Nicoleta Matea este noua “Andreea” De la MasterChef sezonul 2

Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2

Se pare ca tanara si-ar fi deschis orizonturile o data cu aparitiile episodice in telenovele romanesti precum “Narcisa Salbatica” si serialul “La bloc”.
[..] “Nu stiu exact ce a lucrat ea acolo, insa prin cartier se aude ca nu a fost tocmai usa de biserica si ca-si castiga banii prin cluburile de noapte ca dansatoare la bara sau…”, ne-a declarat in 2011 un apropiat al concurentei de la MasterChef. [cancan.ro]

Sunt extrem de dezamagit, incep sa cred tot mai mult ca Master Chef este extrem de regizat. Altfel nu-mi explic cum au reusit producatorii sa aduca in scena un nou personaj care urmeaza sa fie urat de toata lumea. Daca in sezonul 1 MasterChef acest rol era jucat de Andreea Moldovan iata ca noua “Andreea” din sezonul 2 este Nicoleta Matea, o tanara actrita – momentan casnica (sic!).

Cred ca asta este  formatul (includ aici si bataia data de Florin Dumitrescu unui concurent), emisiunii nu trebuie sa-i lipseasca sarea si peperul, corect?

Revenind la Andreea  noastra am sa postez mai jos niste poze ale tipei dar si cateva ale Andreei Moldovan, prima seamana perfect cu fosta concurenta casnica din sezonul 1 (tot casnica, aceeasi fizionomie, acelasi numar de dinti 🙂 , aceeasi gura mare, acelasi comportament, nu stiu cum e cu silicoanele, etc), pe parcursul urmatoarelor episoade veti vedea ca veti incepe sa-i cunoasteti caracterul si imi veti da dreptate.

Pozele mai jos, amestecate pentru efect maxim:

Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 6
Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 5
Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 8
Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 7
Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 4
Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 1
Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 3
Nicoleta Matea este noua Andreea De la MasterChef sezonul 2 2

Ana Nicoleta Matea se pare ca a pozat in FHM prin 2011. De pe atunci incerca sa iasa in fata….

Update:

Doar aici aveti ocazia sa ma vedeti si altfel decat in emisiune… O altfel de Nicoleta….Asa cum sunt cu adevarat…astept aprecierile SI parerile voastre! Va multumesc tuturor!

Si pentru ca e in trend, ca orice vedete care doreste sa se expuna, aseara s-a gandit sa isi faca si cont/pagina oficiala  pe Facebook, daca vreti sa-i vedeti profilul il gasiti aici.

bullets

3 Comments

  1. Si eu cred ca special e “bagata” tipa aia, altfel nu imi explic cum poti sa primesti sortul cu mamaliga & ficatiei ( really ?! wth ). Desi are clar momente regizate si unele trase de par, totusi emisiunea e destul de distractiva pt marti seara 😀 nu se poate sa fie sezonul fara scandal si cancan-uri , fara “don’shoare” dornice de afirmare …mai e si urata cu spume 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *