Nude Gaming Party

my buddy carlos asked me to tape his latest nude gaming party this weekend. had a blast.

Cand vine vorba de LAN Party-uri nu ma pot gandi decat la cele la care am participat in tinerete – desfasurate in mileniul trecut. Spre exemplu:

“Dracula PC Party” este un festival national multimedia, manifestare aflata la cea de-a 5-a editie consecutiva organizata incepand cu anul 1997 care s-a bucurat in precedentele editii de o numeroasa participare : peste 1500 de participanti pe zi si peste 200 de calculatoare conectate. Eveniment organizat pe durata a doua zile non-stop in doua puternice centre universitare, Brasov (locul unde s-a nascut aceasta idee) si Cluj Napoca si cu planuri de expansiune in alte doua – Bucuresti si Timisoara, “Dracula PC Party” a devenit un eveniment matur, experienta punandu-si amprenta asupra profesionalismului organizarii.

Fenomenul este sustinut de catre tineri, studenti la facultati tehnice sau economice, profesionisti de televiziune, liceeni, unii pionieri ai programarii acum entuziasti sustinatori ai acestor proiecte.”

de aici

Iata ca vremurile s-au schimbat si la moda sunt Gaming Party-urile de genul acesta:

bullets

6 Comments

  1. dupa 11-12 noaptea era liniste si pace, fiecare naviga pe net (vb. de 2001 … slab netul pe acasa ), unii incercau sa vada cat de mult pot trage (la itc parca la ultimul a fost fibra de la astral-2002-2003 cred )

    altii incercau sa trosneasca alte sisteme si zburdau virusii

    in 2001 la sala sporturilor era durere sa joci cu altii starcraft, nspe versiuni, pornea jocul crapa. a mers jalnic concursul de sc

    pentru spectatori – aproape nimic, 3-5 ore dupa ce s-a “intrat” in sala s-a stat in afara salii ca nu aveai aia aranjat, apoi existau urale (cand s-a ajuns in sala ) la fiecare bluescreen generat de winamp si diverse plugin de vizualizare. parca eram la stadion

    ahh, sa nu mai zic de curent, erau inseriate pe cele 2 laturi prelungitoare care ajungeau la “capat de rand” si cand pica partea dreapta toata lumea folosea stanga pica si aia, si iar se schimba

    din ce am inteles urmatorul an la memorandumului au sarit sigurantele la fiecare cateva minute

    proaste amintirile cu lan party-urile astea mari, mult mai bune alea de 4-8 jucatori

  2. O intrebare de bun simt: da’ cu igiena cum stam? Adica mergem la pula goala si la pasarica goala, ne asezam pe canapele, ne frecam la coite, la labii, apoi punem mana pe console si game-pad-uri, ne mai scarpinam si-n cur nitel, per ansamblu ne simtim bine. Dar e suficient unul cu blenoragie la purtator, sau o tipa cu niste candida sanatoasa la ea intre buzite si ne reintalnim cu totii la spital, sa continuam game party-ul cu asistentele sexy. Ce pana mea e cacatul asta? Oamenii astia se plictisesc de moarte imbracati si gasesc culmea cool-ului sa stea la pula goala? Hainele sunt pentru protectia fiecaruia de patogenii purtati de ceilalti, nu doar sa ne ascundem bijuteriile de familie. Si cum sa joci jocuri cu niste pizde goale langa tine? Poate sunt gay si lesbiene.

  3. Sunt nudisti/naturisti , au site si in Romania :)))) ronudism punct ro

    Salutari fulgerica 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *