Ziua Cumparaturilor Online la eMAG – 10% card cadou la orice comanda

Ziua Cumparaturilor Online la eMAG
Poate  ati observat deja cateva semne cum ca maine se anunta o zi speciala pe site-ul eMAG, daca nu, atunci va zic eu pe scurt: pe 12 martie 2015, incepand cu ora 7 a.m. si pana la ora 23.59 p.m. vom avea “Ziua cumparaturilor online”, la fiecare comanda efectuata veti primi inapoi 10% pe Card Cadou. Foarte important: pentru comenzile facute prin aplicatia eMAG de pe mobil valoarea cardului cadou creste la 15%.

Toate produsele  (inclusiv produsele resigilate) vor  beneficia de discounturi bune, spre exemplu chiar acum un iPhone 6 16GB Silver redus cu 15% (~600 lei reducere). Asadar, accesati site-ul emag.ro in timp util, logati-va in cont (sau creati-va unul in caz ca nu aveti) si asteptati ofertele ce vor aparea maine dimineata la ora 7:00.

Cateva detalii despre cardurile cadou:

– Cardul Cadou il veti primi sub forma unui cod electronic prin e-mail, dupa finalizarea comenzii, pe adresa de mail asociata contului de client eMAG
Cardul Cadou se poate folosi toata luna mai si este transmisibil.
– Valoarea Cardurilor Cadou nu poate fi cumulata pentru plata unei comenzi si nu se poate cumula cu alte carduri cadou, pe scurt Cardul Cadou poate fi aplicat pe o singura comanda eMAG

Update: Stati pe aproape, ca de fiecare data, voi face rapid rost pentru voi de lista produselor aflate in promotie. Aici este Landing Page-ul campaniei.

IT&Mobile

TV, Foto & Electronice

Ingrijire personala & parfumuri

  •  Reduceri intre 10 și 35%.

Electrocasnice

Copii & Jucarii

Carti, Media & Sport

Supermarket & Casa & Petshop

Auto & RCA & Bricolaj

bullets

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *