Conquiztador hack tool

Conquiztador hack tool

Sau cum sa trisezi in Conquiztador.
Hackerii romani au dat peste cap sistemul Conquiztador, mai bine zis i-au venit de hack. 😀 Daca vreti sa trisati la acest minunat joc lansat cu surle si trambite de MediaPro o puteti face daca aveti habar de ceva cod si daca aruncati un ochi si pe aici. Tool-ul apeleaza baza de date conquiztador, si afiseaza raspunsul cu cateva secunde inainte de a aparea pe ecran intrebarea.

Nea’ Sarbu trebuie acum sa angajeze o alta echipa de programatori sau sa ii biciuie pe cei existenti. Orice varianta ar pune in aplicare, o sa-l coste.

Ah, da… am uitat sa mentionez ca eu nu l-am jucat vreodata. Doar am auzit/vazut niste povesti (parcurgeti lista de jos in sus) despre Conquiztador si m-am gandit ca e doar pierdere de vreme.

Demonstratia mai jos.

Filmul HQ poate fi descarcat de aici (17Mb).

[Sursa: multe bloage]

bullets

169 Comments

  1. ba fratilor nu vedeti in ce hal i se misca calculatorul aluia in filmul de mai sus?
    are sigur virusi—>trojan

  2. sunt foarte pasionat de acest joc de cultura:P…doar ca vreau sa testez si eu conquiztador killer ca sunt curios cum este sa joci…care vrea sa mil dea accesati acest id in lista voastra james_nemuritorul:):X

  3. Nu ConQuiztador este pierdere de timp, cum a zis cel/cea kre a postat aceasta pagina ” extrem de folositoare “, ci faptul d a descarca asemenea falsete d la niste ratatzi
    1. Nu va lasatzi dusi d minciuni, pt k cel mai probabil software- ul contine virus
    2. Nu downloadatzi astfel d programe dificile d la pagini romane, fiindca nici p torrenturile cele mai cunoscute nu sunt astfel de programe, da’pai la noi 🙂
    3. La fel k pe Yahoo!, cred k atzi incercat d un milion de ori sa spargetzi parole, dar astfel d programe chiar nu exista, va duc doar q vorba, dak exista atunci sigur nu sunt gratis, si sunt oferite d hackeri care cer bani pt asta ( experientza )
    Avetzi mare grija k multzi cad in capcana d a cauta moduri d spargere in diferite site- uri, dar dak nu vedetzi evident k exista programul respectiv, nu cautatzi mai departe ! Va irositzi timpul, d ex pt a descarca o melodie sau chiar messengerul, trebuie doar sa tastatzi p Google si gata !
    In schimb programul acesta il putetzi cauta ore intregi : nu- l vetzi gasi !

  4. am eu cq kill dar nu imi zice raspunsurile nush dc care se crede in stare sal rezolve il dau cu mare drag.contacteazama la id-ul de yahoo messenger: raul1ro

  5. cum sa cumperi prog peste 1 luna ii gata o sa fie alta versiune si alta si tot asa

  6. il cumperi acum si peste o luna alta versiune si alta pana cand so prinde aia de pe conquistador ca aia nus asa prosti

  7. ba retardatilor am programu si mia mers da acu nu mai mere ca a fugit slick

  8. Mai Futerica,eu pana acum nu numai ca te banam dar te si stergeam de tot!Copii tampiti care se cred mari hackeri,hai marsh.

  9. ce hack ii asta ma……….aruncati-ca-n caca baaaaaaa sunteti niste prosti!:-j

  10. toti astia care va laudati ca faceti voi HACK si puii mei…..SUNTETI VARZAaaaaa…

  11. cum pot sa am si eu un program de trisat la conquiztator

  12. pai ma intreb d eund eil are?,pur si simplu am cautat de toate am incercat nam dat am vazut videoclipul de o gramada de ori sa tot mam intrebat de unde o facut rost eu mai joc metin2uk si acolo am gasit hakuri da la altele nivi vorba ce mias doari am 1036 si paj 5833,si tot as vrea s ajoc cu coduri am vazut multi care aveau 136 jocuri si paj 8790,aia numa cu coduri pot sa fie pai misterul asta ramna nerezolvat.

  13. care vrea sa intre pe conquiztador sa scrie pe google: conquiztador dati pe primul link si scrie undeva inregisstrare cont va inregitrati si jucati va dorec suces.si conquiztador heak exista il are un prieten de al meu dar nu vrea sa mil dea ma bate mereu cu programu:)

  14. …Frate ieti un creier jocu ala nui pentru tris e pentru ati antrena mintea aia de cocos

  15. care vreti conquiztador killer iM: aalexya91 si vb acolo;)

  16. ma poate mi se foote copmu din cauza lu haker ca duoaia va foot eu siteul

  17. ba nu va mai chinuiti pt ca eu ma avut v1 v2 si v3 si nici una nu am mers. au mers vreo 2-3 zile atat

  18. Conquiztador hack de vanzare! Are o baza de date cu 350 000 de intrebari si colecteaza automat orice intrebare noua care nu se afla in baza de date! Programul l-am terminat ieri , pretul este de 100Ron pt detalii la id: f3arl3ss@ymail.com

  19. salut…..am eo hack 1005 mere …….garantez……. de vanzare cu 6 euro(negociabil)
    pe orenge mai multe detali pe adresa rares_steaua_33

  20. mai bn sa nu ai hack!!! ca asa doar castigi, da nu inveti nmk. si va zic eo e un cacat de hack pentru ca mi s-a sters totul: jocurile, pozele, etc. nul loati ca va cacati pe el!!!!!!! si nu o sa mai aveti voie sa jucati conquizstador!!! va zic eo ca am avut hacku si nuam avut voie sa ma joc conquiztador!!! N-ul luati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. BA VOI SUNTETI FRAIERI RAU ASTA VA FRAIERESTE CONQUIZTADORUL ESTE UN JOC DE CULTURA GENERALA NU VAD DE CE AI TRISA LA ACEST JOC(CE PIERZI)PROBABIL ITI PIERZI PROFILUL IN REST…….

  22. Normal sa aibe troian malware sau altceva de genu toate aceste programe tip hack au asa ceva!

  23. Buna pentru mai multe si chiar achizitionarea programului de hack.. Y!M roseti_ionut .
    Programul este la pret de 10 euro rst-au3
    si 5 euro v4

  24. Nu trisati la Conquiztador ca pentru ca o fost creat sa fiti voi mai destepti ma! Asa ca imi bag p**a in RST si cu asta basta Si in plus,acel program are virusi.

  25. f m mami voastre de cacacati , futuva heku in gura infectilor ati infectat tot jocul cacatilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *