Workshop: Optimismul este o atitudine



Cred că a venit timpul să ţin un mic workshop pe tema optimismului şi a atitudinii. Aşa că, iacătă, sâmbătă, 18 decembrie 2010, voi ţine primul workshop din viaţa mea în Braşov. Absolut oricine este binevenit – indiferent de vârstă, culoare, etnie sau atitudine.

Tocmai am aflat ca de la 1 Ianuarie se scumpesc iar benzina si tigarile, statul ne jecmaneste zilnic inventand noi taxe si impozite (ca doar datoria la FMI nu se plateste singura). Nu stiu daca toti isi dau seama dar lucrurile nu par a se indrepta intr-o directie buna, in stanga si-n dreapta noastra avem doar oameni  care traiesc birou-pat-birou-pat, cu totii  sunt plini de credite si-si plang zilnic de mila ca au o viata oribila. Faza cu “vrem sa emigram” e deja de mult fumata. Cred ca e timpul sa nu mai “vrem” ci sa o facem direct, nu avem niciun viitor in tara asta, hai sa plecam odata!!

… citind fraza de mai sus v-a stat putin inima in loc, nu? V-ati regasit “doar” putin in ea, nu? Chiar daca viitorul doare si ceea ce e scris mai sus nu e departe de adevar, uite ca exista oameni in online-ul asta care incearca (si eu cred ca si reusesc) sa creasca un pic doza de optimism in randurile romanilor. Ariel Constantinof zice ca va poate scoate din situatia asta daca veniti la workshopu’ lui tinut Sâmbătă, 18 decembrie 2010 in Brasov la Librăria Okian.
Ofer doua locuri gratuite pe primul rand celor care dau un link in zona comentariilor de mai jos cu un desen facut in Paint (atentie, vorbesc serios, doar in paint sa fie facute, nu Photoshop sau altele!) in care sa-mi reprezinte un roman fericit! E totul clar? 🙂

In rest, desigur, puteti sa va inscrieti singuri aici unde Ariel ne  explica mai exact ce se intampla la uărcşop. O initiativa demna de apreciat, nu?

Update: Nu se supara nimeni daca bloggerii brasoveni promoveaza un pic acest workshop. Totul depinde de doza de optimism (poza via sirb) a fiecaruia. 😉

bullets

15 Comments

  1. eheee, sunt din Brasov. cand mi-a zis un prieten de workshopul de la Okian am zis ca poate dau skip. Vorba aia, sunt optimist, de ce ar trebui sa fiu mai optimist? Si vad ca omul are dreptate. No, ca m-ai facut curios si vin si eu. Stai numa sa iti prezint un roman fericit :P. O sa scriu chiar acu un articol pe tema asta. Optimism in Brasov. Sa moara pesimistii de ciuda 😀

  2. Manuel e chiar talentat si dedicat. Merita un loc rezervat.
    @Ariel – Succes la workshop.

  3. cool. O sa vin si eu, mai ales ca optimismul nu e punctul meu forte :). Un mic detaliu, nu se specifica nicaieri ora de incepere(destul de important pentru mine).

  4. Scrie pe acolo, cauta. Pana una-alta apuca-te de desenul in Paint. 😀

  5. Oau. Multumesc. Nu credeam ca am simt articitc. 😛 Cred ca lansatorul de rachete e de vina :))

  6. hahahahah, tare desenul. Ce cauta Pampersul in discutie? Oscarica face pe el? E batran…I see… I see..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *