Incidente in trafic

Un calup de filmari surprinse recent de camerele de supraveghere instalate in intersectiile Moscovei, ce ne arata cat de indisciplinati sunt soferii lor.  Sunt fenomenali rusii astia, voi vedeti cat de haotic arata totul? La minutul 1:20 nu mai putin de trei soferi erau pe contrasens (depaseau coloana) iar primul a hotarat sa faca o intoarcere la 180. E lesne de inteles ce a urmat!



[via criserb]

bullets

16 Comments

  1. În majoritatea țărilor ex-comuniste există traficul ăsta haotic. Fiecare cu legea lui (și în trafic).

  2. Cea mai proasta editare video facuta vreodata: acelasi claxon, acelasi zgomot de fond la fiecare accident si acelasi sunet de avion in fundal pentru fiecare faza…

    Voi nu ati sesizat? Pe mine de la un moment dat ma scoate din sarite…

  3. @Cipri: repede sa acuzam comunismul!

    iar la capitolul accidente se mai intampla, am trecut prin 2 accidente si a fost destul de palpitant, si totul a fost de la neatentie sau lipsa de experienta…

    desigur mai e si prostia, cand fortezi depasiri si tot le fortezi sau fortezi galbenul ti-o furi odata 😀

  4. Da, Vlad, acuz comunismul! Pentru că “el” ne-a învățat să ne facem singuri propriile legi, propriile reguli.

  5. Astia-s cu vodka-n nas 🙂

    @Cipri daca nu exista o autoritate competanta ce faci ?

  6. Bun Cipri dar de ce nu acuzi monarhia? Iti spun eu Regele Carol e de vina! Sau mai bine! Legionarii sunt de vina! Aia au educat tara sa faca ce vor…

    Hai sa fim seriosi, au trecut 20 de ani de la comunism si pe vremea aia numai sa iti faci propriile legi si reguli nu puteai…

    Si Ady daca prin “autoritate competanta” te referi la politie?

  7. De vina sunt legile si infrastructura nu comunismul. Daca te uiti peste gard la vest, cei de acolo sunt civilizati in trafic dintr-un motiv foarte simplu: amenzile sunt foarte mari, iar raspunderea penala inseamna inchisoare, nu codamnare cu suspendare ca la noi.

    In Elvetia spre exemplu, daca ai incalcat regulile de circulatie de 3 ori(aici ma refer la cele care impun amenda, gen viteza excesiva, si nu exista limita de timp la prescriere, fapta ramane cat timp ai permis), ramai fara permis definitiv, amenda este de 3 ori salariul mediu + obligatia de a consulta un psiholog pentru ca se considera ca esti incapabil sa te supui unor reguli elementare si legilor.

    Daca s-ar implementa asa ceva la noi, cati zmei ati mai vedea pe sosele?

    Si da, a doua cauza este infrastructura, pentru ca atunci cand ai de facut un drum Bucuresti-Baia Mare de exemplu, ti-ar lua mai mult de o zi daca ai respecta toate limitele de viteza, in conditiile in care in vest, aceiasi distanta iti ia in jur de 6 ore cu respectarea limitelor de viteza.

  8. La fel ca in Romania, rusii au gasit carnetul de conducere in pungile de chio chips…si diploma contracost…nu toti bineinteles…dar foarte foarte foarte multi. Fara superare oameni buni, dar asa e!

  9. Zici ca-s la masinute oamenii astia. Nu poti sa iti dai seama ce e in capul lor , pentru ca niciun om normal nu ar face miscarile alea.

  10. Ce ma uimeste un pic sunt drumurile… 5-6 benzi. Cred ca aterizeaza lejer orice avion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *