Cu sursa sau fara?

Cu sursa sau fara?

E bun si watermarku’ la ceva!

Cica azi, la emisiunea lu’ Morar “Rai da’ buni” de pe Antena 2, s-a dezbatut o anume chestiune la ei in emisiune. Subiectul principal: nu il stiu. Cert este ca pe ecran trona mare si frumos o poza de pe blogul meu. Momentul a fost imortalizat cu un Sony Ericsson K800i insa calitatea e un pic cam jalnica. 😉

Cu sursa sau fara?

Emisiunea se da in reluare la ora 1:30 pe acelasi canal. Daca cineva e treaz si are chef sa faca si o captura video, ii raman dator. 😉 Poate aflam mai multe detalii, nu strica niciodata. 😉

Later edit: Ma simt nevoit sa fac o adaugire. Poza ce o vedeti este facuta unui televizor. Televizorul rula pe canalul Antena 2. Watermark-ul din poza este cel vazut la televizor, nu este aplicat ulterior.

Lee: DOH!

[thx Mirela pentru poza]

bullets

6 Comments

  1. Pai cred ca stii si tu ca baietii astia sint arhicunoscuti pentru faptul ca isi fac emisiunea de la radio cu subiecte furate cu nesimtire de pe bloguri.
    De ce sa te chinui tu sa iti scrii textele cind e plin netu de fraieri care dau subiecte misto zilnic si lor nu tre sa le dai nici un ban, nu?

  2. eu am vazut poza cu mult inainte de a fi postata de tine, iar de atunci oricum am vazut-o pe zeci de bloguri. nu e neaparat de la tine.

  3. @Ahilosu – care-i susta? ca nu ma prind

    nu vezi watermarku? se vede uriash pe ecranul televizorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *