Ce fel de saltea sa-mi cumpar?

Salut, sunt in cautare urgenta de o saltea (am termen pana maine seara). Mi-am cumparat un pat in dormitor si tocmai am aflat ca sunt pe cale sa dau pe saltea cam tot atat cat am platit pe pat (sau chiar mai mult), suna ciudat insa am aflat ca asa e normal. Patul a costat ~ 900 RON iar salteaua ma poate costa intre 300 si 1700 RON. Pana maine trebuie sa o cumpar iar pana acum am aflat asa:

– o saltea pe arcuri ortopedica costa (Baumax, Dedeman, Praktiker, Honrbach) ~ 400 RON

– o saltea din spuma (ceva firma din italia – Dedeman) ~ 800 RON

– o saltea de la Dormeo ortopedica din spuma cu memorie (tot la Dedeman) – 950 RON.

Update:

– cica ar mai exista un tip de saltele ci anume cele “pocket spring” – Cica sistemul Pocket Spring este una dintre cele mai mari inovatii in industria saltelelor, arcurile sunt create in mod individual si impachetate in buzunare proprii, fapt care le permite sa se miste individual. Are cineva asa ceva?

Ce ma intereseaza acum pe mine este experienta voastra legata de saltele – avantaje si dezavantaje, la ce e bine sa ma uit atunci cand cumpar o saltea. As aprecia niste comentarii, pana acum nu am fost nevoit sa-mi cumpar vreuna – am dormit pe canapea + nu am probleme cu spatele insa nici nu vreau sa am.

Mersi anticipat.

bullets

56 Comments

  1. Buna,

    Acum ceva timp aveam si eu o mare dilema despre ce saltea sa imi aleg, asa ca m-am decis cu scumpul meu sot sa mergem in magazine si sa testam cat mai multe saltele, dupa ce am testat “n” tipuri si magazine, am constatat ca este extrem de greu sa alegi ceva care sa se potriveasca pentru amandoi. Sotul vroia o saltea ferma eu una moale, asa ca am ajuns la o firma producatoare de saltele si domnisoara care ne-a consiliat ne-a propus o saltea cu arcuri ferma dar in acelasi timp moale datoria umpluturii de lana si bumbac. Un strat serios de lana si bumbac care mi-a oferit confortul mult cautat. Ce-i drept a trebuit sa marim bugetul alocat, dar merita fiecare banut. Acum sotul meu nu se mai plange ca se trezeste cu dureri, iar eu ma simt foarte confortabil…Aceasta este salteaua mea si sunt foarte multumita de ea 😀 http://www. massimo.ro/saltele/saltele-orthosleep/saltea-king-posture

  2. Eu recomand una cu latex sau cu spuma memorie, sunt un pic diferite ( http://timez. ro/pareri-saltele-cu-spuma-memory-sau-saltele-cu-latex/ ) insa sunt cele mai bune saltele pe care le poti gasi pe piata tinand cont de avansul tehnologic. Dormeo este un mare rht … platesti reclama pentru o saltea facuta in china si rebranduita.

  3. orice in afara de saltelele PREVI … IS FOARTE NASOALE SI DE PROASTA CALITATE

  4. sunt bune saltelele Morfeus cu mini-arcuri, nedefotrmabile si antialergice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *