Unde mancam azi – Episodul 3 – “Papa la Shoni” in Vama Veche

Unde mancam azi - Episodul 3 - \

Nu stiu cum a venit azi vorba dar azi, in timpul pauzei de pranz, mi-am adus aminte cu placere de un loc special din Vama Veche unde am mancat poate cea mai buna fasole din viata mea. Poate ca exagerez un pic dar pot sa zic ca si acum am in minte cele trei cazane care tronau in curtea lu’ Shoni, vazute in timp ce asteptam sa se elibereze o banca.

Se intampla acum un an, in concediul petrecut alaturi de Ala Micu’. Odata intrati in batatura aia (chiar asa arata) nu ne-a pasat ce scria prin meniu, mintea ne era la acel ceva ce clocotea in oalele alea asa ca am mancat cu totiiciorba de fasole cu ciolan afumat la felul unu si iahnie de fasole cu carnaciori la felul doi. La desert am mancat ceva, dar fara fasole. Nu imi aduc aminte sa fi avut reactii adverse dupa marele dezmat, presupun ca  fasolea a fost bine fiarta. Chiar daca meniul se prezenta sub forma unui caiet scris de mana si sarea era in cutii de inghetata,  nimic din acestea nu deranja faptul ca mancarea era delicioasa.

Deci daca vreodata ajungeti prin Vama, nu il ocoliti pe Soni (Shoni, cum ii zice lumea). 😉 Stiu ca o sa va ploua un pic in gura dar n-ai ce-i face, trebe’ sa vedeti si poze, ca sa ma credeti. 😉



[Poze facute cu Fuji S6500]

bullets

14 Comments

  1. Ba chiar merge si o injuratura, asa foame mi`ai facut cu pozele astea.

  2. Sorry! 😀 Baga rapid doua oua si scapi de foame. 😉 Stai ca vin cititorii de dimineata, sa vezi ce injuraturi imi trag astia. 😀

  3. sunt la servici si mi-am zis sa nu mai mananc noaptea dar dupa pozele astea nu pot decat sa zic ca o viata am si p’aia o mananc!!!!!! maine sigur ii zic sotie sa facem un tuci de fasole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Damm anu asta nu ajung in Vama da la anu sper sa testez ce vad in imagini (pe unde e Shoni in vama un reper ceva ar fii perfect) 🙂

  5. Damn, arata bine! Am fo si noi la Shoni anul trecut, dar din pacate nu am mancat nimic. In schimb am vazut un concert dragut sustinut de cei de la Timpuri Noi. Oricum in privinta mancarii am auzit doar de bine.

  6. am mancat saptamana trecuta acolo si pentru prima oara in ultimi vreo 6 ani mi-a cazut atat de rau mancarea…si da era ciorba de fasole..da cred ca a fost de la faptu ca nu eram obisnuit la Shoni cu chelnarite si dastea …oricum recomand Shoni

  7. pentru cei care sunteti din Bucuresti.Maine si poimaine adica pe 09.05.2009 si 10.05.2009 in parcul Izvor se desfasoara un festival de gastronomie.Ia ghiciti voi cine a venit acolo cu ceaunele?Azi am mancat la Shoni ,in parcul Izvor , ciorba de vacuta si fasole cu carnati.

  8. Am mancat la Shoni in Vama, fiindca tot insistau 2 amici cam… obezi. Mancarea e scumpa, cat nu face, iar preparatele sunt pline de grasime si picante. Daca esti un nehalit si un amator de grasimi pe timpul verii, daca esti un tip care nu se uita la bani, Shoni e perfect pentru tine. Dar daca esti atent ce mananci si daca te mai uiti putin si la bani, n-ai ce cauta la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *