Transylvanian Pin-ups Calendar 2011


Transylvanian Pin-ups Calendar 2011 este primul calendar pin-up din Romania. Cand am auzit de notiunea de “pin-up”, primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut un pic pe net sa vad ce inseamna. Si am gasit 😀 :

Termenul de “pin-up” a inceput a fi folosit in 1941, in Anglia, cu toate ca fenomenul ilustratiilor cu femei sexy exista inca din anii 1890. Aceasta expresie face referire la fotografii, ilustratii si picturi ce infatiseaza o femeie sexy, cu forme apetisante, in situatii / pozitii comice, intreaga imagine avand o puternica incarcatura sexuala.

[de aici]

Revenind, calendarul de care va vorbeam la inceputul postului este realizat de catre Rockabilly.ro in colaborare cu BillyKustom.com, primul magazin online de kustom kulture din Romania. Si atentie, in calendar puteti gasi sapte fete din Brasov, pentru prima data in ipostaza pin-up.
Stiu ca vin sarbatorile si aveti cu totii (sau asteptati sa primiti) agende, mape si calendare de pe la uzina, regii autonome, primarie, calendar religios de la bunica samd. dar aici, dupa cum veti vedea, este vorba despre cu totul altceva. Nu o sa va aduca cu un picior in Rai, dar cu siguranta va merita 🙂

Vreau sa mentionez ca acest proiect este o initativa privata, no budget si a fost realizat prin forte proprii si cu ajutorul pro-bono al celor implicati. Prin urmare daca vreti sa sustineti Comunitatea Rockabilly din Romania sau doriti sa faceti un cadou de sarbatori, il puteti comanda de pe site-ul BillyKustom.com.

Atentie: nerecomandat cardiacilor! 😀
Update: Tocmai am zarit-o (printre cele 7) pe nevasta unui bun prieten de-al meu. Buna treaba! 😀



Alte detalii despre shooting gasiti aici.

bullets

7 Comments

  1. Haha, bine ca mi-ai zis. Sa iau si eu unu` si sa-i cer lu` Ionela un autograf cand om mai bea o cafea impreuna :-))

  2. ciudat.. nici unul din numele prezentate in calendar nu este transilvanean… dar totusi e calendar transilvania and shit… curios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *