Reduceri mari de sarbatori la Jolidon

jolidon mic

Nu sunt sigur ca stiati asa ca va expun pe scurt, asa, in introducere: Jolidon este o firma romaneasca, fondata in 1993, ce are peste 103 magazine in Romania, Italia, Ungaria dar si in Franta (wiki) .

Dupa Craciun am intrat intr-un magazin Jolidon din Brasov (Eliana Mall) si am achizitionat mai multe piese de lenjerie printre care si boxerii rosii de mai jos. De revelion se poarta rosu, nu? 🙂 Si profitand de promotie (20 % reducere la cumparaturi de peste 150 lei) am cumparat, dupa cum spuneam, mai multe produse pentru mine si nevasta. Odata ajunsi acasa am inceput sa le dam etichetele jos pentru a spala produsele inainte de prima utilizare. Cand am ajuns la boxerii mei, ne-a mancat curiozitatea sa dezlipim pretul produsului de pe eticheta. Nu mare imi fu’ mirarea sa constat ca sub pretul de 36 lei proaspat dezlipit, am gasit si pretul vechi de dinainte “de reduceri”. Acesta afisa – conform imaginilor de mai jos – un pret care incepea cu cifra 2. Poate 24, poate 26 lei, cine stie? Ideea e ca, ca urmare a strategiei de marketing aplicata de cei de la Jolidon, vanzatoarea nu a reusit sa ascunda bine “reducerile” si uite asa a scazut increderea mea in Jolidon si nu cred ca voi mai calca vreodata pragul acestora.

jolidon 1    jolidon 2  jolidon 3

Publicitate: magazinele  Fashiondays si TinaR ofera zilele acestea reduceri si discounturi de pana la  la 85%.

P.S. Daca ma duceam in Brintex (aflat la 50 de metri de Mall) sigur imi luam cu 36 lei vreo 10 perechi de chiloti rosii si frumosi insa, deh, brandul conteaza nu? Pacat ca Jolidon e firma romaneasca.

bullets

5 Comments

  1. Cand am lucrat in metro preturile cresteau iar pretul la produsele din promotie stagnau, nu se reducea cu nici un banut.
    Careffour-ul mai face asa.
    La promotie am vazut si la electronice in magazine mai mici, adica pretul era mai mare decat l-am cuparat eu.
    La emag la fel, am vrut sa-mi iau un NAS, pretul la blak fraiday era 200 dar chel, cu HDD era 500 si ceva.
    Adica daca il luai fara HDD tot acolo te ajungea la pretul real pentru ca erai fortat sa cumperi si un HDD, altfel era bibelou.

  2. Poate ca a fost reducere inainte la acei boxeri, iar dupa ce au bagat reducerea de 20% pentru cumparaturi de peste 150 de lei au pus inapoi preturile vechi, mai mari 😀

  3. Eu am zis ca nu mai cumpar de la TinaR. De Black Friday m-am logat la ei pe site (email+parola) cu 10 minute inainte de inceperea promotiei si am constantat ca am “ateriza” in contul altei persoane. Aceasta avea trecute orasul, adresa, numarul de telefon, CNP-ul. Am facut print screen si le-am trimis un mail celor care se ocupa de site si mi-au spus ca a fost o greaseala si ca sa stau linistita ca nu mi se poate intampla nimic. Dar de unde stiu eu ca nu s-a logat cineva si din greseala a ajuns in contul meu si mi-a furat CNP-ul? Le-am trimis si al doilea mail spunandu-le ca nu este normal, ca sunt indignata dar nu mi-au mai raspuns.. Asa ca pa-pa TinaR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *