Showroom-ul eMAG se deschide la Brasov pe 11 octombrie 2012


Majoritatea celor dintre voi stiau deja acest lucrueMAG.ro va deschide un showroom in Brasov pe 11 Octombrie iar cu aceasta ocazie au lansat si un concurs prin care puteti castiga o Tableta Asus Transformer Infinity.

eMAG Brasov isi deschide portile!

Joi, 11 octombrie 2012, ora 10:00, te asteptam la noul showroom eMAG din Brasov, in strada Titulescu nr. 58 (langa Spitalul Astra).
Cu aceasta ocazie, te provocam la concurs – castiga o Tableta Asus Transformer! Trebuie doar sa iti pui imaginatia la incercare.

Trimite-ne pana pe 10 octombrie, ora 14.00, o poza cat mai haioasa cu tine in fata noului showroom eMAG din Brasov, asa cum arata el acum in curs de amenajare. Fotografiile se vor trimite pe adresa de email concurs.brasov@emag.ro, iar pe cele care vor indeplini criteriile de participare le veti putea vedea postate pe blogul eMAG.

Castigatorul va fi extras in baza unei tombole, chiar joi, la deschidere.

Mult success si ne vedem pe 11 octombrie, ora 10.00!

Adresa este : Str. Titulescu nr. 58 (Langa Spitalul Astra)

 

bullets

3 Comments

  1. Timisoara are emag. Cine nare sa-si cumpere unul :)) Sun mega rabdatori si intelegatori copii aia, de te simti de parca n-ai fi in Romania

  2. Pai asta si vrem de la un astfel de magazin. Vorbele tale imi aduc aminte de magazinele Saturn din Germania, acolo se intampla exact ce ai spus tu mai sus.

  3. Vad ca am scris “nare” in loc de n-are. Rusine sa-mi fie! 😮 …se mai intampla cand scriu de pe tableta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *