Baietii de la Ca$$a Loco nu mai “vand fan”, vand mocheta

Amenajari interioare Proges: parchet, mocheta, covoare, PVC, lambriuri, usi

Baietii de la Ca$$a Loco nu mai “vand fan”, vand mocheta de la Proges. 🙂

Inainte de a lansa clipul melodiei “Nu esti tu un pic cam prost”, Ca$$a Loco a lansat o reclama pentru compania Proges (importator de mocheta, parchet laminat si multe altele). Multi i-au hulit. Mie mi se par hilari de-a dreptul. Stilul inconfundabil abordat de cei trei in piesele cu care s-au facut remarcati de publicul roman, se regaseste pana si in aceasta reclama. Au un sarm, au “acel ceva” care ii defineste.

Intrebare: Care este ideea ce ar trebui sa ramana dupa vizionarea acestei reclame?
Raspuns: In magazinele Proges, clientu e rasfatat. Prin pret si calitate.

Eu zic ca au reusit sa transmita aceasta idee. Nu degeaba compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 80 de milioane de euro, dublu fata de nivelul inregistrat in anul precedent.
Ca tot veni vorba de Proges. Din curiozitate, am intrat pe >siteul lor.

Pana in prezent, principalele canale de comunicare ale companiei Proges au fost cu preponderenta in afara sectorului online.

“Televiziunea, radioul, presa si publicitatea outdoor nu permit unui brand sa interactioneze cu consumatorul. In prezent, pe piata foarte dinamica si competitiva in care ne desfasuram activitatea, am decis sa implementam solutia adresarii catre un public diversificat si pretentios: abordarea mediilor digitale. Studiile recente arata ca peste sase milioane de romani sunt utilizatori de Internet si reprezinta implicit un target pentru Proges”

[..]

dailybusiness.ro

Constienti de faptul ca toata lumea “trece” pe web 2.0, Proges se vrea a fi un magazin online aproape de consumator. Este construit pe o platforma noua si dinamica. La dezvoltarea siteului s-au axat pe imaginea de ansamblu a firmei, permitand in acelasi timp ca utilizatorul sa interactioneze printr-un simplu click cu toate produsele comercializate in interiorul magazinului.
Nu degeaba au investit 20.000 euro in dezvoltarea si relansarea site-ului. Cei de la Proges fac parte dintre putinele firme care au priceput cam ce inseamna marketing online dar sunt sigur ca numarul acestora se va mări pe zi ce trece.

Un lucru demn de luat in considerare: am observat ca din ce in ce mai multe companii mari isi dau seama ca “a avea blog” nu mai prezinta de mult ideea de fenomen. Si cum acum orice care se respecta are si blog, iata ca cei de la Progres se supun acestei idei (uite link catre blog). Da, este la moda sa ai blog! O metoda mult mai usoara si eficienta de a interactiona cu eventualii clienti.

Dar destul cu vorba. Sa vizionam videoclipul de care va vorbeam la inceputul articolului. Ca sa va puteti da si voi cu parerea 😉 .


P.S. Nu va mai luati de baietii de la Ca$$a Loco. Ca fac reclame la mochete sau ca ar fi muritori de foame

De ce nu va luati si de Bechkam? El face reclama la sute de produse si cu siguranta nu se plange. Cu muzica stau bine, sunt pe cale sa scoata noul lor album care se va numi OACADI. 😉

bullets

5 Comments

  1. Consider ca ceea ce au facut cei de la Proges are legatura cu ceea se intampla acum in mediul on-line, si s-au facut remarcati.
    Uite, si tu ai scris despre ei, deci…

  2. Ii cunosc personal pe cei trei. Pot sa va spun ca nu mor de foame si ca nu sunt fitzosi, din contra, sunt “cei mai de treaba baieti din lume”.

  3. Scuza-ma dar nu am bagat de seama unde scrie “post platit de proges”. Barem sa stiu si eu sa nu imi mai obosesc ochii cu posturi publicitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *