Concurs fulger: Castiga o invitatie pentru doua persoane in Kasho – Sambata – 5 Martie (J&B Party)

J&B, whisky-ul celor mai reuşite party-uri, porneşte în turneu naţional pe BEAT-uri antrenante, continuând tradiţia organizării celor mai surprinzătoare petreceri, într-o nouă campanie, „THE BEAT!”, sub conceptul „Start a party!”. Din 5 martie, timp de 6 săptămâni, BEAT-urile trupei Sensor vor arunca în aer petrecerile J&B din Braşov, Cluj, Iaşi, Sibiu, Constanţa şi Bucureşti.
Primele BEAT-uri ale turneului naţional J&B se aud în Braşov, club Kasho, sâmbăta, 5 martie, începând cu ora 23.00. J&B, warm up dance-house cu Raluk şi un mix de genuri muzicale şi setup neconvenţional cu Sensor vor provoca participanţii la petrecerea J&B să intre în ritm.
Din baruri până în campusurile studenţeşti J&B îşi va face simţită prezenţa încă de vineri, 4 martie, când braşovenii vor fi introduşi în atmosfera petrecerilor J&B. BEAT-urile antrenante şi ritmul vor fi date de Sensor prin jam sessions, în cafeneaua Knock Out, începând cu ora 20.00.

Dupa cum zice si titlul, ofer o invitatie gratuita dubla la petrecerea J&B din aceasta Sambata – 5 Martie 2011 – desfasurata in club Kashoo – Brasov. Puteti veni cu consoarta, puteti veni cu cel mai bun prieten, ideea e ca veti avea acces in sectorul VIP al petrecerii iar consumatia va fi gratuita. “On the hause” cum s-ar zice. 🙂

Ce aveti de facut: Intrati pe contul vostru de Facebook sau Twiter si bagati un link catre acest post prin care va anuntati prietenii despre existenta acestui concurs. Dupa asta, lasati un comentariu la acest post in care includeti linkul catre twitul sau share-ul facut pe unul din aceste conturi (later edit: sau daca nu va pricepeti, lasati un comment prin care va manifestati dorinta de a ajunge la petrecere 🙂 ) . Doar aceste comentarii vor participa la extragerea la sorti de maine – Vineri, 04.03.2011 –  ora 22:00, ora la care acest concurs se va incheia si totodata voi anunta castigatorul.

Succes tuturor! Si nu uitati sa beti in mod responsabil! 🙂

Later edit: Pentru a-ti creste sansele de a fi la petrecere mai exista o modalitate prin care poti beneficia de acces gratuit. Si anume: te inregistrezi pe site, dupa care trimiti invitatii la petrecere prietenilor (prin Facebook sau Twiter – o puteti face extrem de usor in pagina asta). Toate invitatiile trimise de un utilizator si confirmate de prieteni se contorizeaza in contul utilizatorului, care in final poate castiga o rezervare VIP la petrecerea din orasul ales. Rezervare VIP va fi pentru castigator + 5 persoane.

Ca în fiecare an, J&B va recomanda participanţilor la petrecerile „The BEAT” să consume produsele sale în mod responsabil prin mesaje distribuite în locaţii şi în jurul acestora. Let’s start the party, let’s find the BEAT!

bullets

11 Comments

  1. hah:D sper sa castig, vreau sa beau:)) am facut post pe facebook, dar nu inteleg care e chestia care tre sa o fac mai departe:)) ma bate, jur !

  2. Pai trebuie sa pui lin catre postul tau de pe Facebook. 🙂

  3. @kind3r – o sa fie si in Bucale party-ul si poti participa la “goana” dupa invitatia Vip pentru cele 6 persoane (tu + 5 prieteni),

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *