Orange PrePay – oare cum pot consuma bonusul de 10 GB?

Orange PrePay - oare cum pot consuma bonusul de 10 GB

Update: situatia a fost intre timp rezolvata astazi, dis-de-dimineata. O eroare tehnica a afectat mai multi utilizatori, se lucreaza la remediere.

  • Optiunea a fost activata manual de catre operator
  • Bonusul de 10240 MB: Cei 7 euro au fost returnatii in cont, problema tehnica a fost remediata. Teoretic, cei 10 GB se pot folosi cat timp in cont exista o optiune in valoare de minim 5 euro, activa. Asa cum am scris mai jos, acest lucru era perfect valabilsi in cazul meu, cumva sistemul a omis acest lucru si mi-a consumat creditul in loc sa ma lase sa folosesc datele bonus.

Buna intrebarea din titlu? Asa-i?

Nu pot sa ma abtin, sunt prea dezamagit si suparat. Orange e praf la toate capitolele, stau de 30 de minute la telefon, incercand sa dau de un operator pe ‪ramura Prepay‬, dar nu e posibil. Astia de la Orange cred ca au un sistem atat de bine pus la punct pe online, incat au minimizat pe cat se poate contactul cu factorul uman. Gresit:
1. Mobil – Safari: ma loghez in contul meu, incarc online credit pe alt numar PrePay. O fac usor si rapid, incerc sa ma deloghez cu scopul de a activa o optiune in celalalt cont, nu reusesc, nu gasesc, in urmatoarele 3 minute butonul de log off (reusesc sa o fac folosind o sesiune de browser incognito).
2. Am 6.8 euro credit pe PrePay, incerc sa configurez o optiune in configuratorul Orange Young, imi aleg toate elementele, compun oferta, insa la “activare” ma opreste sistemul. Nu pot activa o optiune pentru ca am o alta cerere in procesare si trebuie sa astept confirmarea prin sms pentru aceasta cerere pana sa efectuez alte modificari. Stau asa de 12 ore, nu am nicio alternativa…
Orange e praf
3. Sun la numarul special de asistenta PrePay (444), trec 10 minute si nu reusesc sa ajung in vreun meniu care sama redirectioneze catre operator.
4. In timpul apelului sunt intampinat de un promo unde o voce de tanti draguta imi prezinta  o oferta valabila incepand din Aprilie 2016 ce expira in Mai 2016. Timp pierdut…

5. Sun la Relatii Clienti (411) de pe numarul de abonament. Ma gandesc ca vreun operator, dupa ce-i explic problema, ma poate redirecta catre departamentul PrePay  Dupa 10 minute imi raspunde cineva:

Eu: “Buna ziua, ma numesc cutarica, imi cer scuze,  am o problema referitoare la un cont PrePay, ma gandeam ca poate ma puteti ajuta, la 444 nu reusesc sa ajung in pasul in care pot contacta un operator, ma puteti ajuta cu un transfer?”

Orange: ” Buna ziua, din pacate, nu, dar va pot da numarul de asistenta PrePay”

Eu: “Pai de acolo vin, v-am zis, nu reusesc sa dau de un operator”

Orange: “Va dau un alt numar la care puteti apela..”

Eu:”Si acolo imi raspunde direct un operator? Nu mai trebuie sa ma ratacesc prin meniuri si butoane?”

“Da!”

“Multumesc, mult, la revedere”

Si mi-a dat numarul: 021.203.30.33. Si, ati ghicit, fara rezultat pentru mine, reteta era aceeasi ca la 411.
5. Intre timp imi aduc aminte de cei 10GB internet pentru mobil valabili pana in 31.12.2016 si iar ma enervez. Stiti de oferta? I-am primit acum cateva luni, apar la raportare, dar nu am reusit pana acum sa-i folosesc.  Am consumat pe rand: cei 200 Mb din optiune, cei 30 MB primiti bonus la reincarcare, inca vreo 7 euro din credit si tot nu am reusit sa-i ating.

 

bullets

One Comment

  1. Buna ziua. Ati reusit cumva sa folositi bonusul pana acum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *