bullets

8 Comments

  1. Hai maaa…americani: aia cu SUV-uri puternice si combustibilu’ la discretie au probleme d-astea? Parca-s soferi incepatori care au dat si ei peste prima iarna.

    Sau le pune bete-n roate cutia automata? Nu stiu, n-am avut…am muncit prea mult ca sa invat s-o manevrez pe aia manuala si ii pacat sa nu existe riscu’ sa prajesti motoru’.

    Desi daca ne uitam mai atent, toate filmuletele ne arata o panta inghetata. Chiar asa nasol e? Propun sa ne povesteasca cineva din Cluj sau alte orase cu multe dealuri.

  2. Asta suna bine , suv puternic si combustibil la discretie.Pai si noi am da banii pe combustibil daca nu am avea casinouri unde sa jucam, banci sa ne imprumutam si farmacii ca sa mai speram 🙂

  3. cauciucuri de iarna sau vara nu prea conteaza la marimea masinilor si inclinatia pantei .

  4. cum naiba sa nu conteze cauciucurile la marimea masinilor….nu ai vazut tir-uri care nu mai pot pleca de pe loc cu cauciucuri de vara? cu cauciucuri de iarna am urcat o panta de 30%pe zapada ce-i drept….dar fac mult diferenta…oricum sunt americani bolovani….!:))

  5. Reteta: panta + geata: parca ar fi sanii, cutia automata nu are nimic de a face. Cutia automata poti sa o tii in 1 sau 2 nu neaparat pe drive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *