Uii fait ăgheinst cărapșăn

Sunt sigur ca ati observat ca pe acest blog nu se face politica insa cand pe online se “intampla ceva” – adica apar virale ca cele de mai jos – atunci mai atingem  domeniul.

Pe scurt, Crin Antonescu vorbeste in limba engleza cu delegatia FMI, va invit sa-l ascultati si sa va minunati:

[via zoso & rtv]

bullets

15 Comments

  1. Niciodata nu disconsider oamenii care incearca sa vorbeasca Engleza avand o alta limba materna. Totusi in cazul asta cand ai la dispozitie traducatori, daca nu stapanesti bine limba mai bine lasi pe profesionisti sa traduca decat sa te faci de rusine.

  2. Pai adineauri am zis ca nu ne manifestam politic pe aici. 🙂 Acum zici ca-s basist? Ofofof..

  3. Ne facem de cacat cu astfel de “reprezentanti”. Hai bai dispari din politica pt ca nu a picat Basescu , baaaai nu ai cuvant ordinarule.

  4. Rares – ce-ti mai place sa ma intepi. Vrei sa-ti dau si un raspuns? Sau ne vedem fiecare de treaba lui si nu ne stricam karma? Sincer.

  5. Bai da unde dracu invata astia engleza, ca eu pur si simplu nu inteleg cum de nu sutn in stare sa lege o conversatie nici un presedinte al tari! Ne mai miram ca avem atatia analfabeti!

  6. Priceless a fost aia cu : finance minister is father and mother of …. 🙂 haha…

  7. Basescu l-a convins sa se lipseasca de translator. Numai el este singurul vinovat de postura de imbecil in care s-a pus Antonescu 🙂

    Acum serios vorbind, este greu de inteles ce se-ntampla in USL, cine stabileste liniile de actiune, ce strategi au si cum considera sa transpuna in practica strategia lor, dar este clar pentru toata lumea ca fiecare miscare politica facuta dupa alegerile locale a fost de natura sa-i discrediteze.

    Daca o tin tot asa, sunt sanse sa nu prinda majoritatea parlamentara la toamna 🙂

  8. retard e asta sa-mi trag palme ! degeaba ma la noi si presedinte ajungi cu pile ! ca sunt ferm convins ca nici tabla in
    multiri nu o stie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *