Sorinel Copilul de Aur – Poveste de Cartier

Sorinel Copilul de Aur - Poveste de Cartier

esti tare Sorinele imi place filmu asta abia asta sa il vad sunt cel mai mare fan de al tau… succes in tot cea ce faci..

un fan real

Premiera in Romania: 09.05.2008
Durata: 90 min
Ecran: normal
Produs de Eurofilm
Distribuit in Romania de MediaPro Distribution

Regia: Theodor Halacu-Nicon

In rolurile principale: Sorinel Copilul de Aur, Monica Merisan
Gen: Drama, Muzical

Iote’ ca si-au tras manelistii si film de lung metraj. Din distributie fac parte un Florin Calinescu (in rol de Godfather chel), Palade si Tociu plus alti necunoscuti.

MediaPro e mana in mana cu anti-cultura….banu sa iasa ca manelisti sunt destui. 😉


Sinopsis:

“Poveste de cartier” se vrea o varianta autohtona a celebrului West Side Story adaptata la realitatile romanesti dintr-un cartier bucurestean.

O poveste de dragoste spusa si traita pe ritmuri de manele, cu o distributie din care fac parte nume consacrate precum Florin Calinescu, Romica Tociu si Cornel Palade, dar si tineri care fac primii pasi pe taramul filmului.

Din ultima categorie face parte si Monica Merisan, care la doar 16 ani detine rolul principal in acest film si care se pare a uimit intreaga echipa cu talentul sau.

Partenerul ei din film este Sorinel Copilul de Aur, cunoscut al acestui gen muzical, un tanar cu un numar impresionant de fani pentru cei 15 ani ai sai.

Filmarile in diverse locuri din Bucuresti, au fost cu peripetii, fiind nevoie de forte de ordine pentru a tine in frau multimea doritoare de autografe.

Imaginea „http://i28.tinypic.com/287na1e.jpg” nu poate fi afișată deoarece conține erori.

Sursa: Cinemagia

bullets

119 Comments

  1. VREAU SI EU MEL ACEEA CAND SE URCA IN MASINA AGENTUL PLIZZZZZZZ CARE O ARE SA IMI DEA SI MIE MEL AIA LA ID-UL DE MESS best_speeder1992 OFER RECOMPENSA

  2. salut sorin mi-ar placea sami salvezi id-ul:)imi place la nebunie filmul “baietii de cartier”si cantecele tale imi plac foarte mult.in totdeauna mi-am dorit id-ul tau.m-as bucura foarte mult daca mi lai da sau daca mi-ai salva idul meu izav_izav@yahoo.com sau izu_man@yahoo.com.iti multumesc ca imi citesti comentariul ,atit am vrut sa-ti spun pa.

  3. kel ami tare film pe kare lam avzut..:X:
    sooper …
    kopilu de aur..:X:X:X:
    pffffff…imi plake la nebunie..:X:X::X:X:
    ………….jukaty sooper tare..:X:X:X:X
    felikitari..:X
    va besk

  4. ma mie mi se pare ok si stiti cv nu mi se pare corect ca jigniti persoanele de etnie roma sunt tot oameni ca noi ce sunteti invidiosi ca ”un tigan borat” pe deasupra si manelist a primit un rol intr-un film si voi nu……
    pastrativa calmu frate!!!!
    ce ziceti voi aici sunt acuzatii grave si stiti qm se cheama asta???RASISM eu din pacate stiu asta pe pielea mea pt ca sunt intro tara straina si nu prea imi convine qm se ccomporta astia q mn exact qm ne comportam noi unii romani q tigani!!!!!

  5. un com pt diana care spune k dak faci sex k un tigan e tare de tot pai chiar este foarte apetisant draga mea este cel mai bun sex pe care il faci vreodata tiganul te face sa te simti femeie pa

  6. cel mai tare manelist imi place mult de tn si as vrea sa te cunosc dati si voi add la id dg.anutza plz plz……………:*::*:*:**::*:*:*:**:*:*:te besk mai………..:X:X::X:X:XX:X:X::X:X:……::::::::;

  7. ejty fff frum pt 2010:X stilul din dubay;)ai o conserva dd la noi;)

  8. Sincera sa fiu,n’am vazut poveste de cartier,dar vreau sa downloandez de pe net

  9. bai deci din toate comurile citite mai sus am observat o singura chestie….toti cei care sunt de partea lui “sorinel cap de miel” ala (cocalarii) au injurat restu’ lumii…pt ca iau criticat “valoarea” si pentru k pe noi cei care nu ascultam manele si suntem anti pinguini electronici…ne mananca invidia ca el face si drege detoate…bai deci eu nu va inteleg deloc… oricum sper sa se raspandeasc un virus mitiel care sa omoare tot cocalarii din lume….hai cheers tuturor:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *