bullets

14 Comments

  1. Taximetristul ala e dobitoc rau de tot. Trece pe banda din mijloc (obligatoriu inainte) si face la stanga ca doar semnalizeaza….

  2. De multe ori soferii sunt de vina in acest tip de accident, de fapt in mai toate cazurile.

  3. Da taximetristul a gresit, dar 3 din 4 accidente ale motociclistilor sunt din cauza vitezei lor, fff rar gasesti motociclisti care merg regulamentar, care au un echipament corespunzator.Fara suparare dar si in acest caz daca viteza era regulamentara avand in vedere ca era in oras, era o trecere de pietoni si intersectie pun pariu ca putea evita coleziunea.Daca trecea cineva pe trecere in acel moment si in stilul marilor cretini chiar alergand ce se intampla cum putea opri acest motociclist?

  4. @Manu si comenatriul tau e? Cum? Hai cu mine, de-gea-ba. Ala era un rahat de scuter care mai mult de 50 nu prinde, asa ca nu avea vreo viteza supersonica. Si, in definitiv, in clip era vorba de un sofer prost si tu ne spui ca motociclistii sunt cretini. Bun asa.

  5. Repet taximetristu e cretin.
    Da colegu ai o trecere de pietoni in fata, un autobuz in statie care iti blocheaza vederea si tu ii dai blana, da are 50 si de ce nu a putut opri?daca era un pieton cum il ocolea?

  6. Ipo, esti idiot rau de tot, Nu iti mai da cu parerea pe aici aiurea. Presupun ca nici nu ai carnet de conducere si esti expert in “d’ale condusului”…

  7. Taximetristul semnalizeaza corect si era inscris pe banda de pe care putea sa vireze la stanga ! Vinovati MOTOCICLISTII !!!

  8. ba voi astia cu comentariile aveti permis de conducere. taximetristul a incercat sa vireze la stanga semnalizand corespunzator intr-o zona in care este permis acest lucru vezi marcajul de pe sosea. idiotul cu motocicleta a incercat o depasire pe linie dubla continua (legea interzice asa ceva)fara sa se uite la semnalizarea masinii. acest lucru se datoreaza faptului ca ala era un scuter si idiotul nu are permis de conducere si nici nu cunoaste legea

  9. @Manu: pai al doilea comentariu e alta poveste fata de primul, nu? Exista nuante. Asa mai merge. 🙂
    @SS si argumentul tau este… Mars si verifica-mi mie permisul.

  10. Da , acum pot sa-mi dau si eu cu parerea, pai cei doi scuteristi zic eu c-au fost de vina pt ca soferul a semnalizat si vroia sa faca la stanga, nu vad unde ar fi gresit soferul. Se vede ca nu prea au frane cei cu scuterele.

  11. Soferul a gresit pentru ca s-a incadrat gresit (intre benzi) si a inceput manevra de virare la stanga fara a se asigura. Cf. legii rutiere de la noi a gresit.

    Scooter-istii a gresit avand o viteza prea mare (neadaptata la conditiile de trafic) in zona aia. In special scuter-ul nr 2 care intra ca vita in masina oprita deja.

    Chiar daca taxi-ul oprea pur si simplu la trecerea de pietoni, parerea mea e ca idiotii cu scuter-ul tot intrau in taxi.

    PS: eu nu reusesc sa-mi dau seama daca taxi-ul semnaliza, imi pare ca nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *