Black Friday 2013 – Lista cu produsele reduse (ofertele cele mai avantajoase)

Black Friday 2013 - Lista magazinelor cu reduceri & ofertele cele mai avantajoase

Conform traditiei, Black Friday are loc la americani in prima vineri de dupa Ziua Recunostintei, deci anul acesta va fi pe 29 noiembrie. Insa noi, romanii, am inceput cu o saptamana mai devreme, pe 22 Noiembrie. Din cate am inteles, astfel se evita situatia in care am fi fost obligati sa stam acasa de 1 Decembrie si Sf. Andrei in asteptarea livrarii produselor comandate. Destul de just, corect, multumim.

Bun, acum alta chestie interesanta, nu toate magazinele au decis sa porneasca noaptea alba a reducerilor in 22 (eMAG.ro e printre acestea) , unele au ales sa porneasca chiar mai devreme iar altele doar pe 29 Nov. Din punctul meu de vedere, bazandu-ma pe experientele anterioare, la logo_emag  vom putea gasi cele mai avantajoase oferte asa ca va invit sa stati cu refreshu’ pe aici, cand site-ul principal va fi inaccesibil, veti putea accesa linkurile directe ale produselor din aria voastra de interes, sunt sigur ca le voi pescui si publica pe cele mai avantajoase. 😉 O prima cifra impresionanta: emag la pune spre vanzare un numar de peste 250.000 de produse.

Lista celor mai bune oferte de Black Friday la eMAG (LIVE UPDATE):

Promotiile continua si pe 23 Noiembrie – ultimele produse aflate in oferta pot fi gasite AICI.

——————————————————————————————-

Televizoare & Audio:

Telefoane:

Tablete:

Laptopuri:

Foto, Video si Optica:

Computere, componente PC  & periferice:

Electrocasnice:

Bricolaj:

Lista intreaga de produse poate fi accesata AICI.

Auto:

Surpriza zilei: eMAG vinde in premiera autoturisme pe internet. Reduceri exclusiv pentru clientii eMAG, in categoria auto (Ford Focus, Hyundai i20, Hyundai i30, Hyundai i40, Mitsubishi ASX, Dacia Logan, Dacia Duster, Ford Kuga, Mercedes E-Klasse):


–    peste 10.800 de euro pentru Dacia
–    peste 8.800 de euro pentru Ford
–    peste 12.000 de euro pentru Mercedes-Benz
–  peste 4.000 de euro la Mitsubishi

Lista se updateaza la un interval de 10-15 minute, stati pe aproape ….

——————————————————————————————-

Atentie: linkurile de mai sus contin un cod de afiliere. Acest lucru nu va afecteaza (mai ales daca va doriti sa sustineti acest blog) voi platiti acelasi pret magazinului iar magazinul ma recompenseaza apoi pe mine cu ~ 1% din valoarea achizitiei. Acest lucru nu poate decat sa va bucure – considerati-l un semn de recunostiinta pentru autorul blogului (care-si tot pierde vremea pe aici oferindu-va lucruri interesante :) )

UPDATE: Depozitul eMag de Black Friday 2013 filmat cu drona. Clipul contine prețuri si cantitati de produse disponibile de Black Friday (Numele melodiei  de pe fundal – “Worldclock – burkard schmidl”).

bullets

3 Comments

  1. Nu prea a fost cine stie ce anul asta pe 22, cel putin pt mine. Dar sa speram c-o sa fie pe 29 ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *