Semnificația unei brățări kabbalah și instrucțiuni de folosire (p)

Semnificația unei brățări kabbalah și instrucțiuni de folosire (p)

Atunci când crezi cu putere într-o dorință, ea o sa se împlinească cu siguranță. Trebuie doar sa crezi in ea si sa lași Universul sa lucreze pentru tine. Eu îți ofer un loc unde să-ți pui dorința și sa îi dai astfel spatiu sa se împlinească – o brățară magica kabbalah!

Brățara din snur rosu își are originea in Kabbalah, fiind purtata ca un talisman împotriva ghinionului adus de “evil eye” (invidia, gelozia si resentimentele celor din jur). Ea se leagă sau se poarta de obicei pe mana stângă, aceasta fiind partea care primeste ( simbolistic vorbind ), acea parte prin care energia intra in corp. Culoarea roșie nu este aleasă întamplător, se spune ca roșul simbolizează pericolul, iar o brățară în aceasta nuanță ne protejează împotriva gândurilor negative care sunt îndreptate către noi si ne aduce noroc. Mătasea este de asemenea considerată un material natural care oferă protecție energetică. Foarte populara a devenit acum câțiva ani când Madonna, proaspata membra Kabbalah, și-a făcut apariția cu o astfel de brațara kabbalah. Trend-ul a luat amploarea si vedete precum Michael Jackson, Rosie O’Donnell, Ashton Kutcher, Britney Spears, David Beckham, Avril Lavigne, Zac Efron, Vanessa Hudgens sau Lauren Conrad au început sa poarte astfel de bratari.

In legendele chinezești se spune ca sufletul tau pereche, dar si toți oamenii importanți pe care o să-i întalnești in viața ta, sunt legați de tine cu un fir roșu invizibil.  De ce o brățara roșie atât de simpla a devenit foarte populară in atâtea culturi (Kabbalah, mitologia greaca si egipteana, vechile legende chinezești, folclorul din Anglia, tradiția nunților din India sau ritualurile practicate la nașterea unui copil chiar aici in România)? Modul in care se realizează o astfel de brățara are 3 simboluri foarte importante: culoarea roșie, înnodatul aței și forma circulara. O alta legenda spune ca poți sa îți pui o dorință atunci când legi brățara la mana. Brățara nu trebuie scoasa niciodată (dormi cu ea, te speli cu ea), decât in momentul când aceasta se rupe, moment in care dorința ta s-a împlinit.

Instrucțiuni de folosire:

  • Odată ce ai cumpărat brățara si a ajuns cu bine la tine, trebuie să-i șoptești dorința ta, sa o pui la mana si sa nu o dai jos niciodată. Se spune ca atunci când brățara se rupe, dorința ta s-a împlinit.
  • Brățara se poarta (de obicei) la mana stângă.
  • Stii deja ca atunci cand îți pui o dorință este indicat sa nu o împărtășești decat in momentul in care s-a împlinit. Si stii de ce? Chiar daca suna dureros, sunt foarte putini oameni care se bucura cu toată inima alături de tine si visul tau, iar invidia lor, inconstienta de cele mai multe ori, crează o energie, din păcate nu una pozitiva, care poate influenta împlinirea dorinței tale.
  • Daca vrei ca dorința sa se implineasca mult mai repede (normal ca iti dorești asta), încearca să uiți de ea in momentul in care ai legat bratara la mana, las-o in mainile ei si in seama Universului. Te asigur ca o sa se împlineasca mult mai rapid!
  • Nu uita să-mi împărtășești dorința ta după ce aceasta s-a îndeplinit. O sa ma bucur alături de tine!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *