La noapte incepe Revolutia Preturilor la eMAG

La noapte incepe Revolutia Preturilor la eMAG

Mâine dimineață vom da startul celei mai mari campanii de reduceri a verii. Toate categoriile de produse pe eMAG.ro vor avea prețuri “revoluționare”. Intră pe eMAG și vei găsi reduceri de până la 50% la tablete, 35% la televizoare si electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri și chiar și de până la 95% la cărți.

La noapte (dis-de-dimineata) se va da startul la Revolutia Preturilor (editia cu numarul 3) la eMAG, o noua sesiune de reduceri si oferte. Promotia incepe marti – 27 Ianuarie – si tine exact trei zile – pana pe 29 Ianuarie 2015. Nu se stie exact la ce ora va incepe Revolutia Preturilor, cert este ca de aceasta data avem un element de noutate: reducerile vor veni mai devreme cu o ora in aplicatia de mobil (Android si iOS). Asta inseamna ca utilizatorii de tablete si telefoane vor putea “vedea” mult mai rapid ofertele cu reduceri.

Cum era de asteptat, fix inainte de pornirea campaniei de redueri, eMAG ne prezinta Ghidul de Supravietuire pe care il puteti accesa aici: http://www.emag.ro/ghid-supravietuire-revolutia-preturilor.

Asa cum o fac de fiecare data, voi fi pe baricade si voi incerca sa alcatuiesc pentru voi o lista cu cele mai bune oferte, asa ca stati pe aproape (personal caut un SSD la un pret decent, sunt curios ce oferte vor avea la ele).

Update: Revolutia Preturilor a inceput la ora 7:00 pentru aplicatiile mobile. Nu uitati un amanunt important: descarcati aplicatia si fiti siguri ca aveti ultima versiune.

Update2: Ora 7:35 – Campania a inceput si pe site-ul eMAG

IT&Mobile

TV, Foto & Electronice

Ingrijire personala & parfumuri

Electrocasnice

Copii & Jucarii

Carti, Media & Sport

Supermarket & Casa & Petshop

Auto & RCA & Bricolaj

Oferta intreaga o aveti AICI.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *