Inconstienta si prostia lasa – din nou – urme.

1. Aseara:

Pilotul a avut cască şi a supravieţuit, însă este în stare foarte gravă, iar medicii nu pot spune încă dacă va rezista. Pasagerul său a murit pe loc. Nu avea nimic pe cap.

2. Azi-noapte:

Băiatul care conducea purta cască de protecţie, iar asta i-a salvat viaţa. Cel din spatele lui a fost aruncat la 10 metri distanţă şi a murit pe loc.

Dupa ce, aseara, am aflat de accidentul in care un scuter se ciocneste cu o motocicleta (asa ceva se petrece foarte rar), citesc astazi despre un alt accident, petrecut azi-noapte, in care este vorba tot de un scuter, in care moare – iar – un copil.

Ciudat?

S-au inmultit scuterele astea si mor din ce in ce mai multi copii tembeli si sunt foarte sigur ca, in viitor, or sa moara din ce in ce mai multi. Cu 500-1000 euro, orice parinte isi poate face tembelul fericit.

Poarta casca dragul meu tanar scuterist, idiot si plin de testosteron! Cere bani de la parintii aia iubitori si extrem de tampiti. Cat de inconstient sa fi, sa nu porti casca? Ti-a dat tac’tu bani de scuter dar nu a mai avut bani de casca? Sau pe aia i-ai baut la crasma? Nu porti casca pentru ca iti e frica ca nu iti mai vad fetele freza?

Cand aud ca cineva moare tocmai pentru ca nu purta casca, mor de nervi. Ma intreb ce-o fi fost in capul lui? Chiar nimeni nu e constient ca la 40 km/h poti muri daca nu ai casca? Unii mor si daca cad cu capul de coltul mesei, prin casa, ce va face sa credeti ca o cazatura la 40 km/h nu va poate aduce moartea?

Pentru aia “inconstientii”, am un post ce merita citit cu atentie! O sa va oripilati cand o sa cititi un necrolog al accidentelor intamplate in Romania in ultimii 2 ani – link. Nu voi deschide aici si alt subiect, ma refer la cel legat de soferii inconstienti (veti observa ca majoritatea accidentelor in care sunt implicate o motocicleta si un autovehicul, se datoreaza faptului ca soferul autovehicului se incadreaza gresit pe banda a doua, sau vireaza brusc stanga, fara a se asigura, sau nu apreciaza corect distanta intre el si motociclist… etc)

Oare cand vom invata sa pretuim viata?

P.S. Pentru motociclistii & scuteristii incepatori si nu numai, recomand spre citire: link & link

Thx to pui

Update 1: Niste dobitoci baieti au pus filmuletul de la accidentul motor-scuter, pe youtube. Imagini suprinse la 2-3 minute de la accident. Este groaznic, asa ceva nu se pune online. Nu se fac chestii din astea! Am vazut si pozele, acestea nu sunt la fel de sangeroase, dar totusi….

Update 2 : Motociclistul (Alex) internat in stare grava – in coma- la spital, a murit acum 20 minute.

Update3: Filmuletul a fost scos de pe youtube – un lucru bun!

bullets

4 Comments

  1. Fulgerica nu te mai chinui degeaba. Io inca nu am nici A-ul luat si nici motor ! Insa de juma’ de an tot cer pareri si ma pregatesc si sunt ferm convins ca o sa mai dureze. De ce ? Pai pentru simplul motiv ca vreau sa fiu sigur, ca nu voi fi carnea de tun a soferilor sau chiar a dragilor mei colegi pe doo roti.
    P.S. Sunt prea multi “viteji” care se cred SUPER-MANi. M-am saturat sa imi racesc gura degeaba !
    Artistu’… 😉

  2. cine moare pentru ca nu purta casca merita sa moara. la fel si grozavii de la volan care merg cu dacia cu 100km/h, dacia fiind un fel de motocicleta cu acoperis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *