Concurs: Castiga o invitatie de trei zile de festival la BESTFEST 2012

Festivalul B’Estfest 2012 va avea loc în perioada 6-8 iulie în B’Estfest Park-ul de pe malul lacului Pasărea din Tunari. Anul acesta organizatorii au pregătit un line-up format din 100 de trupe ce vor încinge spiritele pe cele 7 scene. În materie de activităţi publicul va avea parte de cluburi şi terase, zona de sport şi recreere, zona dedicată artelor, parcul de distracții, workshop-uri şi ateliere pe diferite teme.

Fulgerica.com in colaborare cu Infomusic.ro pun la bataie nu unul ci doua abonamente de cate o persoana pentru cele 3 zile de festival BESTFEST 2012.

Pentru a participa la acest concurs, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa comentati la acest post si sa spuneti parola.  Aceasta parola = o melodie luata foarte simplu de pe Infomusic.ro. Mai exact, puteti browsa aceasta categorie de stiri – rock – si, la alegere, apasati pe o stire. In antetul fiecarei stiri se afla un badge iar un simplu click pe mascota va va dezvalui numele unei piese. Aceasta este parola pe care urmeaza sa o insertati in comentariu.

Concursul se desfasoara pana miercuri la pranz  – 4 Iulie 2012, ora 13:00 –  atunci cand voi extrage cei doi castigatori. Important: va rog sa folositi in comentarii un e-mail valid si numele real, acestea vor fi folosite pentru a va contacta in caz de castigati unul din cele doua abonamente.

Mult succes tuturor!

bullets

95 Comments

  1. Melodia mea: Carrot Top (Johnny) – Les Elephants Bizarres

  2. Melodia ROCK căutată: Untitled – The Mono Jacks

  3. Zdar Light/Bonus Beats feat. Digitalism – Stanton Warriors

  4. You and Me (In My Pocket) – Milow

  5. Under the Flag – Last Hope
    asta chiar ca e ultima speranta

  6. bun site, foarte bine scrise articole
    Garbage – Only Happy When It Rains

  7. Salut, uite si melodia: Set It Off – Skindred

  8. Melodia ROCK căutată: Gandurile – The Mono Jacks

  9. abia astept sa cant Little Girl (With Blue Eyes) – Last Hope !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *