Concurs: Castiga un premiu cu valoarea de pana in 10.000 lei

Castiga un premiu cu valoarea de pana in 10

Gourmet Gift, este cel mai mare site de coșuri și cadouri din România cu o experiență de peste 4 ani, o echipă tânără și entuziastă cum se descriu ei: Echipa se ocupă de aranjarea și ambalarea cadourilor pentru a fi cât mai unice și elegante.
Cu o gamă foarte variată și bine pusă la punct, poți alege din aceste cosuri de paste, care crezi că se potrivesc și vor aduce zâmbete pe fețele angajaților și colaboratorilor tăi.
Toate coșurile sunt atent selectate și conțin băuturi și dulciuri de cea mai bun calitate și rafinament la prețuri accesibile. De asemenea coșurile pot fi personalizate de către tine.

Un titlu atractiv, o sa fiti de acord cu mine cand zic asta. Trebuie insa sa sa specific inca de la inceput faptul ca acest concurs se adreseaza firmelor, deci daca vreti ca si voi, angajatii, sa beneficiati de pe urma acestui lucru, va invit sa va faceti patronii atenti la continutul acestui post (cunosc eu macar doi patroni care “o freaca” toata ziua la munca si se dau pe fulgerica.com in loc sa munceasca, hihih).

Drept urmare, anuntul concursului suna asa: Gourmet Gift ofera un premiu firmelor care, in perioada 17 martie – 15 aprilie, comanda cosuri cadou de Paste  pentru angajati si colaboratori. Pe 23 aprilie, exact dupa Paste, prin tragere la sorti se extrage o firma care-si primeste banii inapoi (in limita a 10.000 de lei fara TVA).  Mai multe detalii dspre concurs aveti aici.

Pretul cosurilor acopera nevoile oricarui buzunar, începând de la 22 de lei pentru Cosul Orange Snack și urcand pana la 1499 lei pentru Elegance. Cosurile comandate contin o sticla cu vin sau whiskey, dulciuri, icre negre, panettone si alte bunatati pe care le puteti vedea accesand pagina fiecarui cos in parte.

Va doresc mult succes!

Avand in spate o experiență de peste 4 ani în domeniul cadourilor la nivel de corporație, echipa Cosuri Paste are o capacitate de producție de peste 1000 de coșuri cadou pe zi și oferă livrări prioritizate pentru toate comenzile efectuate și achitate până pe 1 aprilie.

Pentru intrebari puteti vizita pagina de contact a Cosuri Paste.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *