Simona Cretu – Despre legea atractiei universale si teoria rezonantei

Simona Cretu - Despre legea atractiei universale

În timp ce Primăria Capitalei este blocată şi nu mai poate face plăţi către salariaţi, după ce Primarul General Sorin Oprescu şi directorul economic al Primăriei au fost arestaţi, o consilieră din primărie a anunţat că face o conferinţă despre… legea atracţiei universale.
Simona Creţu este consilier general al municipiului Bucureşti şi spune că emoţiile negative ar fi dus la arestarea primarului general.

Legea atractiei universale si teoria rezonantei, Oprescu, DNA si toate astea, depind de cati copaci a plantat fiecare…………..

Nu-mi vine sa cred ca astfel de oameni cretini pot exista printre noi si, mai nasol, sunt chiar scosi undeva in fata – consilieri la Primarie. Femeia asta e pus si simplu de pe alta planeta, e dusa, ce cauta acolo?
Update: Asta imi aduce aminte de celebrul Lorin Fortuna.

bullets

4 Comments

  1. O cămașă alba securizata pe schema “win-win” pentru doamna, te rog !
    Uite asa a mai apărut un post liber, de consilier, la Primăria Capitalei 😀

  2. E o romanca care se lauda ca a dat un acatist catre Dumnezeu. Diferenta fata de o ortodoxa e ca a schimbat terminologia. Dumnezeu cu Univers, acatistul , in varianta New Age devine o simpla foaie continand un complement direct(Oprescu) si un subiect (DNA) fara nici un predicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *