Romanii Au Talent – Sezonul 5 – Episodul 1

Romanii Au Talent – Sezonul 5 – Episodul 1

Inregistrare TV din emisiunea ,,Romanii au talent”, de la ProTV, Sezonul 5 Episodul 1 – 13 Martie 2015.
Nu detin acest videoclip!
© MediaPro

Ok, Mihai Petre a plecat si nimeni nu mai stie de el, in locul sau au venit Raduleasca si Bebe Cotimanis. Din cate am dedus, amandoi trebuie cumva sa isi joace rolul de jurati duri si sa-l suplineasca sau poate sa-l depaseasca in duritate pe Mihai Petre. 🙂 Eu zic ca inca nu le-a reusit, pana acum am vazut doar ca la fiecare cinci minute Raduleasca isi aseza silicoanele  iar la un moment dat s-a luat de niste fetite de 14 ani cum ca sunt prea grase. Urat!

Update: Am uitat sa va precizez ca si magicianul “Colbeibi” a participat la preselectie si, culmea, a trecut mai departe cu un numar de senzatie. 🙂

Update2: Ma deranjeaza si ma intristeaza in acelasi timp faptul ca peste 50% din asa-zisii concurenti au probleme cu capul, insa sunt acceptati sa se faca de ras pe scena.

Romanii Au Talent, Sezonul 5, Episodul 1 – FULL – INTEGRAL – 13 03 2015 – il puteti viziona mai jos in caz de l-ati ratat aseara. Vedeti ca dupa apasarea butonului “Play”, dupa ce dati skip la reclama, materialul se incarca un pic mai greu. Aveti rabdare. 🙂

Stock Buster – o noua campanie de reduceri la eMAG. In perioada 16 – 31 martie, eMAG desfasoara o noua campanie de reduceri intitulata Stock Buster.

bullets

17 Comments

  1. Este foarte bine ca Mihai Petre a plecat. Nu mi-a placut deloc, este profesionist dar nu m-au prins comentariile lui.

  2. Frumos……….Cum se numeste muzica aceia de la fetele “balerine”?

  3. Obisnuiam sa ma uit la emisiune inainte sa apara Mihaela Radulescu care este penibila. Imi pare rau de Andra si Andi care au ramas in juriu in conditiile date.

  4. Mihaela Radulescu e antipatica rau, nu are ce cauta la Romanii au talent, in rest totul este OK. Numai de bine.

  5. ba fratzilor schimbati-o pe mihaela radulescu nu are nici in clin nici in maneca cu showul romanii au talent

  6. Mihaela Radulescu iti cam taie pofta sa te mai uiti la romanii au talent. Pacat.

  7. stie careva cum se numeste melodia de la minutul 8..? pls

  8. unde e mihai petre de cand fara el soul a devenit un rahat 😐

  9. Pacat ca a venit Mihala Radulescu , ar fi iesit un show bun .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *