AllView a lansat P4 AllDro – un smartphone Dual Sim

Tocmai ce-am citit la nwradu o stire interesanta, astazi a fost lansat Allview P4 AllDro, primul smartphone romanesc Dual Sim dotat cu ecran Super AMOLED Plus.  Cele doua caracteristici tocmai enumerate constituie o combinatie pe care o putem considera drept premiera in Europa. Diagonala ecranului de 4.3 inci, camera de 8 megapixeli, grosime 9,8 milimetri, 4,3 inci diagonală, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, procesor 1 GHz, cateva caracteristici care ar entuziasma orice doritor de smartphone aflat in cautare de un telefon performant .

Daca e sa ne referim la camera de 8 Megapixeli (una din cele mai performante camere video aflate pe piata), pe langa caracteristicile intalnite la o astfel de camera descoper si posibilitatea realizarilor unor fotografii in format HDR (High Dynamic Range), care reprezinta cu acuratete diversitatea de culori dintr-un cadru in care apar si umbre si raze de soare, redand fidel diferentele mari de luminozitate existente in natura.

In anumite privinte  l-as compara cu Samsung Galaxy S2 – deosebirea sta poate in numarul procesoarelor dar si in pret – din cate am inteles Allview P4 AllDro va putea fi gasit pe piata undeva in jurul a 275  euro.

Felicitari companiei romanesti, le doresc mult succes pe piata romaneasca (din cate am inteles produsele lor se vand bine in Olanda, Germania sau Spania) iar in continuare va prezint cateva poze –  puteti citi mai multe detalii despre acest telefon chiar pe site-ul producatorului:

 

 

 

bullets

4 Comments

  1. astia nu produc nimic bullets

    doar fac comanda la chinezi si primesc conteinerul cu telefoane stantate asa cum vor ei

    pot sa scrie pe telefoane si ROMAN SA … astia au ales sa fie numite allview

  2. STotal de acord cu tine insa daca te uiti si pe orice Iphone sau orice componenta hardware din Pc-ul tau vei vedea ca toate sunt facute in China. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *