Trei zile de megareduceri la eMag pentru televizoarele Samsung

Bucura-te de pana la 2000 lei DISCOUNT la televizoarele Samsung din lista de mai jos! Promotia este valabila numai in perioada 9 – 11 martie 2013.

Indraznesc sa cred ca motivul pentru care eMag scoate la promotie televizoarele din lista de mai jos este acela ca se grabesc sa “aduca pe rafturi” noua generatie de Leduri TV si anume   Seria F 2013 de la Samsung. Asta inseamna automat ca cei care au avut rabdare pana acum pot achizitiona modelele anului 2012 la un pret excelent. Asa ca nu ratati 3 zile de mega reduceri, ofertele sunt valabile pe perioada weekend-ului si doar pana Luni – 11 Martie 2013 (inclusiv):

La peste 50% dintre modele, la achizitionarea unui televizor Samsung primiti cadou un Telefon mobil Samsung E1200 Blue, toate promotiile din acest weekend pot fi vazute aici.

Update: Am uitat sa mentionez faptul ca la achizitionarea oricarui Televizor Samsung primiti pe loc DISCOUNT 30% la sistemul Home Cinema Samsung, DVD Player-ul Samsung sau la Blu Ray Player-ul Samsung pe care-l cumparati odata cu televizorul (pentru a beneficia de discount, ambele produse trebuie sa apara in aceeasi comanda).

Spor la cumparaturi.

bullets

3 Comments

  1. sa fiu sincer, reclamele tale la emag incep sa ma enerveze.
    intege ca trebuie sa castigi si tu un ban si ca blogul nu se finanteaza singur, dar in ultima vreme mi se pare cam mult…

  2. Mihai, ai oricand dreptul sa apelezi la citirea selectiva. Nu oblig pe nimeni sa citeasca bucatile sau articolele de gen, cei interesati chiar imi multumesc cand le scot in fata cate o promotie iar restul cititorilor presupun ca nu le dau importanta. Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru.
    Mersi ca ma citesti, weekend fain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *