Cum sa devii manelist – ghid practic

Cum sa devii manelist - ghid practic
Veti viziona un mini-serial, un mic ghid format din trei parti in care sunt parodiati manelistii. Ce mi-a convenit la baietii ce-i veti vedea in continuare ar fi faptul ca au acoperit absolut toate etapele prin care trebuie sa treaca orice mic manelist. Alt lucru demn de admirat ar fi faptul ca au folosit camere video de calitate, sunt sigur ca nu au filmat cu un telefon mobil (cum o fac toti amatorii) Cineva i-a ajutat sau careva dintre ei se pricepe si o face foarte bine. Au folosit pana si camere ascunse iar talentul lor regizoral & actoricesc merita bagat in seama. Le-a iesit foarte bine mesajul.

In caz ca unul din episoade va plictiseste sariti la urmatorul pntru ca fiecare trateaza alt aspect. Deci pregatiti-va sa aveti parte de o portie zdravana de ras 🙂 :


Episodul 1: La inceput e mai greu, ca ai multi dusmani si n-ai bani… dar te ajuta Dumnezeu


Episodul 2: Baiatul nostru invata de la maestrul lui tot ce trebuie sa stie un manelist adevarat


Episodul 3: Ceri o shaorma la McDonalds sau bilete de tren la Teatrul National si multe altele.


Update:
Episodul 4 – aici – link
thx to LiviuG

bullets

51 Comments

  1. orice camera foto digitala noua scoate video de calitate, mai nou si telefoanele (sa nu fie dinaia cu 1,2 megapixeli)

  2. Pingback: Radu Ceucă
  3. deci wow ;)) foooarte tare ! cine a facut filmul asta chiar a avut ceva de lucru la el 🙂 nice !

  4. Super idee.. Felicitari, pentru munca depusa. Daca aveti nevoie de ajutor *audio*, spoturi, promo’uri dati un mail.
    Ar prinde bine, in urmatoarele episoade, mai multa lumina 🙂

    Conde Justin Lucian,

    SK Radio.

  5. S-a muncit mult si a iesit f bine. Bravo? Keep up the good work!

  6. Ba da mai ducetzi`va ba`n pwla mea ca atzi virusat netu cu manenele voastre shy cu gesturi retardate ! mai impushcatziva`n pwla mea

  7. Interesant, dar care e farmecul lui? Hai sa nu ne legam de un gen muzical, crezi ca muzica rock, pank…e altfel..doar schimbata putin regia ( invers)…si tot acolo poti bate. Acolo pleci cu bani si ajungi un drogat, ratat, ferit de societate… Nu sunt “manelist”, dar sunt melodii placute, ce se pot asculta in momente placute.NU va dati seama ca si o contra-reclama tot mai mult ii scoti in evidenta. Daca chiar asa urasti genul asta de muzica, cauta altceva … priveste aici … http://www.youtube.com/watch?v=2SdQGYHOFu8 ( Marilyn Manson ) si daca te ajuta d-zeu sa invete si ceva copii tai din asta, sigur nu mai prinzi 40 de ani ( in viata)

  8. esti nebun mai pitc !!!!! lol
    de unde ai pescuit chestia asta :))
    vaii ce tare e nu am urmarit decat 70 ‘zaci da minute si ma grabii sa scriu aci pa blogu tau

    ce ma e tare ar trebui sa il difuzati pe realitatea ca merita!!!!

    gabi

  9. Mult prea tare….baietii au avut o suoer idee si daca nu ma insel au tras un semnal ………cine stie cunoaste!!!!
    Bravo baieti!!!!!!!!!!!!!!!
    Tot respectul…….:))

  10. … bune filmuletzele … nu-s kitschoase desi dezbat un kitsch … brava … de apreciat ! rezultatele sunt pe masura muncii … […] cat despre vlad care asocia drogurile cu celelalte genuri muzicale (vedeti la comments-uri) le sugerez baietilor sa-i dedice un episod in care sa-l initzieze in adevarata arta de “hali” si scuipa seminte … superficiala gandire prietene, presupun ca te-au jignit episoadele … peace !

  11. E un comentariu aici care straluceshte tare de tot…incerc sa ma abtin dar tentatia e prea mare…….citez….”sunt melodii placute ce se pot asculta in momente placute” …….LOOOL…… sincer mie i-mi place muzica indiferent de gen, doar sa fie………. muzica, chiar si “PANK” LOL , iar despre manelele fraaaaaaaaaaaaaaateeeeeeee, opriti-va, mai luati o carte, cititi nu va fie frica ca nu va mushka, va mai cultivati si voi……dar de fapt…mai bine lasa…singura reactie v-a fii un feedback colorat plin de cuvinte alese :))….cat despre baietii astia……10 frate!!!!

  12. mah deci is buni draci astia da fac si eu ca vlad toate genurile de muzica au cate un defect pt sanatatea nostra daca sar putea sa nu asc nimica da ma rog Bv ma sunteti buni:>:D

  13. “Sunteti picati din luna?” LOL Babeta de la casa de bilete a fost prea tare 😆 Si gagica care i-a caftit in ep 3 😆
    Auzi, cartea n-are poze LMAO

    Au facut o treaba ff buna!

  14. Ceee tare … astept partea a doua … trebuie sa fie … oricum … felicitari pentru efort, calitate si mai ales idee … superb

  15. :)) tare rau d tot
    da’ mai mt lumina data aviatoare
    :))
    hai pa, ma duc s iau o shaorma d l mc
    :))

  16. Dragule, manelele nu ma deranjeaza, ba chiar imi plac. Ar trebui sa realizezi ca toleranta este apanajul omului civilizat si ca noi, ceilalti, avem o alta plaja de preferinte muzicale. Si nu poti asocia un gen muzical cu unii reprezentanti ai “trend-ului” sau, mai ales cand ii alegi pe exponentii subculturii si pe limitati. Pentru ca sunt mai usor de aratat cu degetul, iar asta iti potentzeaza calificativele ulterioare date GENULUI, nu amaratilor astora filmati, si ti le legitimeaza.
    In al doilea rand, nu as fi postat nimic aici, dar daca ceilalti useri ti-au acordat credit moral prin posturile lor, (pentru ca tu ai o exprimare destul de neeleganta, asta ca sa fiu indulgent) o fac si eu. Ca sa realizezi si o alta opinie, pentru asta exista posibilitatea de a comenta.
    In primul rand, nu cred ca limbajul suburban este un atribut al celor carora le plac manelele. Am vazut multi altii, suporteri ai unor genuri muzicale “culte”, “de pretentii”, comportandu-se ca niste babuini in diferite situatii. Asa ca nu crea tipare, este posibil sa gresesti.
    In al doilea rand, blogul asta este destul de dezorganizat si rautacios.
    Ce sa mai zic… tragi tu concluziile, daca ai capacitatea de comprehensiune necesara. Succes.

  17. Pentru Danutz: Omule, pardon: “mane”, unii dintre noi citim destul. Nu fi intr-atat de inchistat in preconceptii incat sa pretinzi ca ascultatul manelelor ar fi un “tipar cultural”. Ai fi mega-outside the problem. Iar atitudinea asta nu te face superior, ci ridica semne semne de intrebare vis-a-vis de fundamentul(pardon din nou, s-ar putea sa preferi “background-ul”) intelectual, din inaltimile caruia iti “pravalesti” afirmatiile “nemiloase” asupra plebei.

  18. bv baietzi excelent…a zis unu ceva ca nu e manelist dar e muzica placuta de asc…hai sa fim serios…maneaua e muzica? unde sa fie placuta de asc? la tigani poate? mai bine as prefera sa asculte copii mei marlyn manson decat guta, habar nai ce greu se face o mel rock , cat se lucreaza pt o melodie rock, cand manele poti scoate in cateva minute cat esti pe wc-u

  19. ce naiba ai copiat in 2007,ca pe altii i-am vazut de atatea ori ca ti-au ”imprumutat” parti din materialele postate de tine. Cand revii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *