Caracatita dansatoare din castron

A seafood bowl I ate in Hakodate in Hokkaido, Japan. It had salmon roe and seaweed and some other things, with the highlight being the “dancing” squid on top.

Dancing squid dishes seem to be at many restaurants in Hakodate, but this particular one may have been the only one with this bowl set. The place was located in the seafood restaurant arcade across the parking lot from Hakodate Station if anyone is interested.

Cineva sa cheme protectia animalelor…..


Si ca sa intelegeti de ce caracatita reactioneaza astfel sunteti inviati sa urmariti si imaginile de mai jos acolo unde niste picioare de broasca reactioneaza ciudat atunci cand sunt stropite cu sare:

Explicatia  expperimentului o gasiti aici.

bullets

17 Comments

  1. Mi se rupe sufletul cand vad caracatita aceea :(((( Ce porcarie

  2. @ade +1 … trist … foarte trist … “dancing squid” cica …

  3. @SS: spre deosebire de animalele din clipul la care ai făcut trimitere, caracatița și broscuțele (sau ce a mai rămas din ele) sunt de mult moarte. Dacă zici că-ți dau lacrimile, spune-mi ce faci când înfingi cuțitul în salam.

  4. stii ce face,cipri? un sandwich si da click pe ‘replay’ sa-si mestece indignarea !

  5. @Cipri tu esti prost sau te faci ? Ce treaba are videoclipul cu caracatita, cu linkul de la videoclipul meu ?

    @Edith tu faci parte din turma… N-ai voie sa gandesti, te inteleg… Stai jos ai 2 !

  6. @SS: una este sa ucizi ca sa mananci, si una este sa ucizi ca sa fii un snob cu blana bietelor animale pe tine. Sa inteleg ca tu nu mananci pui, vita, porc, peste, etc, pt ca iti este mila de hrana din farfurie?

  7. Vad ca au luat foc vegetarienii sensibilosi.
    Cam asa face un pui cand este taiat.Nu-mi ziceti ca nu mancati carne de pui.

  8. vlad, eu nu mananc niciun fel de carne…si da, animalele traiesc o teroare crunta cand sunt omorate. Nu mananc carne de 11 ani, nu am murit, nu sunt bolnava si am destula carnitza pe oase 😀

  9. @Ade ma bucur pentru tine,am multi amici care sunt vegetarieni si le respect alegerea
    dar asta nu inseamna ca omorarea animalelor pentru hrana este un act de “teroare cruna’.
    Este pur si simplu evolutia..daca am fi mancat doar plante si ierburi , acum nu am fi purtat aceasta discute..daca intelegi ce vreau sa spun 🙂

  10. @vlad, nu m-am referit la act, pentru ca daca este necesar sa omori un animal pt a te hrani, nu am nimic impotriva, eu m-am referit la starea animalului. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *