De ce nu-i bine sa te pisi pe marginea drumului…..

De ce nu-i bine sa te pisi pe marginea drumului


Car hits a little boy peeing on the road
Do not pee on the road!!!

In primul rand trebuie sa intelegi ca taica-tu a fost bou si nu a stiut sa parcheze masina undeva in afara carosabilului. In al doilea rand incearca sa-ti golesti vezica din timp. In al treilea rand: emigreaza din Rusia, acolo se poate intampla orice lucru care pana acum ti s-a parut de neimaginat, inclusiv depasirile prin dreapta.


bullets

11 Comments

  1. E cam noroi pe margine, unde să tragă mai pe dreapta? Pe partea stângă pare mai ok. Dar vorbim totuşi de un copil, cum să îi zici că nu poţi face că n-are tata unde să oprească?

  2. @Moga Florin: plm pai cu asa logica, pune-l sa deschida geamu in avion. Ca doar e copil!

  3. @Moga Florin: cand iti vine sa te pisi o lasi pe avarii in mijlocul soselei si-ti rezolvi problema ?

  4. Are dreptate Florin… De tras mai mult pe dreapta, nu putea ca altfel ar fi ramas impotmolit in noroi. Iar de oprit pentru nevoile fiziologice ale unui copil ? Bineinteles, e vorba de un copil ! Crede careva ca ar fi gasit prin padurea aia vreun grup sanitar ? :))) hai sa fim seriosi !

    Dar de idiotul ala care a depasit prin dreapta, de ce nu spuneti nimic ?
    Cat timp l-ar fi costat sa franeze si sa depaseasca regulamentar ? Mult mai putin decat in situatia asta, zic eu….

    Haideti sa numai ne comportam romaneste, adica una sa spunem ca facem, cum ca am fi cei mai corecti si cei mai civilizati de pe planeta asta si alta sa facem…

  5. Eu cred ca ala care a depasit prin dreapta a facut de fapt o manevra, o frana brusca si nu s-a putut opri la timp asa ca a facut depasirea prin dreapta. Normal, nu a observat ca “lumea” s-a oprit in mijlocul drumului.

  6. @bullets sincer si eu ma gandeam la fel, dar imi e greu sa cred pentru ca am vazut multe situatii de genul la rusi si mai ales la noi cu soferi grabiti si depasiri cum ii taie capul…
    Bine ca nu s-a intamplat nimic, sper sa le fie invatatura de minte si nu numai lor 🙂

  7. @kizi: nu o laşi în mijlocul drumului, nu mai tot vorbiţi aiurea. A tras omul cât de pe marigine a putut, trebuia să între în noroi ca să nu mai poată ieşi sau cum?

  8. Şi ca idee, voi când conduceţi ţineţi privirea în botul maşinii, nu vă uitaţi şi voi în faţă să vedeţi ce se întâmplă pe acolo, dacă nu cumva a oprit un “idiot” aiurea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *