Asa a aratat Black Friday 2012 la americani

Walmart Black Friday Fighting Over Phones During 2012, White People Act Like Animals
The traditional Thanksgiving shopping frenzy ate into the day itself this year with stores throwing open their doors on Thursday evening.

Judecand dupa fraza din titlul postarii de pe Youtube ” White People Act Like Animals” doar presupun ca un cetatean de culoare a postat imaginile urmatoare in care putem urmari cum zeci de cetateni se bat la propriu pe niste cutiute.

Veti intelege de ce eMAG.ro a ales sa desfasoare BlackFriday 2012 doar in online. 🙂

Later edit: Si daca tot e weekend (deci sunteti relaxati) va invit sa-mi raspundeti la intrebarea “Ati cumparat ceva de Black Friday?” folosind chestinoarul de mai jos:

Ati cumparat ceva de Black Friday 2012?

View Results

Loading ... Loading ...

Ok, multumesc. Acum urmariti clipul:

thx to branco

bullets

10 Comments

  1. Pai, după o noapte albă în care au fost mai mult picate serverele decât UP, am reușit sa iau un card de memorie SD (32 gb) si un filtru polarizat pentru aparat foto :))

  2. No, bun, fain de tine, tot e ceva. 🙂 Dupa o noapte de vanat pisici negre si alte d’astea am reusit sa nu imi iau nimic. Cautam un Tv bun dar redus, am gasit doar chestii nasoale.

  3. Dupa o noapte in care am belit ochii la pisica, am reusit sa iau 8 GB RAM cu 99 lei,DDR3.SI am mai luat SSD Kingston 120 Gb cu 229 lei.Era sa uit de un hdd extern de un tera cu 299 lei.

  4. Hoohooh, si ce faci acum cu ele? 😀 Te-ai lacomit la chilipiruri. 😀

  5. La minutul 1:10 la o femeie corpolente i se smulg produsele din mani,intamplator am vazut, urmarind malacul negru in tricoul cu dungi mov care isi facea loc prin multime.Avem aceleasi gene, la fel se intampla la ei ca si la noi,nimic nou sub soare.

  6. Pai am dat 300 de lei pe 3 perechi de circa 🙂 in conditiile in care pretul per pereche la u-man sau la ollie gang shop le gasesti de la 250 pana la 370. Deci da, pretty sweet deal.

  7. 2 perechi de high tops si una normala de sneachersi… skate shoes adica :))))))

  8. Am stat treaza toata noaptea pt ca imi doream un laptop …degeaba 🙁 Pana la urma dimineata am luat un Canon PowerShot SX230HS ( reducere 350 lei ) si un body-groom Philips ( asta nu avea reducere mare dar sotul meu avea nevoie de unul nou :D)

  9. Daca pentru astfel de c****uri lumea se fura si se omoara pentru ei, cand va venii criza alimentara …?
    Ce inseamna sa te plictisesti acasa si vrei sa iesi din monotonie.
    Sunt sigur ca 80% din ei nu aveau nevoie de acele produse si nici macar nu le vor folosii la 20% din capacitate sau pentru ce au fost produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *