Bucurii de Weekend la eMAG

Bucurii de Weekend la eMAG

Oficial Black Friday 2015 s-a incheiat la eMAG, insa reducerile continua, de aceasta data sub numele de “Bucurii de Weekend“. Se pare ca vor sa continue traditia si sa elimine total stocurile de pe acest an, lasand loc pentru produsele ce vor fi scoase la vanzare de sarbatori. Cateva oferte interesante aveti mai jos (asta daca v-a ramas ceva buget de dupa Black Friday sau nu ati gasit inca produsele dorite, poate le gasiti acum. 🙂 ):

—————–
Lista se updateaza la un interval de 10-15 minute, stati pe aproape ….
————-

Mobile

IT, Birotica&Papetarie

Televizoare, Electronice & Foto

Casa, Carti&Media

Parfumuri, Cosmetice, Sport & Fashion

Electrocasnice & Ingrijire personala

Jucarii & Articole pentru copii

——————————————————————————————-

Atentie: linkurile de mai sus contin un cod de afiliere. Acest lucru nu va afecteaza (mai ales daca va doriti sa sustineti acest blog) voi platiti acelasi pret magazinului iar magazinul ma recompenseaza apoi pe mine cu ~ 1%-3% din valoarea achizitiei. Acest lucru nu poate decat sa va bucure – considerati-l unsemn de recunostinta pentru autorul blogului (care-si tot pierde vremea pe aici oferindu-va lucruri interesante :) )

bullets

2 Comments

  1. Intrebare de baraj, ce profit ai avut de pe urma Black Friday? E doar o curiozitate, toti suntem constienti ca ai avut suntem doar curiosi de cifra.

    Sau e confidetial ?

  2. Alin@ – Hai sa zicem ca a meritat efortul. Multumesc ca ma citesti. Weekend fain. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *