A venit primavara….


Angry Woman vs Bike. Road rage in Brasilia – Brazil.

……iar motociclistii au inceput sa apara pe strazi. Cand zic asta ma refer desigur la strazile noastre insa imaginile pe care le veti urmari un pic mai jos sunt din Brazilia. Veti ramane un pic socati de ceea ce veti vedea. Sfat pentru motociclisti: nu va puneti cu o femeie care conduce un SUV, s-ar putea sa faceti buba:

bullets

4 Comments

  1. Femeia a exagerat, dar o cotonogeala tot ar fi trebuit sa ia motociclistul. Indiferent ce s-a intamplat mai devreme, nu justifica sa dea cu piciorul in masina.
    Am vazut asa ceva si pe la noi cand un dobitoc cu scuter da cu pumnul in oglinda unei masini care nu avea cum sa se dea mai in dreapta sa-i faca loc.

  2. Lasa ca a meritat-o Mr motocicleta. Sunt satul de smecheri de astia care vor sa intre printre masini. Daca se intampla un accident, e vina celui cu masina ca nu l-a vazut, pe cand ei umbla printe liniile de masini ca si buna ziua. Ce am vazut in Roma era incredibil. Daca un motociclist are pretentia sa fie respectat la fel ca si o masina, atunci ar trebui sa se comporte ca si o masina.

  3. pai atunci care este rostul motocicletelor sau a scuterelor? daca ma pot baga printre masini, de ce nu, dar sa nu jenezi pe ceilalti participanti la trafic. In marele capitale europene se stie ca intre benzi este lasat loc liber pt motociclisti. Respect din ambele parti si treaba merge ca pe roate :)))

  4. Nu sunt motociclist si in general sunt deranjat de teribilismul motociclistilor idioti, dar in cazul asta ii mutam mutra madamei, ca oricum se lovise cu masina de bordura aia si era justificata o lovitura in mecla, o luase de la volan. Ce a facut tipa aia din masina se numeste tentativa de omor, tipul cel mult intra la vandalism nedovedit, ca nu i-a spart farul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *