Guys and Dolls

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

“Momentan locuiesc cu parintii. Este un pic cam stanjenitor. Cred ca tatal meu nu prea intelege relatia mea cu Chi-Chan. Poate pentru ca nu este o persoana reala? Ce sa zic..traiesc cu niste oameni carora le este frica de papusi. Uneori ne certam pe subiectul asta si tocmai de aceea Chi-Chan trebuie sa stea 99,9 % din timp in camera mea….”

“O am de sapte ani, la inceput a fost doar sex, sex si iar sex. Acum e altceva….”

“Aceasta este prietena mea – zise un alt iubitor de papusi in timp ce arata spre o poza veche – ce m-a parasit exact acum 11 ani pe 19 Noiembrie. Foarte bine! A facut un lucru bun. Banii ce ii aveam pregatiti pentru cadoul ei de Craciun, i-am cheltuit pentru mine.”

Daca cumva aveti vreun prieten cam singuratic, nu va ganditi sa ii faceti cadou de ziua lui o papusa gonflabila pentru ca poate veti avea neplacuta surpriza sa constatati ca are deja una. Mai buna si mai accesorizata decat credeti. Papusile de acest gen costa cam 4000 lire sterline dar isi merita fiecare banut. Vin cu fete schimbabile, limbi de rezerva plus o gramada de alte accesorii. Desigur ca au si garantie. Normal ca uneori ajung in service papusi cu vaginul zdrentuit sau dinti lipsa dar acesta nu este un lucru iesit din comun.

Eu zic ca merita sa petreceti 45 de minute din viata voastra vizionand acest excelent documentar. Prezinta un subiect netratat inca de nimeni si tocmai de aceea il gasesc extrem de interesant. Finalul e “delicios”. Vizionare placuta! 😉

Nu cred ca va imaginati cam cate kile de lubrifiant consuma baietii astia! 🙂

“And she will love me, no matter what!”

bullets

7 Comments

  1. este cel mai trist film pe care l-am vazut! 🙁 iar scena de la sfarsit… e ciudat cum pt niste copii de 6-7 ani ar fi fost perfect normal, dar pt adulti arata atat de straniu

  2. ii trist…
    ii trist ca anumite persoane ajung in aceasta situatie…

    adevarul ii ca nu ii condamn… dar, la rata obezitatii in america, mai bine m’as culca cu o papusa decat cu una de 150kg

  3. dom’le…multi barbati stricati la cap…jur pe rosu…barbatii isi iau papusi gomflabile pentru companie..femeile isi iau dildo-uri pentru orgasme…we’re a screwed up animal

  4. Oamenii astia sunt dusi cu pluta!!! Daca toata lumea care nu reuseste sa isi gaseasca pe cineva ar renunta si si-ar cumpara o papusa, unde am ajunge?
    Asta se numeste renuntare la viata si mi se pare o chestie foarte patetica, se pacalesc singuri ca o papusa tine loc de partener…. e trist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *