Ctrl + V

Stop, nu atingeti nimic incepand din momentul asta. 🙂 Astazi o sa jucam un joc deosebit ce implica clipboard-ul vostru . Ce anume trebuie sa faceti? Am sa va rog sa dati un Ctrl+V (paste dar neinsotit de vreun copy) in tabela de comentarii.

Cu cat mai multe comentarii cu atat o sa fie  mai distractiv pentru ca unele rezultate ar putea fi de-a dreptul hilare . Cel putin 1000 de insi ma citesc in fiecare zi dar le e lene sa comenteze nu prea comenteaza insa azi e randul lor sa o faca. Haideti, e doar un joc! 😉

Atentie: In caz ca clipboard-ul vostru contine parole sau chestii cu caracter personal nu recomand apasarea butonului “Submit comment”. Insa nu uitati ca dupa ce trimiteti un comment, il puteti edita timp de 5 minute.

Nu ma dezamagiti, vreau sa vad ce si cum si pun pariu ca si voi sunteti curiosi de rezultat.

So bring the fun in here. 😉

Later edit: Ilie are cel mai misto clipboard de pana acum – link . 😀 Succesuri pe mai departe omule. 😉

bullets

270 Comments

  1. Closing Comments
    Pure delivers an outrageous, arcadey off-road racing experience with style and slickness. The controls are intuitive, the tracks are pure eye candy and the tricks are so crazy and over-the-top that you’ll find yourself gasping with glee when you land your first Lazy Girl. Although it’s a blast to play, it’s not the deepest game out there, and we found ourselves wishing for just a few more modes, tracks and options to round out the experience. But overall, Pure is just pure fun, and that’s what it’s all about.
    IGN Ratings for Pure (PS3)
    Rating Description See Our Glorious Home Theater Setup!
    out of 10 click here for ratings guideGet Ratings Information
    8.5 Presentation
    The levels and tracks are lovingly rendered, and the menus (save for the ATV construction system) and uber-intuitive.
    9.5 Graphics
    Pure looks like a million bucks. The vistas go on for miles, the bikes look sharp and the character animations are engaging and slick.
    8.5 Sound
    Engines purr and rumble accurately, and the sound effects are carefully crafted to draw you in, especially during jumps. Voice acting varies.
    9.0 Gameplay
    If you like to have fun, you will like this game. It lacks depth somewhat, but the core of the experience is a blast.
    8.0 Lasting Appeal
    The lone single-player mode, although fun, is a bit short. But the multiplayer is robust and well-implemented.

  2. Fiica dumneavoastra,zise doctorul, are o nevroza.i-as recomanda mai multa distractie.
    -De ce gen?
    -De genul masculin !!!

  3. multa lume de pe acest forum ma cunoaste personal si stiu ca si altii ar dori sa raspunda aici dar e vorba de imagine ….dar o sa icep eu sa va povestesc ..nu neaparat cele mai ciudate ci 2-3 faze funny! so …prima …..era vara undeva prin august in herastrau …ma plimbam cu prietena mea si gasim (undeva in partea stanga daca intrati pe la pav. H) o piatra mare, mai degraba o stanca si ne urcam pe si stateam acolo si incepem “sa ne jucam” ma uit in jur si ii spun …nu e nimeni hai sa facem dragoste si nici nu ne vede nimeni ca nu au cum ! incepe o ploaie de vara (noi fericiti chiar ca nu mai era nimeni) …….facem noi ce facem pe stanca aceea si fericiti in ploaie plecam ….cand ma dau jos de pe stanca imi dau seama ca de jos se vdea perfect ….
    maura: nici la cinematograf nu aveai o asemenea panorama ….)) orice dorea ne vedea excelent …)asha ca aviz tuturor …aveti grija unde ca s-ar putea sa va insele peisajul si unghiurile de vizionare ! so a doua …s-a lasat cu zgarieturi…..pe balcon la hotel la mare pe clasicele sezlonguri de metal din dotarea hotelului …..ne-am dat peste cap cu el si domnisoara cu care eram a ajuns in balconul vecin prin geam …..era sa moara ….m-am speriat rau ….dar nu a patit nimic ..doar cateva zgarieturi! de aceea de atunci am niste maini de fier cand e vorba de o domnisoara in bratele mele !

  4. Open/Close Indiana_Jones_and_the_Kingdom_of_the_Crystal_Skull…
    1,40 GB 3 S. &2 L. 2 Completed 0 Comments 01.10.2008 10:41:17
    Last 10 Snatchers [Show]
    SubCategory: Xvid
    Ø Download Speed:
    Ø Upload Speed:
    Last activity: 01.10.2008 11:14:22
    Ø Health:

  5. Leoni Wiring Systems Arad S.R.L din Arad, judetul Arad pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

    Cu un efectiv de 2700 angajati, Leoni Wiring Systems Arad S.R.L produce o gama larga de instalatii electrice pentru automobile, releuri, senzori, comutatori, sisteme de iluminat, generatoare, alternatoare. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

    Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

    Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

    Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

    Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  6. Just take it easy cause there’s no stress.
    I know it’s not an awful crime,
    Something special in my mind,
    Nothing’s gonna cause me distress.
    I text my baby on her phone,
    Try to get her sexy body on

  7. e simple?

    De exemplu, dacă vrei să facem sex într-o noapte, mă strîngi o dată de sînul drept. Dacă nu vrei să facem sex, mă strîngi o dată de sînul stîng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *