FlashMob – Un experiment social

Voici le Flashmob organisé par l’équipe de “Testé sur des humains” de TVA. Toutes les personnes qui ont participé, ont été véhiculées par la STM gratuitement. La STM croyait au projet. Merci.

Actiunea de mai jos se vrea a fi un FlashMob organizat in scopuri pur educationale. Tare mi-as dori sa vad asa ceva si pe la noi pentru ca stim cu totii ca cea mai mare problema a societatii romanesti vizavi de ecologie, reciclare si protectia mediului este educatia. Daca in cei sapte ani de acasa nu inveti unele chestii atunci degeaba mai calci prin locuri publice.

Sa urmarim totusi experimentul unor oameni din Quebec, Canada (organizat sub forma de FlashMob):



[thx to meK]

bullets

14 Comments

  1. reciclarea e zero din cauza statului

    nu mai stiu acum ca n-am mai fost atent, dar la noi in brasov sunt de vreo 4 ani (sau mai mut in racadau ) conteinere speciale pentru sticla, carton,etc

    din cate retin, acum vreo 2 ani cand am nimerit intamplator la ora la care incarcau gunoiul, masina a trecut si a luat conteinerul de palstic – basculat in masina, conteinerul de hartie, basculat la fel, toate la gramada !@?@@

    deci poti sa faci tu incercare de reciclare dar daca aia care duc gunoiul n-au masini pentru fiecare tip este inutil

  2. Bine Hans , ai dreptate aici dar ideea e alta. De cate ori treci pe strada sa ridici ceva de pe jos chiar daca nu iti apartine si o arunci in urmatorul cos iar in cazul in care nu exista o pastrezi chiar si pana acasa s-o arunci ….?!
    Tu cat de des o faci?

    P.S : @blts thanks to JorJ 😛

  3. Daca astia faceau experimentul asta la noi, acea sticla de suc avea toate sansele sa fie luata la suturi prin tot mall-ul :))

  4. ONG-ul CPNT Brasov a organizat asa ceva acum 3-4 ani, de ziua pamantului, in Piata Sfatului 🙂

  5. Cate persoane au trecut pe langa nenorocita aia de sticla. Iti trebuie o forta iesita din comun ca sa o ridici si sa o pui in cos. Daca se face la noi un astfel de experiment o sa faca pui sticla :))

  6. Cred ca daca stiam de flashmob luam sticla si fugeam cu ea 😀

  7. O precizare, e in Montreal facuta filmarea. Provincia e Quebec, da provincia e mare ….. :))

  8. Hehe … Place Montreal Trust…

    Iau pranzul din cand in cand aici … Thai Express is the best.

    Ma mir ca acea sticla “a rezistat” atat de mult. La orice supermarchet mai mare exista la intrare un aparat care, pentru fiecare sticla de plastic sau doza metalica, iti da un cupon de 5 centi. Pentru 20 dedoze 1$. Cand am vazut prima oara homelessi cautand in cosurile de gunoi am zis – uite ca si si pe aici sunt oameni care cauta de mancare in gunoi – cand colo cautau doze sau sticle goale. Nu vezi pe strada o sticla goala – are cine sa o ridice. De Saint Patrick am vazut homelessi iesiti cu sacii la cules de peturi si doze – a fost o zi profitabila pentru ei.

    Je me souviens

  9. foarte mult bun simt din partea ei, daca observati cum se uita in jur inainte sa ia sticla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *