Un caz de “Hit and Run”

Warning viewer discrection advised. In January 2011 a hit and run driver was caught on vehicle dashcam hiting a 75 year old man knocking him to the floor, driver made no attempt to stop and was chased and caught a few miles away.

Astazi veti intelege mai bine de ce site-urile gen trafictube sunt bune la casa omului – ca sa zic asa. In imaginile de mai jos vom  asista la un  caz clasic de “Hit & Run”. O soferita atrage atentia tipului de la volanul masinii care – observand numarul de reguli de circulatie incalcate –  intuieste  ca “ceva se va intampla!”, asa ca porneste in urmarirea femeii. Nu trece mult timp si inevitabilul se produce: soferita loveste un batranel de 75 de ani si fuge de la locul faptei fara ca macar sa incetineasca.

Aceasta filmare a fost folosita in instanta, femeia a sustinut sus si tare ca ea nu a calcat pe nimeni. Asta pana in momentul cand politistii i-au aratat inregistrarea…..

bullets

14 Comments

  1. Din păcate la noi încă nu poţi folosi astfel de filmări în instanţă.

  2. foarte tare. si eu mi-as dori sa am o asemenea camera in masina. la un drum Cluj-Galati vad si eu multe

  3. Aia habar n-avea ca lovise pe cineva. Englezii astia sunt cam dusi cu caputu’, iar in ceeea ce priveste sofatul pe partea stanga a carosabilului, asta mi se pare cea mai mare prostie

  4. VitaClub – asta cu sofatul pe stanga, asta e, trecit peste. Insa nesimtirea in trafic, aia trebuie pedepsita peste tot. Just!

  5. Mda..din pacate la noi filmari de genul acesta nu pot fi considerate probe in instanta..nu am inteles niciodata dece .

  6. acuma il inteleg oe zoso cu camera lui din masina.

    pacat ca nu se admit astea, mai rau iti faci nervi.

    macar poti sa o postezi pe blog si sa oferi o adresa ceva, ca sa isi ia dreptatea de la vreunu

  7. @vitaClub … imagineaza`ti aceleasi reguli de condus ca la noi, numai ca sofatul se face p partea stanga … prioritate de dreapta PESTE tot … (nu cu exceptia sensurilor giratorii si bla bla …) nu e de mirare ca multe tari vor sa implementeze regulile astea d condus

    btw daca noi conducem p dreapta nu inseamna ca neaparat e cel mai bine sau suntem mai cu motz

  8. englezii conduc pe stanga pentru ca si vapoarele inainte de aparitia drumurilor si a masinilor in mod special circulau tot pe stanga 🙂 ei au preluat sensul de mers pt vapoare (transport pe apa) si l-au adaptat pe uscat. ca urmare. englezii circula pe stanga si nu pe dreapta :)))

  9. poate nu se admit in instanta, insa poate il faci pe vinovat sa recunoasca, avand filmarea.

    Deci e binevenita mereu o camera in masina.

  10. sunt aproximativ 65 de tari in care se circula pe partea stanga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *