Concurs: O noua zi, o noua surpriza

Stiu ca ardeti de nerabdare (inca de ieri)  si vreti sa aflati despre ce este vorba asa ca am sa fiu cat se poate de scurt. Inainte de toate, o mica introducere:  Orange deruleaza in aceasta perioada o promotie sub forma unui calendar de oferte ( “O noua zi, o noua surpriza” ) oferind in fiecare zi a acestei luni cate o reducere/promotie surpriza. Spre exemplu, am sa enumar cateva dintre promotiile din zilele trecute: 25 euro reducere la Samsung Galaxy pe data de 2 Decembrie, 50 euro reducere la toate laptopurile pe data de 7 Decembrie, 20 euro reducere la toate telefoanele marca Sony Ericsson pe 10 Decembrie, etc. Asa, pana aici e totul clar, nu?

Puteti castiga un voucher in valoare de 50 euro (pe care il puteti folosi cum doriti pe orange.ro) foarte usor. Va inscrieti automat in concurs daca postati un comentariu la acest post in care sa-mi ghiciti care va fi surpriza zilei de maine – 18.Dec.2010 – (puteti vedea  aici surprizele zilelor trecute). Castigatorul va fi ales fie dintre cei care au ghicit intocmai, fie dintre cei care s-au apropiat cel mai mult de varianta corecta.

Concursul se incheie maine dimineata cand voi anunta castigatorul (sa vad cam pe la ce ora ma trezesc). 😀

Important: valabilitatea voucher-ului se intinde pana pe 15 Ianuarie 2011, este pentru toata lumea, indiferent daca este sau nu client Orange.  Asadar, succes tuturor!

Later edit: Da, maine este “ziua minutelor bonus” – scrie clar chiar pe site insa pentru a participa la concurs este nevoie sa ghiciti cate minute bonus se acorda si in ce conditii. 🙂 Incercati sa formulati o fraza cat mai apropiata de cea reala (aceasta va aparea pe site in primul minut al zilei de 18 Dec).

bullets

38 Comments

  1. Alege azi un telefon impreuna cu un abonament si primesti bonus 200 de minute nationale pentru a-ti putea planifica Sarbatorile alaturi de cei dragi.

  2. Ziua minutelor bonus: Daca achizitionezi un abonament de orice fel (Pantera, Delfin, Pinguin sau Fluture) vei primi pe langa minutele standard inca 100 de minute nationale si 1000 in retea.

  3. ziua minutelor bonus

    doar azi daca achizitionezi un abonament de oricare tip minutele vor fi dublate

  4. Orice abonament pe 24 de luni achizitionat in aceasta perioada beneficiaza de dublul minutelor timp de 6 luni gratuit.

  5. ziua minutelor bonus
    Alege azi un abonament ai 1000 de minute orange.

  6. Alege azi un abonament si ai 1000 de minute in retea, 500 minute nationale si 100 minute internationale pentru a trimite ganduri bune prietenilor de Sarbatori.

  7. 500 de minute in retea si 50 nationale bonus la orice abonament pe 2 ani

  8. La un abonament nou ai in plus 2000 minute si sms-uri in retea si 200 minute nationale.

  9. La incheierea unui abonament ai in plus 500 de minute in retea si 100 de minute nationale in plus

  10. Alege azi unul din abonamentele Orange (Delfin, Pinguin sau Fluture) si primesti 500 de minute in retea si 100 de minute nationale pentru a-ti felicita prietenii de Sarbatori.

  11. Alege astazi orice abonament Orange si mai primesti 800 de minute in retea si 200 de minute nationale pentru a vorbi cat vrei cu prietenii de Sarbatori.

  12. Ziua minutelor bonus. Alege azi un abonament si primesti dublul minutelor in retea pentru 4 luni la abonamentele incheiate pe 24 de luni, sau dublul minutelor pentru 2 luni la abonamentele incheiate pe 12 luni.

  13. Alege azi un abonament Delfin 8 si primesti 500 de minute in reteta pentru a-ti felicita prietenii de Sarbatori.

  14. la orice abonament nou primesti cadou de la orange 200 minute bonus in retea.

  15. Alege azi unul din abonamentele Pantera, Delfin, Pinguin sau Fluture si ai bonus 50 de minute nationale si 250 de minute in retea pe viata, sa vorbesti la orice ora din zi sau din nopate cu prietenii sau familia.

  16. La un abonament cu 1200 de min in retea cine mai are nevoie de inca 400 de min in retea? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *