Sexul anal la musulmani

Sexul anal la musulmani

O metoda noua prin care se ajunge pe fulgerica ar fi asta – link. Acum stau si ma gandesc oare ce se intampla cu un musulman daca cauta “nebunie anal” – pe Google – dar mai ales daca practica asa ceva! 🙂 Din cate stiam eu, la arabi sunt interzise anumite practici. Am inceput sa caut anumite chestii despre ei si am dat peste niste lucruri interesante. Stiati ca practica sexuala de tip homosexual – atat la femei cat si la barbati – este interzisa (cu toate ca in Koran se vorbeste doar de cea barbateasca)?

Textele urmatoare nu imi apartin dar mi-am permis sa le reproduc mai jos:

Femeia in lumea islamica

Doarece in Orientul Mijlociu fetele sunt considerate fara valoare vis-a vis de baieti este posibil ca folosirea lor incestuoasa in timpul copilariei sa fie si mai accentuata.
Un raport arata ca 4 din 5 femei din din Orientul Mijlociu isi amintesc ca au fost fortate la felatie (sex oral) intre 3 si 6 ani de catre frati sau rude mai in varsta.

O doctorita de origine araba care intocmit recent un extins studiu referitor la seducerea copiilor spunea ca “cele mai multe fetite sunt expuse unor …
incidente de tipul abuz sexual” in primii ani de viata, faptuitorii fiind “fratele, varul, unchii materni si paterni, bunicul, si chiar tatal”.
Daca nu este vorba de un membru al familiei este gardianul sau portarul casei, profesorul, fiul vecinului sau orice alt barbat”.
Molestarile incep cu masturbarea sau felatia (sex oral) si se termina cu actul sexual propriuzis.
“In cele mai multe cazuri fetita cedeaza si ii este frica sa se planga oricui, deoarece daca urmeaza o pedeapsa, cea pedepsita o sa fie ea.
Ea singura isi pierde onoarea si virginitatea. Barbatul nu pierde niciodata nimic.
Incidentele sunt caracterizate ca fiind “frecvente, dar raman ascunse in cotloanele secrete ale mintii copilei, deoarece ea nu cueaza sa spuna nimanui ce ii s-a intamplat ….”

Fetele sunt agresate sexual la scoala, pe strada si casatoriile la copilarie au fost tot atat de dificil de curmat ca si in India.
Molestarile sunt acompaniate de severe daune fizice si psihice, conform unui grup de experti medicali de la Ministerul Justitiei din Egipt, si de obicei
molestatorii scapa nepedepsiti chiar si in rarele ocazii cand sunt denuntati autoritatilor “ca sa se evite scandalul”
Deoarece fata trebuie sa fie virgina la casatorie, se apleleaza chirurgie reparatorie in cazurile in care molestarile au dus la pierderea virginitatii.

Ca si in Orientul Indepartat, tinerele servitoare sunt obiectele sexuale favorite, atat pentru barbatii a caror sotie este absenta, la ciclu, insarcinata sau frigida cat si pentru adolescentii care se simt mai putin vinovati sa faca sex cu micile servitoare decat cu surorile
Femeile arabe sunt constiente ca sotii lor prefera sa faca sex cu bietei sau fetite decat cu ele.
Pedeapsa aplicata de femei barbatilor pentru pedofie vine cand fetitele se afla pe la varsta de 6 ani, varsta la care femeile din casa, apuca fetita, ii desfac picioarele si ii taie clitorisul si cateodata labiile cu o lama.
Acesta “operatie” duce de obicei la pierderea capacitatii de a mai simti placerile sexului pana la sfarsitul vietii.
(nota traducatorului: interesanta pervertire a aplicarii pedepsei, nu asupra faptuitorului ci asupra victimei, dar definitorie pentru situatia femeii in Islam.
Neputand pedepsi barbatul se pedepsesc pe ele, privandu-l de o parte din placerile sexului)

Practica taierii clitorisului nu este parte a doctrinei Islamice, nu este mentionata in Koran, dar este folosita inca din perioada pre-dinastica din Egipt, fiind casite mumii carora le lipseau clitorisul si labiile.
In prezent in multe tari din Africa si Orientul Mijlociu aceasta practica a circumciziei este continuata.
Un studiu recent efectuat in Egipt a aratat ca fetitele si femeile din familiile cu un grad redus de educatie sunt circumcise in proportie de 97% iar cele din familiile cu un grad ridicat de educatie in proportie de 66%.
Nu exista date ca obiceiul ar fi in descrestere.
Hosken spune ca ” mai multe fetite sunt astazi mutilate decat in toata “istoria” si estimarile arata ca in prezent exista peste 74 de MILIOANE de femei mutilate in tarile unde exista date.”

De multe ori impreuna cu clitorisul sunt taiate si labiile, asa numita Circumcizie Faraonica sau “Infibulare” (impiedicarea actului sexual) si carnea ramasa este cusuta impreuna lasandu-se doar un mic orificiu pentru nevoi.
Deschiderea vaginului trebuie taiata din nou pentru a permite actul sexual si mai apar complicatii si la nastere cand deschiderea trebuie refacuta (taiata) integral pentru a permite copilului sa iasa.
Dupa nastere zona vaginului este cusuta din nou “pentru a da barbatilor mai multa placere in timpul actului sexual” si retaiata la fiecare nastere.
In timpul acestor mutilari femeile sufera dureri ingrozitoare si de multe ori mor din cauza complicatiilor de tipul tetanos, septicemie si hemoragii, isi pierd cunostinta din cauza socului (nu se foloseste anestezic) si sufera de diverse infectii ale tractului urinar sau genital, ce duc la infertilitate.

Motivatia data pentru aceste mutilari sexuale este aceea ca fetitele sunt in mod natural atat de active sexual incat este necesar ” sa fie eliberate de scalvia sexului” si “oprite sa se mai masturbeze”.
O sursa a motivat ca “fetitle cad de pe bicicletele lor din cauza supra stimularii sexuale daca nu le este taiat clitorisul”.
Deoarece in mod normal operatia duce la frigiditatea fetei se poate spune ca isi atinge scopul de a reduce placerile sexuale ale femeii.
De obicei barbatii nu doresc sa se insoare cu femei avand clitorisul intact, crezand ca vor ele vor fi prea active sexual si ei, barbatii vor fi inselati.
In anumite tari exista obiceiul ca in noaptea nuntii barbatul sa deschida (taie) cu un cutit vaginul nevestei (cusut urmare a circumciziei) si sa aiba mai multe contacte sexuale pentru a prevenii reinchiderea acestuia (normala avand in vedere cat a stat cusut si ca o taietura incearca sa se inchida singura) .
Mutilarea initiala a organelor genitale ale fetitei este facuta de femeile din familie sub supravegherea mamei acesteia.
Motivul inconstient pare a fi razbunarea pentru abuzurile sexuale ale barbatilor, deoarece interviurile facute au relevat de multe ori amintiri despre abuzuri sexuale in copilarie.

Alt capitol.

Baietelul musulman

“Abuzurile sexuale asupra copiilor in Orientul Mijlociu sunt probabil tot atat de extinse ca si in Orientul Indepartat.Din punct de vedere istoric toate formele instutionalizate de pedofilie, ce erau obisnuite in Orientul Indepartat, sunt extensiv documentate in Orientul Mijlociu incepand cu FGM si MGM (female/male genital mutilation) , casatoria copiilor, concubinajul copiilor, prostitutia in temple atat a fetelor cat si a baietilor, casatorii parinte-copil (la Zoroastii), casatorii frate-sora (la Egipteni) atat in paturile inalte cat si la oamenii de rand, sclavie sexuala, pederastrie rituala, eunuchism, si prostitutia infantila.

La fel ca in India exista zone din Orientul Mijlociu unde obiceuri din vremurile indepartate au fost pastrate intacte, si prin urmare sunt disponibile muilt mai multe detalii despre acest subiect pe langa sursele istorice.

De exemplu in Oaza Siwa, mamele isi dau baietii barbatilor mai varsnici, atat din familie cat si strainilor, pentru a fi utilizati in scopuri sexuale, iar tatii isi imprumuta intre ei in mod regulat baietii, la fel ca in traditia Islamica bacaboz a Asiei Centrale.

Casatoriile pederastre, si prostitutia masculina au fost atat de raspandite in Siwa incat pana foarte de curand toata lumea folosea in mod curent zicala populara: “Se vor ucide unul pe altul pentru un baiet. Niciodata pentru o femeie !”

In mod curent immamul avea la dispozitie un baiet pentru nevoile sexuale, si se spunea ca” inghitirea “samantei” unui Immam este necesara pentru a absorbi puterile sale spirituale. Aceste “combinatii” se materializau uneori prin casatori formale cu baietelul in cauza.

Pentru baietii musulmani sexul incepe in pruncie si continua pe parcursul intregii copilari. Parintii sau rudele masturbeaza copilul ca sa “mareasca dimensiunea si puterea” penisului viitorului barbat. S-a observat ca rudele mai in varsta ale copilului (frati, surori) se “joaca” cu organele genitale ale copilului timp de ore intregi.

O data cu cresterea in varsta, masturbarea mutuala, sexul anal intre copii si in special cu copii mai in varsta ce ii folosesc pe cei mai mici ca jucarii sexuale este urmarea supra-stimularii sexuale inca din pruncie.

Sociologii arabi considera ca folosirea in scopuri sexuale a baietilor de catre rudele de sex mascului atat apropriate cat si mai indepartate este un loc comun deoarece doar simpla privire a unui baiat dragut este considerata: “tulburatoare si foarte tentanta”.

Moralistii musulmani gasesc adeseori necesar sa emita avertismente de tipul: Barbatii nu trebuie sa petreaca noapte intr-o casa cu baieti carora nu le-a dat barba” sau “Nu te aseza langa baietii celor bogati: ei au fetele ca cele ale virginelor si sunt mai tentanti decat femeile”.

Imediat dupa circumcizie – un ritual traumatic ce este practicat intre 3 si 6 ani si a carui scop este de a-l “curata” si “purifica” de molestarile la care a fost supus pana atunci, baietelul inceteaza sa poarte o camasa lunga ce permite un acces facil la organele sale genitale si incepe sa poarte pantaloni.

Cu toate acestea, deoarece in mod frecvent baietelul, continua sa doarma impreuna cu rudele, si continua sa faca sex cu cei apropriati sau cu colegi de scoala, deoarece merge la baile publice impreuna cu mama si surorile sale, supra-stimularea sexuala continua in perioada de varsta 7-14 ani.

Multe incesturi au loc in baile publice.

Bouhdiba spune : Hammam (baia publica) …. este un loc atat de erotic incat numele a ajuns sa insemne pentru toata lumea actul sexual in sine.

“A merge la Hammam” inseamna pur si simplu a face dragoste !

Orice musulman isi poate revela copilaria prin experienta baii publice … loc notoriu al homosexualitati atat masculine cat si feminine.

Acolo copilul are tot timpul de pe lume pentru a analiza , examina si compara organele sexuale ceea ce si face ca orice mic musulman sa aibe o fixatie vis-a-vis de mama sa .”

texte preluate si revizuite – via

P.S. Noi sa fim sanatosi!

bullets

143 Comments

  1. intradevar aluia care a scris subiectul asta aberant nu pot sa ii zic decat ca e cretin si ipocrit

  2. bai fratilor voi sunteti dusi k pluta, cititi koranul si dupa vorbiti sa vedeti daca islamul incurajeaza terorismul sau toate prostiile pe care le spunetzi voi; si daca uni muslumani nu inteleg koranul si gresesc greav asta nu inseamna k islamul este o religie care incurajeaza terorismul; cititi koranul fratilor si dupa scrieti ce vreti

  3. si inca ceva!! treb sa recunosc k 80 la suta dintre muslumani habar nu au despre religia lor, adica:unele spuse in coran care este scris f clar le trec k vederea, de ex muslumani care ucid sai decapiteaza oameni nevinovatzi in numele lui allah, eu k un musluman zik sa fie blestematzi,in islam la razboi este intersiz sa ucizi oameni care sunt pasivi, femei ,copii; muslumani gresesc undeva g f grav, de ex daca eu sunt credincios si ma rog de 5 ori pe zi si sora mea nu cred in ce cred eu; sunt obligat s-o invatz despre religie dar nu sa o si fortez sa faca ce fac eu; ceea ce fac multe tari islamice; nici koranul nu accepta asa ceva fiecare crede in ce vrea ; in multe tari islamice o femeie daca isi arat de la glezna in sus este ciomagita in plina strada ;intrebare; este in aslam asa ceva? categoric nuuuu!!!!de asta islamul este vazut k o religie dura, din cauza regimuriilor care habar nu au despre coran despre profet, christian_yxcv te sfatuiesc sa citesti koranul dar sa-ti scoti din minte ceea ce vezi u la tv sau pe internet; doar koranul sa-l citesti; si daca uni muslumani sunt cum sunt astra nu inseamna k ii invatza coranul sa fie asa

  4. Ce scrie autorul peacest site este REAL. Este devarat ca o femeie in Egipt care doarme in casa unui barbat (fie ca ii va fi viitor sot) este omorata de propria familie. Este o realitate.

  5. Mai mult , arabii care au venit in tara noastra si au inceput o afacere TOTI au legaturi cu terorismul. Exista un site special unde va voi arata cu date exacte, foarte multi musulmani gasiti ca fac afaceri pe Calea Mosilo. Daca vreti sa observati langa un market musulman veti gasi si un market cu sex-shop. Niste nenorociti. In marketurile lor practica niste preturi exorbitante (ca niste hoti) de ex. o cutie cu dulciuri ajunge sa coste 500 mii lei. ESTE REAL. Verificati market – sex-shop in zona Piata norilor si pe Cale Mosilor. Acesti nemernici vin sa ne dea educatie in tara noastra, ne fac morala cand de fapt musulmancele lor sunt ultima speta de CURVIE. Pe de alta parte cunosc un caz o romanca casatoriuta cu un egiptean si care stau in Italia . El a ami fost casatorit si din prima casatorie are 2 copii. Romanca acum, este insarcinata , si cu toate acestea musulmanca nenorocita cauta sa-l desparta pe el de romanca. Tarfele astea de musulmance , dupa ce ca stau toata ziua si n u fac nimic , incearca sa departa si casniciile oamenilor. In plus romancele sunt cele mai chinuite: pe langa faptul ca ele au grija de copii , castiga si bani greu munciti. Musulmancele sunt si imputite si foarte rele.

  6. MUsulmanii vad in orice simbol pe Satan ca asa ii invata derbedeii lideri religiosi. Daca vad steaua in 5 colturi sau in 6 colturi pentru ei tot una este. Nu au cunostinte de sociologie , matematica , fizica, muzica. Muzica lor este a curvelor venite din paturi imutite. Vorbeam cu cineva in anii trecuti despre musulmancele care calatoresc cu avionul, iesind catre Europa. Imediat ce porneste avionul ele isi dau jos ambalajele care le tin acopite. Deci FALSITATE. In anumite religii pacifiste falsitatea este echivalenta cu ADULTERUL nene Samir, daca nu stii afla cum.
    In alta ordine de idei, in Anglia de ex. comunitatea de musulmani creaza numai probleme serioase. Pe unde se duc toata lumea trebuie sa ii ia in considerare primii. Ei incearca si in Romania dar cred ca romanii se vor destepta in curand.
    Incercati sa vedeti pe net executii publice : amputarea membrelor si altele.
    Internetul este invadat de ei: pe unde ii vezi, site-urile sunt pline de derbedei musulmani care le pun pe proaste sa se dezbrace, apoi ei se masturbeaza. Ce zici NESIMTITULE samir. Ce cauti in Romania sa dai lectii si sa ne furi?
    mohammed al vostru a murit de sifilis , a facut incest, a fost un criminal, un derbedeu. Voi veniti sa ne dati lectii? Isus nu a fost un profet ci EL ESTE ADEVARATUL DUMNEZEU. Cine p… ma-tii v-a spus ca Isus este profet. Caine de porc ce esti.

  7. CE cautati voi in Romania? Plecati /fugiti din tarile vostre pentru anumite motive. Tinerii vostrii trebuie sa dovedeasca autoritatilor noastre ca au activitati comerciale altfel ei trebuyie sa plece. In tarile voastre ei sunt prinsi si fac puscarie pentru ca nu si-au satisfacut serviciul militar PUNCT SI DE LA CAPAT. Deci sunt infractori.
    Eu propun institutiiilor din tara noastra sa faca o verificare a activitatilor lor comerciale si sa fie mai cu precautie la emiterea de autorizatii de munca pe termen permanent.
    Este foarte adevarat ca sunteti fara Dumnezeu. Numai tulburari ati creat si in India (din cauza musulmanilor).Executiile femeilor se fac tot din cauza voastra. Ce cauti domnule in Romania? Cum nai ajuns in Romania. Ai venit dupa 1989 fara chiloti in cur , te-ai dat bine pe langa autoritati si acum esti mahar mare. Noi nu avem nevoie de inculti ca voi care invata ca pamantul este plat.
    Duduile care au facut curse dese prin tari arabesti: va cam grabiti a face o judecata de valoare. Macar putina istorie stiti? Cum adisparut civilizatia din Egipt? Ei bine, totul a fost numai din cauza sifiliticului de mohammed care a napastuit tot in cale . Au jefuit tot. Asa cum au facut turcii in Romania. Ti-ar place sa te f.. un derbedeu din asta in cur? Eu cred ca ai si facut asta din moment ce faci pe novi\cea si sui ca faci drumuri cu nemiluita in tarile arabe si nu ai vazut nimic.
    Acest site este pentru a deschide mintile oamenilor si a privi cu atentie la ceea ce se intampla in jur.
    Cand ma duc la marketul musulman , acesti derbedei ma sorb din ochi. De asta ce zici?

  8. Si, haideti sa va mai spun ceva , cu date reale.La piata Universitatii este un bar egiptean “Valea regilor” al carui patro, – un nenorocit de altfel – incalca legile romane ajutat de firma de contabilitate pe care o plateste. A incercat acum cateva luni sa-si deschida un restaurant sus la etaj dar nu a tiunut mult timp ca nu dadea bani lucratorilor. L-am intrebat cat ofera pe luna unui bucatar egiptean si el mi-a sopus ca in prima luna nu-l plateste ca la el timpul de proba etse de 6 luni!!! (ati auzit bine, cand de fapt Legea nr.53/2003 Codul Muncii ii da dreptul sa scrie in contractul individual de munca, pentru o functie de executie maximum 30 zile, dar aceste zile sun incluse in contractul individual de munca. Derbedeul asta nu-si platise mult timp facturile. La barul de jos tine lucratori fara carte de munca. Nemernicul asta se autoinumeste “profesor la ASE”. Acum intreb si eu ca prostul: care dintre autoritati il acopera pe acest dement care incalca LEGEA ROMANA. El isi tine acasa o muiere si 4 copii si are vile. Din ce bani? Nu din exploatarea romanilor?

  9. Turcii aduc alimente modificate genetic. O prietena a mea , facand un control la un depozit de castraveti , intr-o dupa aamiaza, la un turc. Dementul a dat ordin unuia sa aplice un gaz (nu am retinut denumirea) si a doua zi castravettii erau de trei ori mai mari si foarte frumosi. Asa au facut si cu painea. Noi nu stiim sa facem paine de ce ne ducem la nenorocitii astia sa cumparam?
    Apoi 70 % din productia de carne din Romania (ATI CITIT BINE!!!) etse produsa de firme arabesti in spatele carora stau functionari publici. Ce ziceti?
    Mi-ar conveni si mie sa am firme in spatele carora sa stau , si cand imi vine vremea de pensionare sa trec la activitatea pe care am tinut-o in ascuns vreme indelungata. Ce ziceti dragalasilor.
    Madam aisha, cine te-a invatat sa fii atat de perversa? Noroc ca nu toti suntem tampitii lui Brucan.
    Comunistii intotdeauna au avut mari legaturi cu acesti depravati. Revolutia care s-a facut a avut in spate lichidatori musulmani. Ati uitat?

  10. Americanii au sesizat bine ca acesti teroristi fara minte sunt un pericol mondial. Guvernul din Iran detine arme atomice. ESTE ADEVARAT. Tot atat de adevarat este si faptul ca ei sunt iresponsabili in orice actiuine. Chiar si aceasta criza economica etse creata artificial tot pentrui a distruge terorismul, caci in felul acesta guvernele Europei trebuie sa dea o legislatie pentru translatarea musulmanilor in tarile lor. Dragutelor, v-ati gandit ca daca nu ar mai fi petrol in golf, cine dracul le-ar mai da bani acestori trandavi care dorm toata ziua la soare si nu se spala?

  11. Deci , n umai indruga balkiverne , nene samir, despre cine a scris coranul, caci coranul vostru este o compilatie din Biblia veche. mohammed-sifilitic nu stia nici sa scrie nici sa citeasca. Unde mai pui ca decreta despre scurgerile vaginale si ale penisului , ce culorio au si ce reprezinta. Astea pentru ca le indoctrina pe derbedoaicele de femei (luate din paturile barbatilor lor), cand el de fapt vorbea despre prima faza de boala sifilitica pe care o avea.
    Aici nu mai este vorba de nici o ura. Numai cand te gandestio la atrocitatile pe care le fac ei femeilor si copiilor te inspaimanti. Nu va inspaimantati ? Nenorocite si proaste ce sunteti? Este o realitate. Verificati cum sunt mutilati copii de catre tati pentru ca mamele (crestine) ii revendica. IN NICI O RELIGIE DIN ACEASTA NLUME NU SE ATACA INOCENTA SI INTEGRITATEA COPIILOR. SA va intre bine in cap. Sunt si la noi cazuri, dar foarte rare. RARE. Si se intampla asta pentru ca nu se verifica sanatatea mintala a parintilor. Unde este patriarhat se intampla numai nenorociri. Sa-mi spuna neica samir, de ce nu ingaduiti casatoria dintre un musulman si o indianca? Hai ca-ti spun si eu de ce. Pentru ca in mare masura femeia din India este considerata SHAKTI a barbatului. Stii mai desteptule ce inseamna SHAKTI? P U T E R E. De ce nu acceptati religia crestina, caci in fapt NU O ACCEPTATI, sa nu mai spui ca acceptati, ca esti un fals. Pentru ca noi crestinii RECUNOASTEM: TATAL, FIUL (DE ORIGINA DIVINA- asta este realitatea) si DUHUL SFANT ( MAMA LUI ISUS -TOT DE ORIGINE DIVINA). Nu va mai treziti sa dati lectii crestinilor. Nu voi ati aparut intai. Voi ati venit ca niste barbari din intuneric si tot acolo va duceti.

  12. In Egipt se fac casatorii dintre rude apropiate si de aceea sunt nascutii cu defecte majore. INCEST. Toti faceti acest lucru. Nene samir du-te in tara ta si nu mai da lectii femeilor proaste .
    Ma uit la ce au scris dragutele avocate pt teroare. Voi chiar nu va dati seama ca astia isi bat joc de ISUS cand il numes profet. Chiar nu aveti nici un pic de bun simt sa manifestati ignoranta voastra pe site public? Cand este specificat clar in Biblie ca profetii sunt o categorie iar Isus ESTE FIUL LUI DUMNEZEU SI AL MAMEI NOASTRE PREACURATE. Chiar nu aveti nici un pic de rusine?
    Va poftesc sa va deplasati atentia pe site-urile musulmane, sa va dezgoliti si ei sa se masturbeze. ASTA FGAC PARAZITII ASTIA.
    Nemernicelor. Nu aveti nici o frica de DUMNEZEU. Nu vedeti ca sunt FANATICI si nu au rusine? Nu aveti nici un pic de DEMNITATE?

  13. mortii matii tu vorbesti de religie necurata domnule 666?ddute spanzurate de cretin ai invatat poezia si vii cu dovezi de kkt?besh ma vinde povesti la altii nai sanse qaiici

  14. 666-13 ,id-u meu christian_yxcv vreau sa vorbesc cu tine am sa iti spun lucruri importante. crestinii din egypt , indonezia , iraq imi trimit niste materiale grozave. am poze din indonezia. vreau cat mai multa lume sa le vada . vreau romanii sa vada cum se poarta musulmanii cu crestinii in indonezia.

  15. am un prieten din egypt . l-am intebat daca este adevardat, daca se practica mutilarea organelor genitale feminine acolo. a zis ca da. are doua surori una dintre ele nu a fost mutilata si din cauza asta cand s-a casatorit sotul ei a duso la doctor si a cerut sa o mutileze(i-a taiat clit)din cate am inteles este ilegal acum in egypt ,dar doctorii tot practica si babele in mediu rural. in mediu rural nu se foloseste anestezie.

  16. Auzi tu care semnezi Doina te ia mama dracului de jigodie. Nici nu stii de ce am acestcos. Futu-ti gura ma-tii care tre-a cacat , ca asa trebuie sa-ti spun. cifra 666 nu este cifra diavolului si 13 nu este asa cum se sustine de catre ignoranti. cifra 13 este formata din doua cifre care- l reprezinta pe Dumnezeu, borfasule. Numai ca lumii ii merge rau pentru ca Divinitatea actioneaza cu putere pentru a distruge tot ce a facut rau omul
    Animalule imputit. Ce esti popa, musulman ? ha? derbedeu afurisitt

  17. christian_yxcv da-le si prostilor sa le vada pe internet si la presa ca sa nu mai faca terorism in tara noastra si nici sa incalce legile Romanei. Iar borfasul/borfasa care semneaza cu “Doina” : ia aminte , ai grija ca s-ar putea s-o patesti. Numai necazuri au adus oamenii adevaratei religii a lui Dumnezeu. Pe parcursul timpului vechile scrieri au fost modificate pentru ca unora nu le-a placut de Dumnazeu, si incearca sa dea propriile interpretari precum : cifra 6 este a diavolului, 13 la fel, iar 666 etse tot a diavolului. Daca sunteti ignoranti mai bine spanzurati-va sau luati otrava ca faceti umbra pamantului degeaba. In scrierile vechi care stau ascunse de papi, este scris ca pavel si petru au fost homosexuali, iar din cauza lui pavel , apostolii Marcu, Andrei au fost prigoniti si apoi omorati de acest derbedeu. pavel a modificat biblia , la fel ca si mohammed. pavel a urat foarte mult pe Mama lui Isus, in general toate femeile (pe care Domnul nostru Isus le-a ridicat la mare rang si le-a respectat) si pentru acest lucru ele s-au refugiat in Spania. Este o caracteristica a tuturor homosexualilor de a ura FEMEILE. De aici au aparut toate problemele femeilor din timpul acesta de patriarhat NEBUN. Homosexualitatea este o mare tulburare psihica, asociata cu posesiunile satanice. Cel mai mare pacat pentru om este practicarea homosexualitatii , care ramane ca UN BLESTEM pentru 7 generatii care-l urmeaza , iarurmasii se vor naste cu betesuguri fizice.

  18. In Biblie sunt inscrise dovezi. Astfel ca omul care are betesuguri fizica SA NU INTRE IN TEMPLU.
    Apoi se spune mai departe: “ORICE SE VA IERTA SI PACATUL SAVARSIT IMPOTRIVA MEA (SPUNE ISUS) DAR PACATUL IMPOTRIVA DUHULUI SFANT NU SE VA IERTA NICIODATA”.
    Cine este acest DUH SFANT?
    ESTE MAMA LUI ISUS. Numai ca pasajele unde era mentionata MAMA NOASTRA au fost eliminate de derbedei de homosexuali.
    Apoi Isus spune: I”In vremurile din urma va voi trimite DUHUL SFANT care va va invata…”.
    Numai prejudicii au adus bisericile omenesti impotriva lui DUMNEZEU.ATENTIE DECI ca s-ar putea sa intrati direct in GHEENA FOCULUI asa cum sunteti voi vii. Carbuni aprinsi vor fi pe capul vostru cei care nu-l recunoasteti pe Isus sau care iii schimbati AUTORITATEA si CALITATEA SA DIVINA.

  19. Iata de ce multi musulmani au niste caracteristici de deformare a corpului. Pentru ca ei abuzeaza de fiintele acestea mici , in familiile lor. Sa mai retineti un lucru foarte important:
    In tara unde femeile nu sunt respectate, NU ESTE DUMNEZEU. Si ADAUG un lucru pe care nu-l spun preotii curvari: FEMEIA TREBUIE SA FIE RESPECTABILA.
    Ce inseamna asta ? Sa nu se poarte ca o femeie usoara, sa nu aibe atitudine de slugarnicie fata de fetele bisericesti sau de barbati in special. Sa aibe o atitudine demna nu sa umble cu ochii in pamant si sa aprobe mutilarile ca nimeni de pe acest pamant nu poate crea macar un fir de iarba asa cum face DIVINITATEA. Totodata , luati aminte barbati.
    Femeia este o sursa a divinitatii si are puteri mai mari ca cele ale barbatilor si de aceea acesti barbari EXPLOATEAZA PSIHICUL SI TRUPUL FEMEII. ATENTIE DECI.

  20. Am vazut si eu emisunea in care doi musulmani ziceau ca Isus nu este fiul lui Dumnezeu.Ce nesimtiti….. profita de bunatatea noastra.Ei stiu bine ca daca un crestin in Egipt sau Arabia Saudita, de fapt in oricare tara in care majoritatea sunt musulmani sunni sau shia, daca un crestin sau un evreu ar zice la radio sau tv ca mohamed nu este profet, nu ar apuca o noua zi.Vad ca este imposibil sa traiesti in pace cu musulmanii. Noi nu am indraznit sa vorbim la tv de coran sau de mohamed , i-am respectat, dar oricat de buni suntem musulmanii nu stiu sa aprecieze.ESTE IMPOSIBIL SA TRAIESTI IN PACE CU MUSULMANII.

  21. Nasterea Domnului ISUS a fost complotata ca sa zic asa de astrele cerului. El a venit ca sa ridice in rang inalt femeia. Explicatia numelui sau: Isa, I-sa, inseamna tradus din hindi “AM VENIT CU PUTERILE MAMEI MELE”.
    Si atunci de ce vine sifiliticul de mohammed dupa 500 ani sa apostileze altceva si sa ponegreasca DIVINITATEA LUI ISUS?
    Musulmani, ce cautati voi?
    Nu ati facut destul rau acestui popor cand ati navalit peste noi secole (turcii)?
    Ce vreti de la noi?
    Eu as propune autoritatilor sa faca controale la toate firmele comerciale si apoi “valea”. Sa ramana numai musulmanii corecti si deschisi la transformari interioare.
    Jihhadul nu inseamna sa omori pe cei care nu sunt de o credinta cu tine, balamutilor!!!!
    JIHHADUL inseamna transformare interioara!!!! Sefii vostruii religiosi stiu asta dar va invata altceva, expansiunea.
    De aceea va si impune sa va inmultiti necontrolat ca sa aibe carne pentru tun. Avortul nu etse un pacat este foarte clar. Unde scrie in biblie ca avortul e un pacat sau ca femeia nu are voie sa intre in biserica la ciclu? UNDE? Ceeea ce au facut popii si ceilalti ca ei au avut ca scop numai sadirea in interioriul femeii a sentimentului de vinovatie !!!
    Exploatare. Eu n-as suporta o femeie proasta langa mine. Dar voua va place ca o proasta are multa perversitate in ea si este accesibila pentru perversiuni sexuale.

  22. Nu as suporta nici femeile acopeite. Asta tot perversitate se numeste!!!! Indiencele nu fac ca aceste mumii. Are drepoatte cel care a scris cuvantul “mumii”
    Nu au suflet in ele. Si ele sunt disponibile pentru sex anal si oral.
    S ava uitati pe ne\t ca si araboaicele (care sunt castrate) se dau un stamba sa faca sex pe net. Ce dracu mai le castrati daca va sug si sangele din voi , ma????
    Nu aveti nici o valoare atat timp cat nu respectati femeia si demnitatea ei. Sa faceti la voi in ograda nu in alte tari!!!!

  23. O mutilare fizica ARE O SEMNIFICATIE DEOSEBITA PE CARE VOI O STITI: ACOLO UNDE ESTE UN BETESUG ESTE SI DISVOLUL. Voi dati decrete ca o femeie nemutilata mai tarziu ajunge sa cfie posedata de diavol?
    Nenorocitilor! Voi spuneti ca daca Dumnezeu a facut femeia perfecta nu e bine si ca ar fi posedata de diavoil. Ha!!
    Blestemati sa fiti!! Cine sunteti voi, sa puineti conditii inainte de casatorie ca , daca femeia nu este mutilata de voi , nu va casatoriti cu ea? Cine sunteti voi care va opuneti PERFECTIUNII SI LEGILOR DIVINE???
    bLESTEMATILOR!! aSA CA , DRAGI CONCETATENI care puneti ZERO TOLERANTEI impotriva oricaror forme de terorism, faceti tot posibilul , in mod pasnic, cu demnitate, sa fiti placuti OPEREI DIVINITATII, sa protestati pe orice cale importiva acestor barbari.Mai vorbim.
    Spun tuturor din lumea intraga , care iubesc cu adevarat pe DUMNEZEU< FIUL < MAMA DIVINA (TRINITATEA DECI care etse recunoscuta de toate religiile in afara de islam) SARBATORI FERICITE SI CURAJ. NU LASATI PE NIMENI SA VA ACLCE DEMNITATEA IN PICIOARE. SI PENTRU AUTORITATI : SA LE DEA MAMA NOASTRA, FECIOARA DIVINA , CEA CARE NE APARA DE NECAZURI, MULTA INTELEPRCIUNE SA-SI INDEPLINEASCA MISIUNEA DE APARARE A NOASTRA CAT MAI EXEMPLAR, ASTFEL INCAT SA ASIMILAM STRAINI CARE SUNT DESCHISI CATRE O VIATA CIVILIZATA SI CARE SE POT ADAPTA UNEI VIETI MORALE EXEMPLARE.

  24. Ma da ei chiar o fac cu animale? Un musulman din Sudan s-a insurat cu o capra. Tipu chiar a platit bani ca un fel de zestre pentru ea. Un grup de ,,intelepti,, a decis ca cei doi sa se casatoreasca dupa ce barbatu a fost prins cu capra aia hahahahaahahahahhhaaa.Poate sunt si la noi zoofili dar nu am auzit in viata mea de o casatorie legala intre un barbat si un animal intr-o tara crestina. Asta numai la musulmani se poate intampla.

  25. pai sigur. pentru ca aceste fiare nu au nici o constiinta. Ei spun despre caini , aceste animalute nevinovate ca nu trebuie sa te apropii de ele , ca fug ingerii din casa.
    Auzi, fug ingerii! Mare blestematie!
    Poporul roman, o natiune blanda si chinuita de tori, au avut ca prieteni devotati : cainele si calul. Si ei ii rasplatesc pe masura. Ati constatat voi ca au fugit din casele voastre ingerii din cauza unui catel? Nu. Si mai mult , s-a dovedit medical ca prezenta unui animalut este de mare folos in casa/curtea omului, se recomanda persoanelor cu dereglari comportamentale , persoane anxioase, copii anxiosi/cu probleme de compoortament. Si dragii mei, ati constatat ca un catel latra la: persoane in stare de ebrietate, posedate (chiar am depistat ca exista o sensibilitate la femeile care practica magia neagra), tigani (care au execs de hormoni ai violentei. Si, autoritatile din lumea civilizata au prieteni SUPOER pe aceste fiinte necuvantatoare care depisteaza drogurile sau criminali sau TERORISTi.
    Pe cine vreti sa adormiti voi cu minciunile voastre , neica samir/doina/broscuta…?
    Ati venit sa distrugeti legaturi sufletesti ale romanilor cu prietenii adevarati?
    Bai, scamatorilor!
    Voi ati adus droigurile prin filiera iraniana.
    S-a facut un studiu de medici , au intervievat femeile musulmance castrate si au descoperit ca , inainte de a avea contact sexual cu voi, din cauza durerilor castrarii, le administrati hasis!!!!!
    Nenorociti ordinari ce sunteti!!!Tot ce va intreaba omul voi spuneti: “nu-i adevarat, ai invatat lectia!”
    Sa nu credeti ca vindeti gogosi in Romania. Tara noastra are un popor bun, dar si cand ne calcati pe picior!
    Am fost in vara la moscheeia din Crangasi unde vin multi mahari de-ai vostrii si stii ce am constatat neica samir?
    Nenea ala care prezideaza slujba , tot timpul zbiara de mi-au asurzit urechile. La cine p ma-sii zbiara nu am inteles.
    Ai vazut asa ceva in bisericile din Romania?
    Unde ai vazut preot de-al nostru zbierand caun apucat. Si la noi in Romania daca se da in stamba un preot apare in presa dar, voi ascundeti totul. Eu inteleg ca ar trebui sa fie tabu numai relatia dintre sot si sotie dar nu si nenorocirile toate pe care le faceti altora.
    La noi nu este un obicei ca un barbat sa se culce cu un animal. Daca se intampla este o exceptie si atunci e o problema psihica grava si omul e dus la spital.
    Dar la voi este o obisnuinta. AAAAAAAAAA!!!
    Pai stai asa mai neica samir inseamna ca moscheele voastre au atributiile unor spitale psihiatrice, nu?
    Cred ca 3 nopti nu ai sa mai dormi ca sa-ti compui o compunere vasta si proasta . te-am lasat fata argumente ca ai creierul sarac. Vezi romanii daca sunt necajiti , creierele lor functioneaza la capacitate maxima. E un dar de la Dumnezeu.

  26. Cum iti permiti tu neica samir sa discuti de problemele comportamentale ale tiganilor din Romania si de manele?

    Mai tembelule, pai tiganii nostrii (sunt ai nostrii) nu fac nici 5% din ceea ce faceti voi. Ceea ce au facut musulmanii vostrii in Italia ati ascuns si ati aratat catre tigani-romani.

    Bai, fii atent ca daca dau in vileag ceea ce au facut musulmanii in Italia , autoritatile italiene de frica voastra netrecand la atac deschis cu voi preferand sa corecteze niste legi, te fac sa pleci cu liota ta cu tot de aici ca sa nu mai vinzi gogosi la proaste.
    Intelegi , bai?
    Si toate astea le suportam noi romanii din cauza altora. Sa nu mai dati nici o lectie de morala pe site-ul vostru “islamul azi” ca vad ca atunci cand vi se cer lamuriri o dati cotita “reorganizare site si alte povesti”.
    Lamuriti lumea care sunt RACILELE acestei religii barbare, fara nici un suport divin.
    Ma intreb, la violenta si prostia care o aveti, daca ati mai si bea ce s-ar mai intampla? Teroare si mai mare! Noroc ca muhammad ala, ca sa simta placerile lumestiu cu cadanele prefera sa nu bea.
    La toate faptele grave pe care le faceti in societate gasiti o scuza sau puneti “sfatul inteleptilor, auzi” sa dea un verdict. Asa si cu capra sexoasa si musulmanul dement. Bai, pai daca voi faceti asa ceva cu bietele animale, fara sa beti alcool, rezulta ca sunteti CLAR SATANA!!!!
    Pai daca s-ar fi intamplat asa ceva in Romania, nenea ori era internat la spital ori era dus la racoare.
    E GRAV DACA VOI IN STARE DE CONSTIENTA AVETI RELATII CU ANIMALELE!!!!

  27. Si acum sa va spun tuturor un secret care este ascuns de toate bisericile. In regiunea sacrala ( vine de la termenul “sacru”) , este de fapt un plex (o intersectie de foarte multe canale energetice ) se afle al cincilea os cu denumirea data de catre savantii din antichitate “OSUL SACRU”. Are un rol FOARTE MARE in organismul uman. Acest os adaposteste energia kundalini (expertii in domeniu au identificat-o ca fiind energia divina care arde toata negativitatea , cu consecinta insanatosirii individului.
    Aceasta energi dupa cate am vazut in anumite analize pe care o fac multi oameni in aceste vremuri , de fapt a fost numita pe nedrept de cei care au falsificat scrierile sacre “satana” sau demonul care ar fi indrumat-o pe Eva sa pacatuiasca.
    Nu este adevarat intrucat, daca cititi mai bine s scapat de sub controlul falsificatorilor mentiunea ca, imediat lui Adam si Evei i s-au deschis ochii si au fost constienti de goliciunea lor.
    Li s-au deschis ochiui, atentie! A fost un lucru bun.
    In practicile anteriare venirii Domnului Isus , evreii cazusera in dizgratia Divina (pe buna dreptate ) ca faceau sacrificii umane , dand incredintand zeului Baal (adevaratul satan) copii si femei nevinovate. Cruzimi de neimaginat.
    Cititi cu atentie!
    In Africa se stie totodata ca este continentul NEGRU i(nu din cauza culorii pielii oamenilor) ci din cauza raspandirii PRACTICILOR MAGIEI NEGRE (EX VODOO, care consta in inlocuirea sufletului omului cu spirite MOARTE-SATANICE-DGINI, atentie).
    Sa revenim laplexul sacru.
    Fiecare plex principal (sunt 7) are o reprezentare divina (si chiar functioneaza , chiar daca credeti sau nu). Astfel ca , in plexul sacru rezida, cine credeti?
    Isus copilul iar la frunte rezida si functioneaza Fecioara Maria cu pruncul Isus.
    Excrescenta (penis, clitoris) este fosrte vascularizata si reprezinta in toate mitologiile (chiar si la vechii daci) elefantul. deci trompa sa este in realitate aceste nobile parti ale trupurilor noastre care nu au fost create decat de Tatal ceresc.
    Extarpand sau facand cea mai mica modificare impotriva naturii Dumnezeiesti, acesti dementi IN FAPT PRACTICA EXPERIENTA VODOO SI, ASTFEL PERSOANA RESPECTIVA NU MAI ESTE EA INSASI ESTE DE FAPT POLARIZATA DE CATRE DGINI (SPIRITE IN ESENTA NEGATIVE). UITATI-VA CU ATENTIE LA FIGURILE LOR (INSA FARA SA EXCELATi).
    Aceste spirite care-si fac salasul in aceste corpuri sunt dominabile foarte usor si astfel se explica de ce musulmanii sunt teribili de nervosi (si nu linistiti /calmi cum incearca sa ne imbrobodeasca cu nerusinare) pentru ca nu mai slasluieste Divinitatea in ei.
    Daca cititi cu atentie Biblia veti regasi multe din pasaje prin care Isus Fiul lui Dumnezeu atentioneaza ca toti sa aibe grija de copii ca ei au intelepciunea (mai mult decat un adult).
    Dar acseti salbatici vrajitori cefac? Distrug inocenta copiilor (abuzand de ei toata familia), apoi ii mutileaza , avand si un alt scop de a muta atentia acestor copii catre sex dar in mod barbar, violent.
    Este un scop politic de a crea o natie de teroristi, bulversati de propeiul eu, cu un ego foarte bine dezvoltat (incepand cu “mamele” criminale ale acestor copii nevinovati). Imi argumentez si va rog sa va uitati la filmele de pe net care sunt realitate, unde “mamele” acestor copii APROBA, OBLIGA, PRIND, MINT pe aceste fapturi ca sa-i mutileze. Si ceea ce este si mai grav ca multi fac parte din categoriile sociale de mijloc. Medicii sunt primii escroci care vor sa se imbogateasca, avocatii trebuie sa aplice “legea”stranba satanica, si asa mai departe.
    Sa multumim Maicii Domnului ca ne-am nascut in Romania, ca Romania va deveni conform scrierilor sacre GRADINA MAICII DOMNULUI NOSTRU, si poate politicienilor le vor veni mintile sa ajute tara sa nu fie afectata de nici un necaz. Numai prin puterile noastre proprii vom depasi necazurile noastre in care ne-au afundat barbarii. Pe noi nu ne caracterizeaza sodomia si nici terorismul.
    Sa se faca in asa fel catoti cei necajiti sa aibe si ei o paine buna pe mesele copiilor lor iar mamele sa nu mai planga. Totul depinde de noi. Noi nu am scrasnit din dinti cum dac diavolii si cum fac cei ce urasc pe noi. Incercati sa le dati tuturor tinerilor, copiilor vostrii EDUCATIE ALEASA. sI TIGANII NOSTRII SA FACA LA FEL sA CITEASCA SI EI CELE CE AM SCRIS CA NU LWE VA PRINDE RAU. nOI AVEM SACRALITATEA NOASTRA CUM NICI UN ALT POPOR DIN LUME NU O ARE SI NICI NU O VA AVEA VREODATA. iN MUNTII NOSTRII AU STAT SI STAU SECRETE PE CARE STRAINI NU LE POT ATINGE.

  28. ba kuzi sau kaka cum te cheama….eu am citit koranu, am citit si Bukhari si uite ce am gasit ,,Bukhari, volum9, nr17, Abdullah,,Apostolul lui Allah a spus ,, sangele unui musulman nu poate fi varsat decat in trei cazuri 1 pentru crima, 2 pentru adulter,3 si acela care renunta la islam,, deci acestea sunt cuvintele lui mohammed, nu ale sotiei lui in varsta de 8 ani aisha, ci ale pedofilului ala pe care voi il numiti profet.Islamu este o religie raspandita prin sabie si viol. Cand un barbat este condamnat la moarte pentru ca a renuntat la islam in Egipt sau in Arabia Saudita, Iran sau Sudan, judecatorii nu fac decat sa respecte cuvantul lui mohammed.

  29. The Proof from the Qur’an for the Commandment to Execute the Apostate

    Here I wish briefly to offer proof that will quiet the doubt in the hearts of those who, for lack of sources of information, may think that perhaps the punishment of death did not exist in Islam but was added at a later time by the “mawlawis” (religious leaders) on their own.

    God Most High declares in the Qur’an:

    But if they repent and establish worship and pay the poor-due, then are they your brethren in religion. We detail our revelations for a people who have knowledge. And if they break their pledges after their treaty (hath been made with you) and assail your religion, then fight the heads of disbelief — Lo! they have no binding oaths in order that they may desist. (9:11,12)[1]

    The following is the occasion for the revelation of this verse: During the pilgrimage (hajj) in A.H. 9 God Most High ordered a proclamation of an immunity. By virtue of this proclamation all those who, up to that time, were fighting against God and His Apostle and were attempting to obstruct the way of God’s religion through all kinds of excesses and false covenants, were granted from that time a maximum respite of four months. During this period they were to ponder their own situation. If they wanted to accept Islam, they could accept it and they would be forgiven. If they wanted to leave the country, they could leave. Within this fixed period nothing would hinder them from leaving. Thereafter those remaining, who would neither accept Islam nor leave the country, would be dealt with by the sword. In this connection it was said: “If they repent and uphold the practice of prayer and almsgiving, then they are your brothers in religion. If after this, however, they break their covenant, then war should be waged against the leaders of kufr (infidelity). Here “covenant breaking” in no way can be construed to mean “breaking of political covenants”. Rather, the context clearly determines its meaning to be “confessing Islam and then renouncing it”. Thereafter the meaning of “fight the heads of disbelief” (9:11,12) can only mean that war should be waged against the leaders instigating apostasy.[2][7]

    END OF QUOTE

  30. The word apostate in Arabic is murtadd and one who apostatizes is called man artadd ‘an dinihi, i.e. “Who turns his back on religion.” Two words are used for apostasy in Moslem law: irtidad and ridda. The latter term relates to apostasy from Islam into unbelief, kufr; the former, from Islam to some other religion, for example, Christianity.1 The passages in the Koran dealing with apostasy are the chapter of Women, verse 90; the chapter of the Table, verse 59; and the chapter of the Bee, verse 108, viz:

    “Why are ye two parties about the hypocrites, when God hath overturned them for what they earned? Do ye wish to guide those whom God hath led astray? Whoso God hath led astray ye shall not surely find for him a path. They would fain that ye misbelieve as they misbelieve, that ye might be alike; take ye not patrons from among them until they too fight in God’s way; but if they turn their backs, then seize them wheresoever ye and them, and take from them neither patron nor help” (IV. 90, 91). “O ye who believe! Whoso is turned away from his religion-God will bring (instead) a people whom He loves and who love Him, lowly to. believers, lofty to unbelievers, strenuous in the way of God, fearing not the blame of him who blames” (V.59).

    It will be sufficient to quote what the standard commentary of Baidhawi says on the first passage: “Whosoever turns back from his belief (irtada), openly or secretly, take him and kill him wheresoever ye find him, like any other infidel.

  31. The famous commentary of Al Khazan (used most extensively in the Mohammedan University called Al Azhar), quotes from Malik ibn Anas, Ahmad ibn Hanbal and others, and gives this interpretation of the verse: “All the deeds of the apostate become null and void in this world and the next. He must be killed. His wife must be separated from him and he has no claims on any inheritance” (page 155, vol. I, Cairo edition). Ath Tha’alibi (788 A.H.), in his commentary on Sura II, verse 214, leaves no doubt that the verse in question, whatever the grammatical construction may be, demands the death of the apostate. (Cf. vol. i, p.167, Algiers edition, 1323).
    Finally the great commentary of Fakhr-ud-Din-ar-Razi (vol. ii, p.220, lines 17 to 20, Cairo edition, 1308) distinctly favours the interpretation of this verse as given in the translation by Dr. Tisdall and objected to by the Woking critics. He says the apostate should be killed and loses his wife and heritage. Still it is only fair to state that the Arabic Koran text does not necessarily require this rendering, and that Tabari in his commentary does not seem to favour it. In Zarkani’s commentary on Al Muwatta (vol. iii, p. 193) there are many examples given of Jews and Christians who turned Moslem, and when they afterwards apostatized were immediately killed. The statement is made that” change from Islam to any religion whatever requires the death penalty.” Al Nahayat fi Gharib al Hadith, by Ibn Athir (Cairo edition, vol. iv, p. 38), gives instances how the law was applied, and defines when the apostate becomes a Kafir. And to quote, among many, only one Moslem history used as a textbook in the secondary schools of Egypt, Ibn Taqtaqi, in his History called Al Fakhri fil Adab as Sultaniya (1). 67, Cairo edition, 1317), says that Abu Bekr killed all the apostates of Mecca after the death of Mohammed.[8]

  32. Apostasy in Islam (Arabic: ارتداد, irtidād or ridda‎) is commonly defined as the rejection of Islam in word or deed by a person who has been a Muslim.

    The four major Sunni Madh’hab (schools of Islamic jurisprudence) and the Twelver Shi’a Jafari madhab agree that a sane adult male apostate must be executed
    In Islamic law (sharia), the consensus view is that a male apostate must be put to death unless he suffers from a mental disorder or converted under duress, for example, due to an imminent danger of being killed. A female apostate must be either executed, according to Shafi’i, Maliki, and Hanbali schools of Sunni Islamic jurisprudence (fiqh), or imprisoned until she reverts to Islam as advocated by the Sunni Hanafi school and by Shi’a scholars

  33. Preferred form of execution
    Most Islamic scholars agree that the appropriate punishment for apostasy is beheading

  34. Este totul real ceea ce se invata si se aplica in aceasta secta. Analizant aparitia, si dogma existenta , are TOATE caracteristicile unei secte.

  35. Este doar o secta care a luat amploare prin exploatarea fricii oamenilor. Ce au facut turcii romanilor? Ei veneau tot timpul si IMPUNEAU dari insuportabile poporului si devastau totul in cale.Si cred ca istoria nu a spus decat foarte putin pentru studiul tuturor generatiilor care au venit dupa aceea.
    Este foarte interesant totusi ca, chiar daca pe parcurs s-au stabilit turci mai mult in zona de est (probabil din cauza climei mai calde) musulmanii stabiliti in Romania nu sunt de ferocitatea acestor teroristi. Se poate concluziona , foarte legant ca poporul roman are o capacitate de determinare, imblanzire a fiarelor , cu totul de exceptie. Ma ingrijoreaza faptul ca in tari civilizate (in comparatie cu situatia dureroasa a romanilor) , Olanda , nu popate stavili tupeul si aroganta acestor salbatici de musulmani.
    Iatalia a rezolvat si va finaliza foarte elegant exodul musulmanilor emanand legi bune.
    Anul acesta citeam in presa un articol – frapant, sa va ganditi si voi la acest lucru- ca autoritatile sunt foarte ingrijorate de numarul mare de femei din Germania care se convertesc la aceasta secta , si s-a constata ca acestea se comporta \ca adevarate hitleriste. Am gandit ca, daca o societate se ghideaza numai dupa niste norme, pusa in fata unor astfel de situatii de exceptie , ele nu pot sa faca fata. Mai explicit, Germania dupa cum stiti, este o tara cu norme (legi, cod de comportare) foarte precise, dar pusa in fata acestui fenomen de exaltare a terorismului mascat, este pur si simplu paralizata. Ei nu pot sa gandeasca in timp real ci sunt inchistati in anumite tipare de norme, deci nu au prevazut si astfel de situatii.
    Pe cand Italia, care “gandeste” cu inima, a gasit SOLUTIA si e corecta.
    In Romania nici nu putem sa ne imaginam asa ceva (exaltarea terorismului musulman ) pentru ca acesta este imediat sanctionat. Mai avem si alteca foarte interesant: exista oameni in politica noastra, care SUNT ADEVARATI BARBATI, PATRIOTI, necunoscuti mass mediei care nu permit nici o imixtiune /ingerinta nociva.
    Terorismul musuulman apare numai cand clasele sociale accepta.
    Elementul de castrare masculina, acceptat de barbati in Romania, este iarasi extrem de grav. Nu prin castrare se mentine CURATENIA, CI prin igiena personala. Mutilarea fizica este forte periculoasa pentru ca modifica fosrte mult mentalul uman in sensul cel mai periculos.
    Castrarea feminina se aplica in antichitate asupra sclavelor (pentru a fi dominate foarte usor si pentru a le determina sa se sinucida numai pentru stapani. Va rog sa priviti la fetele acestor femei castrate care nu au nici o femininatate in ele. Dimpotriva pilozitatea este foarte crescuta, ca de altfel rautatea si ignoranta. A dori sa-ti castrezi copii (sa alergi dupa ei, sa-i prinzi si sa faci ritualuri satanice speciale pentru aceasta”metoda), numai in scopul de a te accepta societatea (de nebuni) si ca fata ta sa aibe sansa (hilara de altfel- sa se casatoreasca, nu semnifica decat ca aceste femei sunt criminale si dominatoare.
    Daca o romanca are copilul bolnav sau i se pricinuieste un rau fizic, ea este distrusa si merge pana la capat pentru a distruge vrasmasul. Nu discutam putinele exceptii care au drept cauza dereglarea psihica a parintilor.
    Dar acesti nenorociti, isi acrifica copii pana la moarte fara sa sufere nici o clipa!!!!!

  36. “rugamintea unei femei gete” găsită la Tomis. Strălucitoare, Curată, Măreaţa doamnă, Sunt credincioasă. Sunt cu trei de şase. Dar atât te rog, Cândva să mă ajuţi Să renasc. Decodarea textului este simplă: Zeule, sunt compatibilă genetic cu tine; mai mult decât atât, deţin “numărul de om”, codul numeric al mărcii genetice 666; este aproape sigur că mă vei reîncarna într-o fiinţă extraterestră. În concluzie, codul numeric 666 codifică marca genetică a geţilor sau şi a geţilor. Si sa cititi cu atentie studiile stiintifice ale unui doctor in:

  37. Asa, deci, cei care nu corespund structurii 666 (echiuvalenta cu indumnezeirea -si aceea vor fi foarte multi) vor pieri in conditii groaznice.
    Acest secret vi se ascunde.

  38. 666 in pizda mati nici macar nu am treaba cu islamistii ma doare in pula de ei da tu esti cam sarit de pe fix teai sarit rau de tot hooooooooo am zis doar de chiestia cu 666 nu tiam bagat pula pe gat ce teai aprins asa. io am avut de facut la facultate referat despre istoria religiilor si am gasit f multe lucruri care nu sunt adevarate cu ceea ce aberati voi pe aici.vreti sau nu vreti e a doua religie a lumii si din cate stiu eu nu are treaba cu satanismul si cu dracu ci din contra e impotriva lui.vad ca nu prea stii multe

    tu vii repede si condamni practici islamice da tu nu ai de unde sa vezi cate scarbosenii se fac si cate practici sunt si la noi crestinii.
    sunt trei mari religii care cred in dumnezeu crestinii evreii si musulmanii sunt in lumi diferite fiecare au o carte a lor de baza si un profet.evreii au cartea tora crestinii evanghelia si musulmanii coranul!! fiecare are conceptiile lor si se impung reciproc pt ca sunt din lumi diferite asa ca te rog io termina cu cacaturile astea ca vezi ca si pe youtube unde intrii si postezi mesaje te injura toti pt ca nu intelegi nimic

    nu sunt de acord cu practicile musulmane insa nu sunt de acord deloc cu tine pt ca si tu esti la fel ca ei MINTE BOLNAVA marele floc din micu Hitler teai trezit repede si sa unflat cacatu in tine si vrei sa schimbi lumea? hitler era ofticat de moarte pe evrei ca au stricat religia adevarata si a vrut sa ii omoare da hai sa iti zic o chiestie cei mai mari banchieri ai lumii sunt evreii -ei conduc lumea- evreii detin megafirmele NOKIA MC DONALD DANONE CRYSLER PORCHE CARREFOUR METRO KUKY STRYKE MARLBORO PETROM MGA si bineinteles productia Holywood.sa cacat ala pe el ani de zile cu mein kampful lui si a facut o pula beaga ca tot evreii conduc lumea cam de o mie de ani .nu mai raci gura de pomana ca si daca zici tu lucruri mari si tari si te faci mare jmecher sa ii darami pe toti ajungi un mare bou la fel ca hitler in viziunea oamenilor iar ei se lafaie linistiti .tu esti un nimeni ma pe langa lumea asta mare nu se fac lucruri in Europa ca viseaza Romania si se schimba lumea ca vreti voi?

    baiatu ala samir e el musulman are credinta lui il respect nam treaba cu el da nici nu ma apuc sa il injur pe toate colturile asa cum azis se vede ca a fost olimpic la istorie stie istorie bine si ar trebui sa cam invatati de la el

    ce a facut ma luther cand a vazut de javrele de crestini care dadeau iertarea pacatelor pe cincizeci de mii ? sa cacat pe el in teorii si in zis la lume pe strazi in facut carti si afisuri maaama ce gura a mai facut si sa fasait de tot cu toti aia care ii adunase el

    ma ametitilor nu se schimba ma lumea ca vreti voi.e religia lumii acteptata unanim de catre toti nimeni nu mai zice despre asta mai zic unii cam de terorsti da de miliardele de musulmani din america si anglia nici dracu nu isi permite sa zica cu aia nu au nimic .si nus tot aia? ba daaa asa ca mai fass cu unghia in gat ca tot degeaba

    aratati niste chiestii la unu doi si ce? crezi ca se termina lumea daca vii tu s zici auuu islamu bullshit si lumea te aplauda? la 20 de miliarde de musulmani mai conteaza unu doi ametiti care te aplauda pe tine?

    auzi vezi ca io tiam raspuns cu futute in gura ca vorbesti numai tampenii nu de altceva si nu veni tu cu amenintari la mine ca nai sa ma sperii sa am grija ca ce vi si ma omori ? sau cum

    ba chit ca ma omori tu da tot iti bagi unghia in gat ca nai cum schimba nimicaaa:p

    hai usor ca fasai mult

    la ce ai zis tu catre samir iti repet nam nici o treaba cu el da in deva e un popa cretsin tare evlavos toata lumea stie ca merge la curve adica fraiereste enoriasele. unde ma internati ca acu doua zile la tv la stirile de la ora 5 am vazut cum unu futea o vaca ala mai era musulman? repede arati spre aia da spre ai tai de ce nu zici.despre popa ala de care toata romania a sarit ca ziua facea slujbe noaptea droguri mai stiii ?

    ieri am vazut la tv un caz la protv la 7 de am ramas ingrozita! unu care mergea pe la biserici si astea sa imbatat intro seara sia jucat nevasta in picioare in timp ce copilu de 6 ani plangea sub masa.la luat pe copil si la omorat si apoi la bagat intrun butoi atentie PENTRU SIGURANTA IA SUDAT CAPACUL la lasat in curte o saptamana cand sia adus aminte si treaz ne baut ia dat unui vecin un milion de lei si un pachet de tigari ca sa scape de butoi.noroc ca a fost prins cu butoiu in brate de altul si luat la rost ca de nu nu mai stia nimeni.e si in gura masi de javra acuma ala face parnaie 10 ani si iese si dupaia kmai omoara pe altu.frumos nu ? aii cu credinta masi

    cu faza cu tiganii ce crezi ca ma doare pe mine in cur ca dezvalui tu ce fac musulmanii in italia fututi mortii mati de javra de ce in gura mati de ce nu dezvalui tu ce a facut papa dea lungul anilor de ce nu dezvalui tu ce au facut crestinii in japonia pe vremea sogunatului(nu ca nu stii tu ce e aia ) de ce nu dezvalui tu ce au facut crestinii cu marele galileo galilei cand a contestat el ca defapt pamantu merge in juru soarelui si nu invers? ia zi !! atunci cand a dat asta legea toti crestini dai pa el auuuuuuuu satanistu pulii futute in gat hauuuu faci si dreghi si nust ce si acuma iete toti zic ca el? asa ca termina cu dinastea ca tio iei tu pe aici nu eu sa stii

    pt ca tu vrei sa arati lumii niste chiestii da nu toti sint asa de prosti ca tine si mai vine cate unu si iti arunca raspunsul. hai ca am vazut de la samr suuuuuuuuuuuuute de adevaruri si comentarii jeguri pe care leau facut crestini sami bag pula in mamile voastre daca vreunu a pus un mesaj da domne ai dreptate papa ioan paul al doilea era o javra sau ai dreptate in japonia au cam facut ce au vrut ei sau ai dreptate in romania a fi popa e doar o meserie sau ai dreptate una se zice latv altu e adevarul

    mma si mai vad cretini ca voi care se dau inteligenti si domne cu articolu cutrare cu aia si cu ailalta si cu haaau sa moara mama tembelule satana pur un cuvant adevarat nam vazut de la tine domnule inteligent de tara

    app si hai sa iti zic io o chiestie stii la cine ai tu succes cu astfel de mesaje pe unde te mai bagi ca pula pe youtube pe unde mai zice unu vreo conferinta si numai musulmani acolo care nu zic nimica decat wow frumops si va bagati voi ca hauuu ca bagamias si faceamias ca cretini ca satanisti ca asa si pe dincolo .asta denota simplul fapt ca sunteti cretini macar sa va fi bagat si voi pe unde trebuie da de unde

    u ai succes la pustii care intra pe net ca astia fac succesu internetului nu oamenii maturi care deja au cunostinte despre lume.la aia care tot ce vad ca zboara iau si cred ca se mananca aia te mai cred ca intra pe aici sau unde mai postezi si zic woooow iauite iai dracu.aia care nu stiu mai multe atata in rest pauzaaa

    tiam zis nus musulmanca nam treaba da tu esti simplu magaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr si ca tine sunt multi .baga unghia in gat si stai pe scaun la calculator mai fa ceva filmulete sau documente si cam atata esti in stare

  39. Cu ce ma ia asta pe mine acum ca a facut ea referat la facultate .Da tu ai vorbit vreodata cu crestini din Egypt, Arabia Saudita sau din oricare alta tara din Orientu Mijlociu in care majoritatea sunt musulmani sunni sau shia? Daca tu chiar esti crestina de ce nu ma cauti sa vezi pozele din Indonezia de anu trecut cand au fost decapitate trei fete crestine….capetele lor au fost considerate ,,trofee de ramadan,,

    Acum iti voi demonstra ca islamu are legatura cu dracu.In Sura Hajj (Pilgrimage) 22:52-53, Muhammad confessed his mistake, alleging that all prophets were tempted by Satan who inspire them with demonic verses, as if they were actually revealed by God. But later on Allah abrogated those Satanic Verses with new revelations and instructs his prophets with new verses. According to Islam, Allah permits such demonic inspiration to test weak believers and to cut off those with hardened hearts.

    Never did We send a messenger or a prophet before thee, but, when he framed a desire, Satan threw some (vanity) into his desire: but Allah will cancel anything (vain) that Satan throws in, and Allah will confirm (and establish) His Signs: for Allah is full of Knowledge and Wisdom:
    That He may make the suggestions thrown in by Satan, but a trial for those in whose hearts is a disease and who are hardened of heart: verily the wrong-doers are in a schism far (from the Truth): Hajj (Pilgrimage) 22:52-53. Yusuf ‘Ali’s translationIf Muhammad were unable to distinguish Satan’s voice from God’s voice, then could there be verses in the Qur’an that Muhammad assumed were from God but were really from Satan? Maybe much of the Qur’an is Satanic in origin, in spite of Muhammad’s conviction that it was entirely from Allah.According to the Holy Scriptures, if a prophet spoke anything in the name of LORD that was not from Him, the prophet must be put to death! Muhammad spoke in the name of Allah and then admitted that he had really spoken the words of Satan.
    The complete text of Muhammad’s episode with Satan is found in writings of the most ancient Muslim historian, Ibn Ishaq.2 The text follows with its footnotes. (T. is an abbreviation for the Muslim historian, at-Tabari.)
    The news reached the prophet’s companions who were in Abyssinia, it being reported that ‎Quraysh had accepted Islam, so some men started to return while others remained behind. Then ‎Gabriel came to the apostle and said, ‘What have you done, Muhammad? You have read to these ‎people something I did not bring you from God and you have said what He did not say to you. ‎The apostle was bitterly grieved and was greatly in fear of God. So God sent down (a revelation), ‎for He was merciful to him, comforting him and making light of the affair and telling him that ‎every prophet and apostle before him desired as he desired and wanted what he wanted and Satan ‎interjected something into his desires as he had on his tongue. So God annulled what Satan had ‎suggested and God established His verses i.e. you are just like the prophets and apostles. Then ‎God sent down: ‘We have not sent a prophet or apostle before you but when he longed Satan cast ‎suggestions into his longing. But God will annul what Satan has suggested. Then God will ‎establish his verses, God being knowing and wise.’ ‎4 Thus God relieved his prophet’s grief, and ‎made him feel safe from his fears and annulled what Satan had suggested in the words used ‎above about their gods by his revelation ‘Are yours the males and His the females? That were ‎indeed an unfair division’ (i.e. most unjust); ‘they are nothing but names which your fathers gave ‎them as far as the words ‘to whom he pleases and accepts’,‎5‎ i.e. how can the intercession of their ‎gods avail with Him?‎

    When the annulment of what Satan had put upon the prophet’s tongue

    The Life of Muhammad
    167

    came from God, ‎Quraysh said: ‘Muhammad has repented of what he said about the position of your gods with ‎Allah, altered it and brought something else.’ Now those two words which Satan had put upon ‎the apostle’s tongue were in the mouth of every polytheist and they became more violently ‎hostile to the Muslims and the apostle’s followers. Meanwhile those of his companions who had ‎left Abyssinia when they heard that the people of Mecca had accepted Islam when they ‎prostrated themselves with the apostle, heard when they approached Mecca that the report was ‎false and none came into the town without the promise of protection or secretly. Of those who ‎did come into Mecca and stayed there until he migrated to Medina and were present at Badr with ‎him was ‘Uthman b. ‘Affan . . . with his wife Ruqayya d. of the apostle and Abu Hudhayfa b. ‎‎’Utba with his wife Sahla d. of Suhayl, and a number of others, in all thirty-three men.‎ ‎1

    ——————————————————————————–
    5 Sura 53. 1-20.
    1 The word is said to mean ‘Numidian cranes’ which fly at a great height.‎
    2‎ Another reading is turtaja ‘to be hoped for’.‎
    3‎ Mentioned in the last verse of the Sura.‎‎
    4‎ Sura 22. 51. The following verse is not without relevance in this context: ‘that He may make what Satan suggested ‎a temptation to those whose hearts are diseased and hardened’.‎
    5 Sura 53. 19-27.
    1‎ A parallel tradition from M. b. Ka’b al-Qurazi and M. b. Qays is given by T. 1195-6.

  40. Al-Tabari
    The complete text of al-Tabari’s account of the Satanic verse follows.5 As can be seen from al-Tabari’s writings, the evidence is conclusive that Muhammad was used by Satan. To excuse his own conduct, Muhammad blamed Satan, and then he defamed all the prophets when he claimed that Satan casts words into the mouths of all the prophets. In other words, Muhammad charged that all the prophets uttered words under the inspiration of Satan! This Qur’anic verse is itself a Satanic Verse woven into the very fabric of the Qur’an. Muhammad offered not the slightest proof to substantiate his wicked defamation of Abraham, Joseph, Moses, Elijah, etc.

    Never did We send a Messenger or a Prophet before you, but; when he did recite the revelation or narrated or spoke, Shait? (Satan) threw (some falsehood) in it. But All? abolishes that which Shait? (Satan) throws in. Then All? establishes His Revelations. And All? is All-Knower, All-Wise: Sura al-Hajj 22:52 (Muhammad Taqi-ud-Din Al-Hilali & Muhammad Muhsin Khan’s Translation)

    Other Events up to the Hijrah
    107

    Satan Casts a False Revelation on

    the Messenger of God’s Tongue

    The Messenger of God was eager for the welfare of his people and

    108
    Muhammad at Mecca

    wished to effect a reconciliation with them in whatever ways he could. It is said that he wanted to find a way to do this, and what happened was as follows. 170

    Ibn Humayd—Salamah–Muhammad b. Ishaq—Yazid b. Ziyad al-Madani—Muhammad b. Kali al-Qurazi: When the Messenger of God saw how his tribe turned their backs on him and was grieved to see them shunning the message he had brought to them from God, he longed in his soul that something would come to him from God which would reconcile him with his tribe. With his love for his tribe and his eagerness for their welfare it would have delighted him if some of the difficulties which they made for him could have been smoothed out, and he debated with himself and fervently desired such an outcome. Then God revealed: 171

    By the Star when it sets, your comrade does not err, nor is

    he deceived; nor does he speak out of (his own) desire .. .

    and when he came to the words:

    Have you thought upon al-Lat and al-‘Uzza and Manat, the third, the other?

    Satan cast on his tongue, because of his inner debates and what he desired to bring to his people, the words:

    These are the high-flying cranes; verily their intercession is accepted with approval. 172

    When Quraysh heard this, they rejoiced and were happy and delighted at the way in which he spoke of their gods, and they lis?tened to him, while the Muslims, having complete trust in their Prophet in respect of the messages which he brought from God, did not suspect him of error, illusion, or mistake. When he came to the prostration, having completed the surah, he prostrated himself and the Muslims did likewise, following their Prophet, trust?ing in the message which he had brought and following his example. Those polytheists of the Quraysh and others who were in the

    Other Events up to the Hijrah
    109

    Mosque 173 likewise prostrated themselves because of the reference [1193] to their gods which they had heard, so that there was no one in the mosque, believer or unbeliever, who did not prostrate himself. The one exception was al-Walid b. al-Mughirah, who was a very old man and could not prostrate himself; but he took a handful of soil from the valley in his hand and bowed over that. Then they all dispersed from the mosque. The Quraysh left delighted by the mention of their gods which they had heard, saying, “Muhammad has mentioned our gods in the most favorable way possible, stat?ing in his recitation that they are the high-flying cranes and that their intercession is received with approval.”

    The news of this prostration reached those of the Messenger of God’s Companions who were in Abyssinia and people said, “The Quraysh have accepted Islam.” Some rose up to return, while others remained behind. Then Gabriel came to the Messenger of God and said, “Muhammad, what have you done? You have recited to the people that which I did not bring to you from God, and you have said that which was not said to you.” Then the Messenger of God was much grieved and feared God greatly, but God sent down a revelation to him, for He was merciful to him, consol?ing him and making the matter light for him, informing him that there had never been a prophet or a messenger before him who de sired as he desired and wished as he wished but that Satan had cast words into his recitation, as he had cast words on Muhammad’s tongue. Then God cancelled what Satan had thus cast, and estab?lished his verses by telling him that he was like other prophets and messengers, and revealed:

    Never did we send a messenger or a prophet before you but that when he recited (the Message) Satan cast words into his recitation ( umniyyah ).God abrogates what Satan casts. Then God established his verses. God is knower, wise. 174

  41. vezi….nu eu zic faptu ca unele versuri in koran sunt de la dracu…ci chiar mohamed a recunoscut asta looooool

  42. Late Saturday, thousands of Gazans received Arabic-language cell-phone messages from the Israeli military, urging them to leave homes where militants might have stashed weapons. — Associated Press, Dec. 27

    WASHINGTON — Some geopolitical conflicts are morally complicated. The Israel-Gaza war is not. It possesses a moral clarity not only rare but excruciating.

    Israel is so scrupulous about civilian life that, risking the element of surprise, it contacts enemy noncombatants in advance to warn them of approaching danger. Hamas, which started this conflict with unrelenting rocket and mortar attacks on unarmed Israelis — 6,464 launched from Gaza in the last three years — deliberately places its weapons in and near the homes of its own people.

    This has two purposes. First, counting on the moral scrupulousness of Israel, Hamas figures civilian proximity might help protect at least part of its arsenal. Second, knowing that Israelis have new precision weapons that may allow them to attack nonetheless, Hamas hopes that inevitable collateral damage — or, if it is really fortunate, an errant Israeli bomb — will kill large numbers of its own people for which, of course, the world will blame Israel.

    For Hamas the only thing more prized than dead Jews are dead Palestinians. The religion of Jew-murder and self-martyrdom is ubiquitous. And deeply perverse, such as the Hamas TV children’s program in which an adorable live-action Palestinian Mickey Mouse is beaten to death by an Israeli (then replaced by his more militant cousin, Nahoul the Bee, who vows to continue on Mickey’s path to martyrdom).

    At war today in Gaza, one combatant is committed to causing the most civilian pain and suffering on both sides. The other combatant is committed to saving as many lives as possible — also on both sides. It’s a recurring theme. Israel gave similar warnings to Southern Lebanese villagers before attacking Hezbollah in the Lebanon war of 2006. The Israelis did this knowing it would lose for them the element of surprise and cost the lives of their own soldiers.

    That is the asymmetry of means between Hamas and Israel. But there is equal clarity regarding the asymmetry of ends. Israel has but a single objective in Gaza — peace: the calm, open, normal relations it offered Gaza when it withdrew in 2005. Doing something never done by the Turkish, British, Egyptian and Jordanian rulers of Palestine, the Israelis gave the Palestinians their first sovereign territory ever in Gaza.

    What ensued? This is not ancient history. Did the Palestinians begin building the state that is supposedly their great national aim? No. No roads, no industry, no courts, no civil society at all. The flourishing greenhouses that Israel left behind for the Palestinians were destroyed and abandoned. Instead, Gaza’s Iranian-sponsored rulers have devoted all their resources to turning it into a terror base — importing weapons, training terrorists, building tunnels with which to kidnap Israelis on the other side. And of course firing rockets unceasingly.

    The grievance? It cannot be occupation, military control or settlers. They were all removed in September 2005. There’s only one grievance and Hamas is open about it. Israel’s very existence.

    Nor does Hamas conceal its strategy. Provoke conflict. Wait for the inevitable civilian casualties. Bring down the world’s opprobrium on Israel. Force it into an untenable cease-fire — exactly as happened in Lebanon. Then, as in Lebanon, rearm, rebuild and mobilize for the next round. Perpetual war. Since its raison d’etre is the eradication of Israel, there are only two possible outcomes: the defeat of Hamas or the extinction of Israel.

    Israel’s only response is to try to do what it failed to do after the Gaza withdrawal. The unpardonable strategic error of its architect, Ariel Sharon, was not the withdrawal itself but the failure to immediately establish a deterrence regime under which no violence would be tolerated after the removal of any and all Israeli presence — the ostensible justification for previous Palestinian attacks. Instead, Israel allowed unceasing rocket fire, implicitly acquiescing to a state of active war and indiscriminate terror.

    Hamas’ rejection of an extension of its often-violated six-month cease-fire (during which the rockets never stopped, just were less frequent) gave Israel a rare opportunity to establish the norm it should have insisted upon three years ago: no rockets, no mortar fire, no kidnapping, no acts of war. As the U.S. government has officially stated: a sustainable and enduring cease-fire.

    If this fighting ends with anything less than that, Israel will have lost again. It can ill afford to lose any more wars.

  43. The religion of Jew-murder and self-martyrdom is ubiquitous. And deeply perverse, such as the Hamas TV children’s program in which an adorable live-action Palestinian Mickey Mouse is beaten to death by an Israeli (then replaced by his more militant cousin, Nahoul the Bee, who vows to continue on Mickey’s path to martyrdom).

  44. Did the Palestinians begin building the state that is supposedly their great national aim? No. No roads, no industry, no courts, no civil society at all. The flourishing greenhouses that Israel left behind for the Palestinians were destroyed and abandoned. Instead, Gaza’s Iranian-sponsored rulers have devoted all their resources to turning it into a terror base — importing weapons, training terrorists, building tunnels with which to kidnap Israelis on the other side. And of course firing rockets unceasingly.

  45. ha ha ha looool fuck astea sant singurele cuvinte de care puteti sa spuneti si sa postati ditamai mesajele in engleza de pe alte siteuri hai bagativa unghia in gat ca merge lumea si fara voi prostii cu scoala

    lampa masi cat de lung mesaj am scris si eu acuma ati tacut ca idiotii ca naveti raspunsuri io la fel ca samir ala vam dat o tema si voi la fel ati facut sa postati tampenii prosti sant aia care va cred hai ca nam ce discuta cu voi rasisti cretini cu scoala si fara minte
    iesitii ba din visarile astea marii blogaristii pulii hai ducetiva dreaq cu voi nu se poate vbi civilizat .ii urasc din tot sufletu pa teroristii aia (asta daca ar exista in realitate nu cum zic toate javrele din saituri :p) da sa mor musulmana daca as fi de nu teas impusca la zid buuute baaa cretinel

  46. islamul considera ca Sura an-Najm (Star) 53:19-22 are legatura cu timpul cand Mohamed a rostit versetele satanice. Salman Rushdie nu a inventat Versetele satanice.In Sura Hajj (Pilgrimage) 22:52-53, Mohamed confeseaza greseala, spunand ca toti profetii au fost tentati de Satana sa le inspire versete Satanice, chiar daca erau de fapt revelate de Dumnezeu. Dar mai tarziu Allah a abrogat aceste Versete Satanice cu noi revelatii si sa instruiasca profetii cu noi versete. Conform islamului, Allah permite astfel de inspiratii demonice sa testeze slabiciunea credinciosilor si sa taie inimile invartosate.[22/52]Noi n-am trimis înaintea ta nici un trimis, nici un profet fără ca Satan să nu-i fi aruncat ceva în spusele lui, însă Dumnezeu şterge ceea ce aruncă Satan şi astfel Dumnezeu întăreşte versetele Sale. Dumnezeu este Ştiutorul, Înţeleptul. [22/53] Dumnezeu îi pune la încercare pe cei care au boala în inimi şi pe cei cu inimile crude cu ceea ce le aruncă Diavolul. Cei nedrepţi sunt într-o rătăcire adâncă.Adevarata problema vitala despre versetele Satanice este, daca Mohamed nu a fost capabil sa distinga vocea lui Satan de vocea lui Dumnezeu, atunci pot fi versete in Coran pe care Mohamed ar sustine ca sunt de la Dumnezeu, dar in realitate sunt de la Satan? Poate ca originea Coranului in majoritatea poate avea origine Satanica, in ciuda convengerii lui Mohamed ca este in intregime de la Allah.Coranul sustine clar ca Mohamed a vorbit in numele lui Dumnezeu si el a spus ca Dumnezeu nu il poate condamna! Mai departe, sustine ca toti profetii lui Dumnezeu au adus in cuvinte afirmatiile lui Satan! In acord cu sfanta lege a lui Dumnezeu, Mohamed ar fi trebuit ucis ca fals profet! In acord cu Sfintele Scripturi, daca un profet ar vorbi orice in numele lui Dumnezeu care nu a fost El, profetul trebuie ucis! Mohamed a vorbit in numele lui Allah si apoi a admis ca de fapt a vorbit vorbele lui Satan.Deuteronom 18/20 Iar proorocul care va îndrăzni să grăiască în numele Meu ceea ce nu i-am poruncit Eu să grăiască, şi care va grăi în numele altor dumnezei, pe un astfel de prooroc să-l daţi morţii.Textul complet al episodului cu satan este gasit in scrierile celui mai vechi istoric musulman, Ibn Ishaq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *