Ea este Angina…

Her name is Angina, the song is Komu Kakoe Delo. This is supposed to be for kids, in Russia: they are crazy!

….si canta melodii pentru copii. Acum, ce sa zic, cred ca tatii copiilor sunt de acord ca Angina sa fie chemata la fiecare serbare.

De acord cu mine?

Bonus: si daca cineva se mai indoieste de “talentul” artistei…

bullets

15 Comments

  1. Super! Vreau si eu sa-mi cante d’astea inainte sa adorm. Invat rusa si-l caut pe impresar -pote ne strangem mai multi sa-i aranjam un concert in Bucuresti si dupa care s-o invitam pe rand… in oras!

  2. In al 2-lea video parca se aude “mai da-te-n p**da matii” si inca vreo doua trei vorbe in romana.. Scuze limbajul dar asa am auzit eu 🙂

  3. Cand in ziua de azi copiii, au astfel de modele (pt ca astea nu sunt numai in Rusia) ne mai miram de ce sunt fete care, la 13 ani fac avort 😐

  4. Ce vina are ea saracuta ca e mai dezvoltata? 🙂 S-a hranit bine cand a fost mica? Ce-i cu tendinta asta de sexualizare a orice? de parca copiii aia au vreo chestie cu pectoralii ei. Trebuie si taticii sa isi duca copiii cu placere la un spectacol.

  5. @ Andreea: sustin! Ce tot atatea ifose de genu’ “instiga la lucruri imorale” … Fata canta despre faptul ca s-a facut frumusica si subtirica si intr-o noapte a visat ca zbura spre un anume “EL”. Imaginea? Placuta! Recunosc, vocea e editata binisor…dar macar are coregrafie! http://www.youtube.com/watch?v=kzcEk6KHEPQ&feature=related

    Ia uitati aici, nu e mare lucru dar nici putin…sa ramai sincronizat cu un grup de dansatori. Aaa…pare “easy-going”…si? Rusoaicele-s cele mai cautate din lume … ma intreb cand o sa inteleaga multe fete ca o atitudine sclifosita…pardon “misterioasa” nu e deloc atractiva.

    O intrebare pentru EI: Preferati o femeie cu migrene zilnice sau una d-asta cu “Angina”? :))

  6. @Yiannis: Cat a muncit fata asta pentru coregrafia din videoclipul postat de tine…
    “Vedetele” din alte tari chiar pun osul la treaba si au cu ce sa se laude. Ii prevad un mare succes la cum arata si cum se misca. Asta daca nu o cuprind “fitele” in care unii compatriotii de-ai nostri sunt doctoranzi.

    Great find!

  7. mai vin cu un material sper eu on-topic:

    Ea e Inna Malikova; melodia se numeste “Cafea si ciocolata”. Intamplator o cheama INNA :))

    Nu intentionez sa fac reclama nimanui; dar vreau sa punctez soundul extraordinar al melodiei cu influente “balearice”. De vocea ei, nici nu mai spun – suna foarte placut! Ca aspect, tipa seamana putin cu zana aceea din reclama cu masinile alea de spalat inteligente… :))

    Tot ce pot sa spun e ca nu indraznesc sa o compar c-o alta…Inna

    my point? She’s a real deal!

  8. pentru Dan ….. ai dreptate…se aud cuvinte cu pi.da ai am vb cu o colega rusoaica si mi-a zis ca si ei au cuvintul asta in limbaj ..si da…este o prostie si la ei 😀

    P.S. rusoaicele sunt bune 😀

  9. cuvantul e pizdetz
    si nu e atat de rau
    nu are legatura cu cel din romana
    e un fel de kkt sau la naiba
    are dif traduceri in functie de cum e folosit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *