Incepe Hell’s Kitchen – (Iadul Bucatarilor – Romania) la Antena1

Incepe <strong/>Hell’s Kitchen – (<strong>Iadul Bucatarilor</strong> - Romania) la Antena1

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu vor juriza la Antena 1 cel mai asteptat cooking show al toamnei, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor, un show adresat tuturor pasionatilor de cooking, atat amatori, cat si bucatari profesionisti, care sunt gata sa demonstreze ca rezista presiunii din bucatarie.
Show-ul pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show: 80.000 de euro și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București.

Singura parere de rau ce o am legata de acest show este ca nu voi putea sa vad emisiunea in HD. Motiv de oftica, mare de tot.

Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai urmarite si mai longevive show-uri de cooking din intreaga lume. Produs in peste 50 de tari, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obtinut rezultate impresionante la nivel de rating si cota de piata, fiind un etalon in materie de show-uri de gen.

Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din intreaga lume si un star international de televiziune. Restaurantele sale, 14 la numar, au adunat in total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

bullets

5 Comments

  1. Prin vara era vorba ca trec in octombrie pe 16:9 si apoi lanseaza si Antena HD

  2. Eu cred ca va fi mai tare. Numa pronuntia cuvantului “Hell” ne arata clar cat de nasol va fi pt. concurenti. 🙂

  3. Masterchef nu se poate compara cu Hell’s kitchen
    Eu am vazut show-ul in UK
    Cel mai tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *