Sicane in trafic

Russia, 16 October 2010 – Toyota Land Cruiser overtakes a Lada and slams his breaks. WTF happened, the Lada driver gave him the finger???

Nu radeti, chestii asemanatoare se intampla si in traficul din tara noastra. Nu de putine ori am vazut faza cu “ma bag in fata ta si pun frana”. Doar ca urmarind imaginile de mai jos, pot zice ca imi pare rau pentru soferul Lazii. A cam suferit!

Nu va puneti cu bizonii din trafic!

bullets

14 Comments

  1. Ala cu Lada a inceput sa accelereze mi se pare in timpul depasirii, daca asa e, foarte bine ca a ajuns in sant

  2. trebuia sa intre in el, ii facea o bucurie si lu ala cu Toyota daca il mananca

  3. Și a oprit vreunul să vadă dacă are nevoie de ajutor dobitocul săritor în șanț? Mumu! Ăla din față n-a oprit, că se știa vinovat, iar ăsta se mulțumea să filmeze…

  4. O regula importanta in trafic (cel ce fimla vad ca nu a uitat de ea) , a se pastra distanta.

  5. aici de vede gandirea de bizon… bravo ca stiti sa aplaudati gandirea celui din SUV. lasati nr de inmatriculare aici sa stim sa va evitam…

  6. Mi se pare normal: ai masina tapana, esti smecher, n-ai chef sa stai dupa mine (sau oricare alt motiv care nu ma intereseaza) – DEPASESTE, ca doar ai invatat la scoala, da’ nu fi bou si vezi-ti de drum. Io prefer sa ajung in siguranta decat infasurat in juru’ primului pom.

  7. Mare dobitoc tu ala cu semnul intrebarii care ai comentat primul. De unde sti ce a fost intre cei 2 ca sa poti sa-ti dai cu parerea? Poate cel cu masina mica este mort. Crezi ca merita pt orice disputa ai in trafic sa omori un om? Perfect de acord cu C’mon si Edie_666. Aveti exact comportament de muist=bizon de trafic, personaj pe care voi il urati cu desavarsire.

  8. @c’mon: ochii la drum, nu la numere de înmatriculare, că altfel te înfășori în jurul unui pom (cum zice Eddie) sau mai grav înfășori un nevinovat

  9. @Razvan Nu sunt bizon in trafic, da’ is constient ce am sub mine si ce pot face cu tona aia de metal. Si unde mai pui ca-s relativ incepator?

    Am avut de-a face cu multi idioti si am fost si sunt si eu idiot (semnele de aia le port, ca sa stie ala din fata sau din spate ca fac prostii, inca), da’ ce? sa ma pun sa-i invat eu sa circule acolo unde nu i-a invatat scoala? Ma uit din nou peste capitolu’ de conducere preventiva, mai adaug experienta personala si imi vad de drum in liniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *