Hell’s Kitchen (Iadul Bucatarilor) – Sezonul 1 – Episodul 1

Hell’s Kitchen (Iadul Bucatarilor) - Sezonul 1 - Episodul 1

Hell’s Kitchen  Sezonul 1 – Episodul 1 din 22 Septembrie 2014
Vezi pe  22 Septembrie2014, premiera sezonului 1 al show-ului culinal – Hell’s Kitchen România, episodul 1 online integral difuzat pe Antena 1, luni de la orele 20.30!

 Nu stiu cum e la voi, dar pe mine nu m-a impresionat deloc pana acum show-ul nostru diabolic. Aseara am vizionat un fel de Big Brother combinat cu “Nora pentru Mama (era sa zic “Mireasa pentru fiul meu”, ups). Cateva injuraturi, niste reactii de taranoi la unii concurenti, un pic de ipocrizie si teatru la cateva dintre concurente, asta sa fie sarea si piperul show-ului? Promit ca ma uit si lunea viitoare, insa sper sa se contureze o idee mai buna de show culinar, asta seara sunt un pic dezamagit, un pic mai mult.

Hell’s Kitchen Romania Sezonul 1 Episodul 1 FULL – INTEGRAL – 22 Septembrie 2014 – il puteti viziona mai jos (in caz de l-ati ratat aseara). Ignorati cele 15 secunde de publicitate de la inceput, vizionare placuta!




bullets

7 Comments

  1. Apare şi Masterchef? 🙂 Că aseară am ales să mă uit pe antena1, sperând că văd aici Masterchefu 😛

  2. Mi s-a parut mai prost ca primul episod din Masterchef…10 minute a urlat roscata ca nu mai poate si ca vrea acasa. Unu’ se lauda ca a fost 5 ani in puscarie, altul ca tacsu a fost betiv si mamica lui curva…circ ieftin si drame la fel de ieftine

  3. Dupa ce-am fost momit de prietena-mea m-am uitat la ultimele 2 sezoane din master chef si-am asteptat sa-i vad pe cei 3 crai in actiune iar.

    Astea fiind spuse, nu-mi vine sa cred ce productie ieftina si denigranta au considerat ca merita telespectatorii lor.

    Suntem totii vai de noi aruuum,aruuum,
    La TV e doar gunoi aruuuum, aruuum.

    Peace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *