Radiatoare electrice cu roca vulcanica – beneficiezi de un cost redus de consum cu sistemul de automatizare AMASS!

Radiatoare electrice cu roca vulcanica

(P) Compania AMASS va intampina cu noi solutii de incalzire deosebit de eficiencte si economice, acest brand avand o adevarata traditie pe piata de sisteme de incalzire economice si degivrare. Deoarece principalul scop al acestei companii este sa furnizeze solutii de incalzire mai ieftine decat gazul, iata ca puteti beneficia acum de ultima noutate AMASS: radiatoare electrice cu roca vulcanica. Acestea fac parte din categoria sistemelor care au un cost de investitie cat mai redus, un consum redus , un confort termic superior si desigur, un sistem sigur si sanatos.

Ce sunt aceste radiatoare electrice cu roca vulcanica? Dupa cum va puteti da seama, spre deosebire de alte radiatoare, acestea sunt inovatoare datorita rocilor vulcanice. Acestea au o inertie termica mare, sunt folosite si la saune datorita capacitatii lor foarte mare de retine caldura si a o ceda treptat. Aceasta insusire a rocii vulcanice ofera posibilitatea radiatorului de a-si pastra temperatura minim 30 de minute dupa ce alimentarea cu energie electrica a fost oprita. In plus, pentru a obtine un randament si mai crescut, pe langa inertia termica mare, specialistii au optat si pentru automatizarea acestor radiatoare.

Asadar, radiatoarele sunt prevazute cu termostat si senzor temparatura care va permite sa controlati sistemul de incalzire dupa bunul plac. In functie de preferintele dumneavoastra, in momentul instalarii puteti decide care varianta este mai potrivita: sistemul de automatizare individuala sau un sistem centralizat. Trebuie sa stiti ca fiecare radiator este prevazut cu un termostat tip TEI 1 care va permite sa detineti controlul asupra temperaturii in respectiva incapere. Iar radiatoarele care sunt controlate fara fir, adica utilizand metoda radio, sunt prevazute cu un termostat de tipul TEI 5.

Trebuie mentionat de asemenea ca fiecare radiator are in componenta o termocupla. Ce rol are aceasta? De fiecare data cand temperatura acestuia creste peste temperatura de 80 ˚, termocupla va opri alimentarea radiatorului cu energie electrica si radiatorul va ceda caldura stocata deja, adica o caldura fara consum de energie electrica. Astfel datorita inertiei termice foarte mari, a termostatului si a termocuplei consumul de energie scade pana la 10-15 min/ora.

Acest proces va avea loc de fiecare data cand senzorul termostatului semnaleaza nevoia de mai multa caldura si radiatorul are deja o temperatura de 80 C.

In concluzie, radiatoarele electrice cu roca vulcanica AMASS, unice in Romania devin mai economice decat gazul, in plus nu au nevoie de costuri de intretinere Costurile sunt mult mai reduse, iar confortul termic este garantat. De asemenea, fiecare client este tratat in mod indiviual, solutiile propuse fiind personalizate in functie de o multime de factori importanti.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *