P: Lenjerie sexy – cadoul perfect pentru femei de 8 Martie

Lenjeria sexy constituie un cadou atent si frumos, dar la fel ca in cazul oricarui cadou, alegerea lui este cea mai importanta si uneori dificila.

Sunt sigur ca in aceasta seara multe dintre voi fetelor (btw, La multi ani de ziua voastra!) veti avea parte de o cina romantica. Este datoria barbatilor sa se ocupe de organizarea acesteia tocmai prin prisma faptului ca astazi este o zi speciala, o zi in care orice femeie trebuie sa se simta ca o regina.

Si normal, orice cina romantica trebuie sa se termine……bine!! Asa ca recomand domnilor – drept sugestie de cadou – cateva piese de lenjerie sexy care pot face senzatie in orice ocazie speciala. Puteti comanda cateva modele de lenjerie de lux de la magazinul online Besensual.ro (unici importatori Nikol Djumon in Romania).

Cand vine vorba de lenjerie cauta cea mai exotica si mai sexy lenjerie intima pe care o gasesti. Orice femeie va fi surprinsa placut atunci cand ii vei oferi un astfel de cadou, pentru ca o va face sa se simta sexy si iubita. Rosul aprins este culoarea ideala pentru orice fel de lenjerie. Ii va placea la nebunie!

Am rasfoit si eu cam toate categoriile de lenjerie si dupa parere mea, cele mai frumoase “piese” sunt cele de la Livia Corsetti. Cand zic piese ma refer atat la modele cat si la lenjerie. Foarte bine lucrate, cu gust :D. Si inca o chestie pe care o notez rapid. Chiar daca majoritatea barbatilor se ghideaza dupa fraza: “orice ai purta, eu de-abia astept sa te vad fara”, daca ar fi sa-mi cereti parerea, eu sunt pentru lenjeria sexy. Toate aprecierile mele pentru cele care o folosesc si ne incanta ochii.

Nu e nevoie de prea multa imaginatie sau efort ca sa ii cumperi iubitei tale cadoul perfect, insa e necesar sa stii ce anume ii place ei si, mai ales, sa pui suflet atunci cand optezi pentru un cadou! Cu siguranta, vei fi si tu fericit de Ziua Femeilor!

La multi ani tuturor femeilor!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *