Winscape – o tehnologie revolutionara



De ce să vă cumpăraţi casă pe malul mării când puteţi să aduceţi oceanul la Dvs. în apartament? 🙂
Puteţi avea şi Dvs. fereastra către… orice vă doriţi. Winscape, este “the ultimate” gadget pentru casuţa Dvs. Mai exact, două monitoare fullHD cu rezoluţii de 1920×1080 pentru redarea filmelor şi 4096×4096 pentru fotografii, un senzor de urmărire al privitorului pentru a reda o imagine similară cu cea a unei ferestre reale şi soft-ul aferent pentru a putea controla priveliştea dorită accesat prin iPhone sau computer.

Sper sa nu ma contraziceti. Cine nu si-ar dori o fereastra digitala? 🙂

Bonus: A time lapse video showing the construction of the Winscape.


[via peteava.ro]

bullets

11 Comments

  1. Si daca sunt doua persoane care se uita “pe fereastra” din doua parti diferite ? 😀

  2. exact daca sunt doua? error error….
    sa nu mai vorbim de pretul la asa ceva
    dar este folositor la oamenii care nu au geamuri in anumite locuri si au bani si se hotarasc in loc sa sparga peretele sa faca geams a asi puna asa ceva

  3. faza naspa e ca tre sa porti chestia aia la gat
    daca ar modifica o camera kinect sa mearga cu softul ala nu ar mai fi nevoie sa porti chestia aia la gat si ar putea detecta mai multe persoane deodata

  4. Este bine cu tehnologia, este deosebita inovatia insa nu cred ca rostul omului este sa devina o bucata de plastilina care sta intr-un scaun si are de toate, putrezind a lene, in creieri sa ii curga informatii computerizate si in stomac alimente sintetice.

    Daca vrei sa vezi marea, mergi la mare.

  5. Deacord cu Madalin,apai da-ti seama daca iti pui astea la oras si vine unul de la tara si se arunca pe “geam” in mare…ce te faci atunci?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *