Un oltean contra doi politisti timisoreni

Un oltean contra doi politisti timisoreni

Smecher recalcitrant, imobilizat de politistii timisoreni.

Inca din secunde 10 a videoclipului cetateanul turmentat devine extrem de turbulent, incalcand astfel Art. 321 Cod Penal din care citez: “Ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Fapta persoanei care, în public, săvârşeşte acte sau gesturi, proferează cuvinte ori expresii, sau se dedă la orice alte manifestări prin care se aduce atingere bunelor moravuri……..etc…”.

Politistii aveau tot dreptul ca din secunda 10 sa inceapa operatiunea de incatusare a individului insa au fost ingaduitori. Felicitari, vezi mai rar asa ceva prin Romania.

via Bogdan

bullets

9 Comments

  1. Problema e ca nu am vazut de la inceput actiunea, unii zic ca politistii au jignt-o pe prietena lui, de aici se ingelete si atitudinea individului. Se vede si pe fata militienilor ca sunt niste penali, dupa ce l-au incatusat si l-au ridicat in picioare, unul dintre ei ranjea provocator spre el..mizerie de oameni.

  2. Dacă şmecherul acesta făcea faza asta în străinătate, în primele 10 secunde era somat cu pistolul.
    Un prieten a fost o oprit pe o autostradă în Italia de un echipaj de poliție. A fost legitimat şi i s-a cerut să aștepte în mașină până se verifică actele. Bineînțeles că nu a ascultat ordinul și s-a dat jos din mașină, cică să vorbească cu ei. În câteva secunde a fost somat cu pistolul să se urce în mașină.

  3. Doamne fereste sa le dai puterea asta la militienii nostri. Ma gandesc cu groaza la clipa asta…

  4. Unul dintre numerosii olteni care ne sufoca!!!
    Prea ingaduitori politistii.

  5. Asa ar merita toti cocalarii tari in gura ce nu stiu sa aiba o discutie civilizata si au impresia ca se pot comporta dupa cum le dicteaza cei doi neuroni rataciti pin creier. Nu merita nici macar sa fie ridicat in picioare, trebuia lasat sa guste mai mult din asfaltul ala ca sa stie unde-i este locul.

  6. A mai opus si rezistenta la arestare ca “fraierul” si a ajuns sa vorbeasca ca un pitigoi inecat cu propriile jigniri.

  7. Toata timisoara e plina de olteni care se cred mai inteligenti decat localnicii. Sunt niste lingai, jegosi, inculti si incompetenti. Cunosc multi angajatori care nici nu se uita pe CV urile oltenilor. Banatul cu ardealul ar trebui sa se separe de restul

  8. :)) Ce taranusi!
    Bai @Eu da le ai mai, eu zic sa fii ales presedinte! “Banatul si ardealul sa se separe de restul” :)) Pai sa il ingradim si la restul dam foc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *