Orange “cântă” prin Deezer

Deezer este un serviciu de streaming de muzica prin internet, cu acces la peste 20 de milioane de melodii care pot fi ascultate pe telefon, laptop sau tableta. Deezer ofera acces la un catalog de peste 20 milioane de melodii in care poti cauta dupa artist, titlu melodie, album sau gen muzical. In plus, ai acces la editoriale, biografii de artisti, recomandari, posturi de radio dedicate unor anumite genuri muzicale si posturi de radio inspirate de artisti. Si iti poti crea playlist-uri cu melodiile favorite

Nu stiu cum e la voi insa eu prefer sa “imi ascult muzica”. Si cand zic asta ma refer la relatia de lunga durata, inceputa cu multa vreme in urma, intre mobilul meu si muzica favorita. Cititorii fideli ai acestui blog si-au dat seama ca sunt un fan al muzicii trance, nu ascult muzica comerciala gen Ruby, (aici mai bagati voi un exemplu ca mie nu-mi vine acum in minte) sau alti artisti “de o vara”. Imi place muzica mea pentru ca doar cu ajutorul ei ma pot relaxa si, culmea, ma pot concentra mult mai bine asupra unor proiecte importante desfasurate la servici sau acasa, depinde. Singurul incovenient de fiecare data este ca pentru a avea acces la noutati trebuie mai mereu sa caut muzica, sa o transfer pe mobil, sa-mi fac playlisturi, sa le editez.

O gramada de timp pierdut, corect? 🙂 Tocmai din acest motiv a  aparut Deezer, un serviciu creat de catre niste francezi  prin 2006 (streaming online, acces la peste 20 de milioane de melodii de toate tipurile si genurile, inclusiv romanesti) si care, recent, a inceput o colaborare cu Orange.  Clientii (in curind, si clientii prepay) care cumpara unul dintre abonamentele Pantera cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Pantera pe care il utilizeaza deja primesc muzica nelimitata prin Deezer, timp de 6 luni. Pe langa asta, acestia beneficiaza si de internet mobil si TV in Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni. Clientii pot asculta, organiza si partaja pe Facebook si Twitter melodiile favorite, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele si albumele preferate pot fi descarcate pe telefon wi ascultate chiar si in mod offline. Mai multe detalii puteti afla chiar de pe site-ul Orange.

E bine de stiut: aplicatia Deezer pentru mobil este disponibilaă pentru telefoane cu Android, iOS, Windows Phone sau BlackBerry.


bullets

One Comment

  1. Iti ofera un pret promotional de 4.99$, dar asta e, de fapt, pretul standard… deci promotia sunt cele 6 luni si atat… ca suntem noi mai prosti… in Franta, Oranmge ofera deezer nelimitat pentru un abonament de telefonie de 30 de euro… da’ ce sa mai vorbim… acolo, la 30 de euro ai nelimitat: convorbiri nationale, deezer, internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *